Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING PÅ VESTERBRO


Når Rådhuspladsen skifter grundfarve fra grå til hvid, ved du, at vinteren også er nået til Vesterbro. Flot ser det ud, men sne og sjap kan altså også være et irritationsmoment af de helt store. Ifølge lovgivningen har du nemlig pligt til at holde dit domæne sikkert for forbipasserende fra 7 morgen til 22 aften. Alt efter, hvor stort et område du skal nå, inden klokken slår 7, kan der være behov for at stå særdeles tidligt op. Og det er ikke noget, man bør tage let på. Manglende snerydning og glatførebekæmpelse kan afstedkomme både bødestraf og eventuelle sagsanlæg, hvis nogen kommer uheldigt afsted.

Måske hører til de mange, der ikke automatisk vågner tidligere, hvis det pludselig begynder at sne ved nattetide? Og har du i øvrigt vigtigere ting at se til end snerydning? I så fald står Snevagten A/S til tjeneste. Når det sner, arbejder vi i døgndrift overalt i København V, hvor vi servicerer alle typer af kunder, lige fra storkunder som Shell og McDonals til almindelige mindre virksomheder. Tegner du en aftale med os, kan du være 100% sikker på altid at kunne stå op til en ryddet og glatførebekæmpet ejendom.

VI SNERYDDER I KØBENHAVN V TIL KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

I dag annoncerer alle med ”konkurrencedygtige priser”, men hos Snevagten A/S er det ikke blot en kliche. Vi ER faktisk billigst, og matcher ethvert tilbud på ydelser, der svarer til dem vi tilbyder. Tjek selv prisniveauet i prisberegneren her på siden, eller giv os et kald for et prisestimat. Vi kommer også gerne ud og ser på sagen uden beregning, så vi kan give dig en helt nøjagtig pris.

Vi tilbyder blandt andet:

 • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Udrykning indenfor 60 minutter ved ekstraudkald
 • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
 • Garanti for salt i hele sæsonen til fast lav pris
 • Unik pris- og tilfredshedsgaranti
 • Dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system.

FULD TILFREDSHED, ELLER REGNINGEN ANNULLERES

Vi har masser af tilfredse kunder på Vesterbo. Faktisk flopper vi så sjældent, at vi som de eneste i branchen tør give dig 100% tilfredshedsgaranti. Hvis vi ikke lever op til det aftalte, slipper du med nul kroner – uanset om du er storkunde eller blot har bestilt snerydning og saltning foran hoveddøren til din bolig.

Skal vi komme ud og besigtige dine arealer og give et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven? Ring nu på tlf. 38 71 17 00 eller udfyld kontaktformularen til højre, og book en tid. Uanset om du er til fastprisaftale eller assistance efter behov, bakker vi dig altid op. I akutte tilfælde er vi på pletten på under en time. Du skal smede nu, mens vejret er varmt, så du med sindsro ligefrem kan glæde dig til, at det bliver snevejr.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD