KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

Blog


Vores snerydningsmaskiner

Hos Snevagten A/S har vi værktøjerne til alle slags opgaver. Det gælder naturligvis alt fra manuel kost og skovl til de helt store sneplove – vores maskinpark har det hele. Vores medarbejdere er ikke bange for at smøge ærmerne op, og de tager gerne de mindre jobs med håndkræft og knofedt. Ligeledes sætter de sig gerne op i de store køretøjer og plove, når jobbet byder på enorme arealer og veje. På den måde er du som kunde sikret, at vi klarer din opgave med snerydning, saltning og generel glatførebekæmpelse på bedste og hurtigste vis.

Vi smøger ærmerne op på fortove, trapper og gårdarealer

Efter mere end 10 års erfaring i branchen har vi fundet ud af, at nogle opgaver bare klares bedst i hånden. Det kan både være i forbindelse med, at der ikke er plads til en maskine på det givne areal, vi skal rydde for sne, eller fordi opgaven er så lille, at maskinen er bedre brugt et andet sted. Skal du eksempelvis blot have ryddet fortovet foran opgangen, så kommer vi med kosten. Vi tager selvfølgelig også trappen op til hoveddøren og ned til kælderen, når vi er der. Det samme gælder, hvis din ejendom har en lille gård, eller hvis vi skal klare din indkørsel. Vi fejer altid hele bredden af dit fortov, så du kan komme let og sikkert frem.

De lidt større opgaver klarer vi til gengæld med vores lille fejemaskine, der salter samtidigt. Er du eksempelvis formand i andelsboligforeningen, og har du ansvaret for 5-10 opgange, en større fællesgård, skralderum og cykelskur, så er det heller ikke noget problem. Det klarer vi nemt og hurtigt med fejemaskinen, men vi tager naturligvis også lige trapper og andre trange kroge med kosten, når nu vi er i gang.

Sådan klarer vi de store parkeringspladser og veje

Til de helt store opgaver, eksempelvis for virksomheder, hvor der både skal sneryddes, saltes og glatførebekæmpes på de helt store parkeringspladser og veje rundt omkring i landet, har vi vores store traktorer og plove. Her hos Snevagten har vi faktisk Danmarks største snerydningsplov, der har en bredde på mere end 4,5 meter.

På den måde er du med store arealer altså også sikret snerydning. Vores maskinpark er fyldt med forskellige store maskiner til enhver opgave, og det særlige kendetegn for vores snerydningsmaskiner er, at de altid er servicerede og klar til brug. I løbet af vintersæsonen oplever vi sjældent nedbrud på vores maskiner, fordi vi passer godt på dem. Det er vigtigt for os, fordi vi ved, hvor vigtigt det er for dig. Ingen størrelse skræmmer os, og vi klarer også de store opgaver med et venligt smil på læben.

Få et tilbud nu

Vi går op i at alle vores jobs bliver gjort med omhu og pålidelighed. Netop derfor har vi også alle slags maskiner til alle jobs. Alle vores kunder er lige vigtige for os, og derfor tilpasser vi selvfølgelig værktøjet efter opgaven. Snevagten tilbyder som de eneste i Danmark både pris- og tilfredshedsgaranti, og mange steder i landet kommer vi på under en time ved akut snerydning. Vores fastprisaftale er populær hos store som små virksomheder i det danske land, der dermed er sikret snefri, tilgængelige og sikre arealer til deres medarbejdere hele vinteren til en fast lav pris. Du kan læse mere om vores mange services hér.

Du er også altid velkommen til at kontakte os, enten på tlf. eller på mail hér. Så besvarer vi dine eventuelle spørgsmål, så godt som vi kan og giver et uforpligtende tilbud, der passer til lige præcis dine behov. Se også nogle af vores snerydningsmaskiner hér.

LÆS MERE

Hvorfor tager vejtræer skade af salt?

Her i Danmark er vi ikke bange for at bruge lidt vejsalt, når vi skal rydde sne og is i både i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Når det kommer til sikkerhed, skal vi alle sammen være glade for den store indsats med glatførebekæmpelse. Selvom vi alle sammen har været på glatbane, da vi tog vores kørekort, så tyder det altså på, at antallet af glatføreulykker ville være betydeligt højere, hvis vi ikke saltede vores veje. Der er dog det lille aber dabei, at vejsalt har en række alvorlige konsekvenser, både for biler, cykler, dyr og miljøet.

Salt udtørrer vejtræerne og siver ned i grundvandet

Salt er et ganske udmærket tømiddel, og netop derfor bruger vi det også til at smelte isen på vejene. Du kan læse hvordan dét fungerer på denne side (link: ”hvorfor smelter salt is”). Når vi salter vejene, sker der dog også det, at en del af saltet desværre bliver kørt ud i rabatten på grund af trafikken. Derudover løber der også en masse smeltevand væk fra vejene, og det ender altså med ret meget salt, der pludselig siver ned i jorden og påvirker miljøet nær de saltede veje.

Når saltet siver ned i jorden, kan den del af salt, der hedder natrium, ”stjæle” de vigtige næringsstoffer fra vejtræer og andre planter i nærheden. Den anden del af salt – klorid – er desværre endnu værre. Det bliver nemlig suget op i planternes rødder og ødelægger deres stofskifte indefra. Salt medfører altså at vejtræerne og planterne i nærheden af vejen udtørrer og tager permanent skade. Det giver lige pludselig lidt mere mening, med alle de smådøde planter og vejtræer, som vi ser hele vinteren.

Ydermere er der også en helt reel risiko for, at salt kan trænge ned i jorden og forurene grundvandet. I Danmark er vi så heldige, at vi trygt kan drikke vores grundvand. Hvis der dog siver for store mængder kemikalier fra vores vejsalt ned i grundvandet, vil arbejdet med at rense det være for stort, ligesom det er i mange andre lande rundt omkring i verden.

I øjeblikket bruger vi ca. 2 kilo salt per kvadratmeter vej i Danmark hvert år, og det er desværre ret meget. Forbruget af vejsalt kunne selvfølgelig godt være højere, men heldigvis har myndighederne fokus på at begrænse det, ligesom Snevagten og andre snerydningsfirmaer har. Eksempelvis opløser man i dag vejsalt i vand i forhold 1:4 før det spredes, hvorimod man før i tiden spredte det tørt. Saltopløsningen gør at der kan spares op mod 40% på saltforbruget, uden at effekten sænkes betydeligt.

Alternativ glatførebekæmpelse der skåner vejtræerne

Udover at salt altså ikke er ret godt for miljøet, så fremmer det rustning på biler og cykler, og det  virker også udtørrende på dyrenes poter. Der er derfor god grund til at kigge på andre måder at bekæmpe glatføre, og det kan du læse mere om hér (link). De fleste alternativer til vejsalt er dyre, men hvis du selv skal sprede lidt i indkørslen eller i haven, så anbefaler vi sand eller grus. De skaber et friktionslag ovenpå islaget og skåner både miljø, biler og dyrepoter. Du skal dog huske at tjekke emballagen, da nogle leverandører blander salt i for øget effekt.

Hos Snevagten vælger vi fortsat at bruge salt til vores glatførebekæmpelse, fordi det er det mest effektive middel til prisen. Oveni det, så sikrer det dig, at du kan få Danmarks laveste pris på snerydning, saltning og glatførebekæmpelse. Hvis du gerne vil høre mere om vores services eller ønsker et uforpligtende tilbud på dine vinterstrabadser, så ring til os på tlf. allerede i dag. Du kan også skrive en mail hér (link), så vender vi tilbage hurtigst muligt.

LÆS MERE

Forebyg vinterskader på sommerhuset

Forebyg vinterskader på sommerhuset

Der er ikke meget, der er hyggeligere end at fejre juledagene i sommerhuset i familiens skød, men der venter mange en grim overraskelse, når de opdager, hvordan Kong Vinter har

LÆS MERE

Nye snerydning regler 2016 i Herning

Nye snerydning regler 2016 i Herning

Er der sket ændringer i snerydning reglerne for 2016, spørger du måske? Noget, der bestemt er vigtigt at vide, før sneen for alvor begynder at falde. Det korte svar er nej,

LÆS MERE

Hård vinter i vente

Hård vinter i vente

Ifølge DMI’s sæsonprognose fra d. 12 oktober kan vi godt forberede os på en kold og hård vinter i sæsonen 2016/17 – og mulighed for den første hvide jul siden 2010. Det kan faktisk blive den koldeste vinter i seks år, hvis prognosen holder stik.

LÆS MERE

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.

 

LÆS MERE

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk

×
Menu
Ring
Skriv

Kontakt os

Prisberegner