KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I VORDINGBORG


Når borgruinerne er dækket af sne, og kun Gåsetårnet rager op som et rødt fyrtårn i alt det hvide, er vinteren også nået Vordingborg. Det vidste du sikkert allerede i forvejen, for du har vel været ude at rydde sne og salte – ikke sandt? Ellers er det på med vanten og ud i kulden, for det er lovpligtigt at holde private arealer og tilhørende fortove ryddede og glatførebekæmpede dagen igennem – i hvert fald de områder, hvor postbuddet og andre forbipasserende har sin gang.

Alt for mange tager lidt let på reglerne, men i princippet er der bødestraf, hvis der sjuskes med opgaven i tidsrummet 7-22. Ganske vist håndhæver ordensmagten i Slagelse ikke reglerne med hård hånd, men kommer nogen til skade på din matrikel, har vi balladen. I den situation er der også risiko for sagsanlæg, og det kan blive en bekostelig affære.

SNEVAGTEN A/S RYDDER SNE FOR BÅDE ERHVERV OG PRIVATE I VORDINGBORG

Hvis du som lovlydig borger eller virksomhedsejer gerne vil have orden i sagerne, men ikke har tid til at stå stand by og danse efter vejrgudernes piber, kan du i stedet vælge at tegne en snerydningsaftale med Snevagten A/S. Det er billigere, end du tror. Tjek for eksempel med prisberegneren her på siden – så har du en ide om prislejet med det samme.

Tegner du kontrakt med os, får du blandt andet:

  • Snerydning og saltning kort før klokken syv, så effekten holder længst muligt
  • Årvågent døgnberedskab, både telefonisk og via mail
  • Udrykning på under 60 minutter ved ekstraudkald
  • Unikke garantier på laveste pris og fuld tilfredshed
  • Fast lav salt-pris med lagergaranti hele sæsonen
  • Fuld GPS-dokumentation på udført arbejde

UNIKKE GARANTIER PÅ BÅDE LAVPRIS OG TILFREDSHED

Det er let at slynge om sig med anprisninger på forhånd. Lidt sværere er det at leve op til det hele, når det virkelig gælder. Hos Snevagten A/S er vi dog ikke så bange for at give løfter, for vi har ti års erfaring i at indfri dem til alles tilfredshed. Derfor opererer vi med et begreb, vi kalder tilfredshedsgaranti. Det går i al sin enkelthed ud på, at du ikke skal betale for den leverede serviceydelse, hvis du synes vi har lovet mere end vi kunne holde. Skulle det ske, river vi fakturaen midt over – uden diskussion.

Vi rydder og salter også til den laveste pris i hele Vordingborg og omegn. Endnu et kontant løfte, som vi er klar til at stå ved. Vi giver prisgaranti, og matcher enhver konkurrent, så længe der er tale om enslydende vilkår. Bum basta.

Kunne det være rart at få 100% styr på snerydning og glatførebekæmpelse fremover? Ring nu på tlf.: 38 71 17 00, og lad os give dig et uforpligtende tilbud, du ikke kan sige nej til. Du bestemmer, hvordan aftalen skrues sammen, og vi leverer varen – med garanti.

Kontakt


Hos Snevagten står vi klar til at imødekomme dine behov – vi tilbyder alle interesseret en god pris.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk