KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I ALLINGE


Selv om Allinge, eller Allinge-Sandvig, ligger på Bornholms nordspids, er der trods alt tale om det sydlige Danmark. Desuden taler vi om ”solskinsøen”, så alt i alt burde man vel kunne forvente et nogenlunde lunt klima. Ikke desto mindre bliver det også i Allinge snevejr som i resten af landet, og 2010 var et tydeligt bevis på, at området bestemt ikke er fritaget.

Sne betyder snerydning, og når det gælder offentlige arealer og veje, er det kommunen, der må holde for. Til gengæld må både private og erhvervsdrivende selv sørge for egne arealer. Reglerne tilsiger, at der altid skal være ryddet og glatførebekæmpet i dagtimerne, så skraldemanden, postbuddet og andre, der færdes på matriklen, kan gøre det uden risiko for ulykker.

Snevagten A/S har allerede en del kunder i Allinge

Nogle vælger at klare snerydningen selv, men stadigt flere vælger i stedet af få professionelle til at klare arbejdet. Det mærker vi blandt andet hos Snevagten A/S, hvor vi både har private og erhvervsdrivende kunder i området.
    Vi kan tilbyde den fulde servicepakke, der inkluderer:

  • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
  • Døgnberedskab på både mail og telefon
  • Laveste pris og fuld tilfredshed - vi giver garanti
  • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
  • Fast lav pris på salt - og lagergaranti hele sæsonen
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

Det lyder måske dyrt, men det forholder sig lige modsat. Faktisk er vi den billigste leverandør i Allinge, og giver derfor fuld prisgaranti. Er der tale om tilbud på lige vilkår, matcher vi alle andre. Få allerede nu en indikation af prisniveauet ved at indtaste dine data i prisberegneren her på siden. Du kan også tage kontakt til os via kontaktformularen til højre, eller slå på tråden, hvis du foretrækker personlig kontakt


Fuld tilfredshed, eller servicen er gratis

Med mere end 10 år i branchen ved vi, at samarbejdet kun fungerer i længden, hvis begge parter får et godt udbytte. Det har vi indrettet os efter, og vi går målrettet efter tilfredse tilbagevendende kunder. Ud over den rigtige pris har vi især fokus på at være pålidelige, omhyggelige og ordholdende. Derfor giver vi som de eneste fuld tilfredshedsgaranti, og vilkårene er simple: Hvis du ikke mener, vi har leveret det aftalte, krediterer vi helt enkelt fakturaen uden yderligere diskussion.

Hos os får du adgang til en bred vifte af løsningsmodeller, som spænder lige fra ad hoc-aftaler til egentlige kontrakter, hvor vi forpligter os til at holde dine arealer ryddede og glatførebekæmpede vinteren igennem.

Ring allerede nu på tlf.: 38 71 17 00 og lad os få en snak om din situation og mulige løsningsmodeller. Vi kan også tilbyde at besigtige dine arealer uden beregning. Ofte giver det et bedre grundlag at vurdere ud fra, og vi vil kunne give dig et præcist tilbud - ganske uforpligtende.

Kontakt


Hos Snevagten står vi klar til at imødekomme dine behov – vi tilbyder alle interesseret en god pris.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk