Skip to main content

Snerydning på Vesterbro

Når sneen rammer Vesterbro, får du som erhvervsdrivende en ekstra opgave på to-do-listen. Ifølge lovgivningen har du nemlig pligt til at holde dit domæne sikkert at færdes på for forbipasserende fra 7 morgen til 22 aften. Alt efter hvor stort et område du skal nå, inden klokken slår 7, kan der være behov for at stå særdeles tidligt op. Og det er ikke noget, man bør tage let på. Manglende snerydning og glatførebekæmpelse kan afstedkomme både bødestraf og eventuelle sagsanlæg, hvis nogen kommer uheldigt af sted.

Snerydning er en af de opgaver, du oplagt kan uddelegere til eksperter, der hurtigt og effektivt varetager denne opgave. Her står Snevagten til tjeneste. Når det sner, arbejder vi i døgndrift overalt i København V, hvor vi servicerer alle typer af kunder, lige fra store kunder som Shell og McDonald’s til almindelige mindre virksomheder, om opgaven går ud på at rydde et fortov foran en butik eller et kontor eller at fjerne sne fra skolegårde og parkeringspladser. Tegner du en aftale med os, kan du være 100% sikker på altid at kunne stå op til en ryddet og glatførebekæmpet ejendom. Kontakt os i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Vi rydder sne i København V til konkurrencedygtige priser

Hos Snevagten er vi den eneste virksomhed i Danmark, der arbejder med snerydning hele året rundt. I mere end 15 år har dette været vores spidskompetence. Vi tilbyder blandt andet:

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. 
  • Hurtig udrykning ved ekstraudkald
  • Snerydning og saltning sent på natten og tidligt om morgenen, så effekten varer længst muligt
  • Dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system

Gennem mange års tæt samarbejde med forskellige størrelser virksomheder i hele landet og dyb erfaring med snerydning, har vi udarbejdet forskellige løsninger, der gør, at vi kan servicere og tilfredsstille vores kunder og deres unikke behov. Derfor tilbyder vi overordnet set: 

Fast pris og få snerydning på abonnement 

Gennem denne løsning betaler du en fast pris, og herefter kan det sne så meget, det vil, for du er forsikret, at Snevagten varetager din snerydning til den samme pris, lige meget hvor hård en vinter, vi får. 

Enkelte snerydninger

Hvis du ikke vurderer, at snerydning på abonnement passer til dine behov, kan du altid kontakte os, når du får behov for en enkelt eller flere snerydninger.

Skræddersyede tilbud

Hos Snevagten sidder vores dygtige medarbejdere parat til at tage en snak om dine behov samt give dig et bud på, hvordan vi kan løse dem. Det kan eksempelvis være relevant, hvis du er erhvervsdrivende med flere lokationer. 

Få snerydning på Vesterbro, København i dag

Skal vi komme ud og besigtige dine arealer og give et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven? Ring nu på tlf. 38 71 17 00 eller udfyld kontaktformularen og book en tid. Uanset om du er til fast pris-aftale eller assistance efter behov, bakker vi dig altid op og er klar til at hjælpe dig. I akutte tilfælde er vi på pletten hurtigst muligt. Vi glæder os til at varetage din snerydning, så du og dine medarbejdere trygt kan gå vinteren i møde. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark