Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I VORDINGBORG


Når borgruinerne er dækket af sne, og kun Gåsetårnet rager op som et rødt fyrtårn i alt det hvide, er vinteren også nået Vordingborg. Det vidste du sikkert allerede i forvejen, for du har vel været ude at rydde sne og salte – ikke sandt? Ellers er det på med vanten og ud i kulden, for det er lovpligtigt at holde erhvervs arealer og tilhørende fortove ryddede og glatførebekæmpede dagen igennem – i hvert fald de områder, hvor postbuddet og andre forbipasserende har sin gang.

Alt for mange tager lidt let på reglerne, men i princippet er der bødestraf, hvis der sjuskes med opgaven i tidsrummet 7-22. Ganske vist håndhæver ordensmagten i Slagelse ikke reglerne med hård hånd, men kommer nogen til skade på din matrikel, har vi balladen. I den situation er der også risiko for sagsanlæg, og det kan blive en bekostelig affære.

SNEVAGTEN A/S RYDDER SNE FOR ERHVERV I VORDINGBORG

Hvis du som lovlydig borger eller virksomhedsejer gerne vil have orden i sagerne, men ikke har tid til at stå stand by og danse efter vejrgudernes piber, kan du i stedet vælge at tegne en snerydningsaftale med Snevagten A/S. Det er billigere, end du tror. Tjek for eksempel med prisberegneren her på siden – så har du en ide om prislejet med det samme.

Tegner du kontrakt med os, tilbyder vi forskellige services:

 • Snerydning og saltning kort før klokken syv, så effekten holder længst muligt
 • Årvågent døgnberedskab, både telefonisk og via mail
 • Udrykning på under 60 minutter ved ekstraudkald
 • Unikke garantier på laveste pris og fuld tilfredshed
 • Fast lav salt-pris med lagergaranti hele sæsonen
 • Fuld GPS-dokumentation på udført arbejde

UNIKKE GARANTIER PÅ BÅDE LAVPRIS OG TILFREDSHED

Det er let at slynge om sig med anprisninger på forhånd. Lidt sværere er det at leve op til det hele, når det virkelig gælder. Hos Snevagten A/S er vi dog ikke så bange for at give løfter, for vi har ti års erfaring i at indfri dem til alles tilfredshed. Derfor opererer vi med et begreb, vi kalder tilfredshedsgaranti. Det går i al sin enkelthed ud på, at du ikke skal betale for den leverede serviceydelse, hvis du synes vi har lovet mere end vi kunne holde. Skulle det ske, river vi fakturaen midt over – uden diskussion.

Vi rydder og salter også til den laveste pris i hele Vordingborg og omegn. Endnu et kontant løfte, som vi er klar til at stå ved. Vi giver gode priser, og matcher enhver konkurrent, så længe der er tale om enslydende vilkår. Bum basta.

Kunne det være rart at få 100% styr på snerydning og glatførebekæmpelse fremover? Ring nu på tlf.: 38 71 17 00, og lad os give dig et uforpligtende tilbud, du ikke kan sige nej til. Du bestemmer, hvordan aftalen skrues sammen, og vi leverer varen – med garanti.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD