KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING PÅ VESTERBRO


Når Rådhuspladsen skifter grundfarve fra grå til hvid, ved du, at vinteren også er nået til Vesterbro. Flot ser det ud, men sne og sjap kan altså også være et irritationsmoment af de helt store. Ifølge lovgivningen har du nemlig pligt til at holde dit domæne sikkert for forbipasserende fra 7 morgen til 22 aften. Alt efter, hvor stort et område du skal nå, inden klokken slår 7, kan der være behov for at stå særdeles tidligt op. Og det er ikke noget, man bør tage let på. Manglende snerydning og glatførebekæmpelse kan afstedkomme både bødestraf og eventuelle sagsanlæg, hvis nogen kommer uheldigt afsted.

Måske hører til de mange, der ikke automatisk vågner tidligere, hvis det pludselig begynder at sne ved nattetide? Og har du i øvrigt vigtigere ting at se til end snerydning? I så fald står Snevagten A/S til tjeneste. Når det sner, arbejder vi i døgndrift overalt i København V, hvor vi servicerer alle typer af kunder, lige fra storkunder som Shell og McDonals til almindelige private husholdninger. Tegner du en aftale med os, kan du være 100% sikker på altid at kunne stå op til en ryddet og glatførebekæmpet ejendom.

VI SNERYDDER I KØBENHAVN V TIL KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

I dag annoncerer alle med ”konkurrencedygtige priser”, men hos Snevagten A/S er det ikke blot en kliche. Vi ER faktisk billigst, og matcher ethvert tilbud på ydelser, der svarer til dem vi tilbyder. Tjek selv prisniveauet i prisberegneren her på siden, eller giv os et kald for et prisestimat. Vi kommer også gerne ud og ser på sagen uden beregning, så vi kan give dig en helt nøjagtig pris. Prisen inkluderer blandt andet:

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Udrykning indenfor 60 minutter ved ekstraudkald
  • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
  • Garanti for salt i hele sæsonen til fast lav pris
  • Unik pris- og tilfredshedsgaranti
  • Dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system.

FULD TILFREDSHED, ELLER REGNINGEN ANNULLERES

Vi har masser af tilfredse kunder på Vesterbo. Faktisk flopper vi så sjældent, at vi som de eneste i branchen tør give dig 100% tilfredshedsgaranti. Hvis vi ikke lever op til det aftalte, slipper du med nul kroner – uanset om du er storkunde eller blot har bestilt snerydning og saltning foran hoveddøren til din bolig.

Skal vi komme ud og besigtige dine arealer og give et gratis og uforpligtende tilbud på opgaven? Ring nu på tlf. 38 71 17 00 eller udfyld kontaktformularen til højre, og book en tid. Uanset om du er til fastprisaftale eller assistance efter behov, bakker vi dig altid op. I akutte tilfælde er vi på pletten på under en time. Du skal smede nu, mens vejret er varmt, så du med sindsro ligefrem kan glæde dig til, at det bliver snevejr.

Kontakt


Hos Snevagten står vi klar til at imødekomme dine behov – vi tilbyder alle interesseret en god pris.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk