Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I ALLINGE


Selv om Allinge, eller Allinge-Sandvig, ligger på Bornholms nordspids, er der trods alt tale om det sydlige Danmark. Desuden taler vi om ”solskinsøen”, så alt i alt burde man vel kunne forvente et nogenlunde lunt klima. Ikke desto mindre bliver det også i Allinge snevejr som i resten af landet, og 2010 var et tydeligt bevis på, at området bestemt ikke er fritaget.

Sne betyder snerydning, og når det gælder offentlige arealer og veje, er det kommunen, der må holde for. Til gengæld må erhvervsdrivende selv sørge for egne arealer. Reglerne tilsiger, at der altid skal være ryddet og glatførebekæmpet i dagtimerne, så skraldemanden, postbuddet og andre, der færdes på matriklen, kan gøre det uden risiko for ulykker.

Snevagten A/S har allerede en del kunder i Allinge

Nogle vælger at klare snerydningen selv, men stadigt flere vælger i stedet af få professionelle til at klare arbejdet. Det mærker vi blandt andet hos Snevagten A/S, hvor vi har erhvervsdrivende kunder i området.
Vi kan tilbyde den fulde servicepakke, der inkluderer:

 • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
 • Døgnberedskab på både mail og telefon
 • Laveste pris og fuld tilfredshed – vi giver garanti
 • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
 • Fast lav pris på salt – og lagergaranti hele sæsonen
 • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

Det lyder måske dyrt, men det forholder sig lige modsat. Faktisk er vi den billigste leverandør i Allinge, og giver derfor gode priser. Er der tale om tilbud på lige vilkår, matcher vi alle andre. Få allerede nu en indikation af prisniveauet ved at indtaste dine data i prisberegneren her på siden. Du kan også tage kontakt til os via kontaktformularen til højre, eller slå på tråden, hvis du foretrækker personlig kontakt

 

Fuld tilfredshed, eller servicen er gratis

Med mere end 10 år i branchen ved vi, at samarbejdet kun fungerer i længden, hvis begge parter får et godt udbytte. Det har vi indrettet os efter, og vi går målrettet efter tilfredse tilbagevendende kunder. Ud over den rigtige pris har vi især fokus på at være pålidelige, omhyggelige og ordholdende. Derfor giver vi som de eneste fuld tilfredshedsgaranti, og vilkårene er simple: Hvis du ikke mener, vi har leveret det aftalte, krediterer vi helt enkelt fakturaen uden yderligere diskussion.

Hos os får du adgang til en bred vifte af løsningsmodeller, som spænder lige fra ad hoc-aftaler til egentlige kontrakter, hvor vi forpligter os til at holde dine arealer ryddede og glatførebekæmpede vinteren igennem.

Ring allerede nu på tlf.: 38 71 17 00 og lad os få en snak om din situation og mulige løsningsmodeller. Vi kan også tilbyde at besigtige dine arealer uden beregning. Ofte giver det et bedre grundlag at vurdere ud fra, og vi vil kunne give dig et præcist tilbud – ganske uforpligtende.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD