Skip to main content

Snerydning i Vordingborg

Når sneen falder eller minusgraderne rammer Vordingborg, er det tid til saltning og snerydning. Er du erhvervsdrivende i området, er det dit ansvar at leve op til reglerne for snerydning. Det kan være en større opgave at varetage, særligt hvis du er ansvarlig for et stort område. Her kommer Snevagten ind i billedet. 

I mere end 15 år har vi ryddet sne og saltet for over 4.500 virksomheder i hele Danmark. Denne mangeårige ekspertise og kendskab til lovgivningen gør, at vi er den oplagte partner at bruge til glatførebekæmpelse og snerydning, så du ikke skal bekymre dig om utilregnelige vejrudsigter, vintervejr og snerydning. 

Få snerydning på abonnement i Vordingborg Snevagten 

Gennem vores tætte samarbejde med tusindvis af virksomheder, er vi blevet klogere på, hvilke ønsker og behov, virksomhederne har for deres snerydning. En af de væsentlige udfordringer, virksomhederne har, er at leve op til at sikre deres områder for sne og glatte veje, når det er svært at regne med vintervejrsudsigterne. 

Derfor har vi udviklet vores abonnementsløsning. Det betyder kort sagt, at du kan få snerydning på abonnement. Derigennem behøver du ikke at bekymre dig om, hvor kraftigt snevejret bliver i år, for med vores abonnementservice er du forsikret om, at vi rydder sne hos dig, når vejret kræver det – lige meget hvor ofte sneen og frosten rammer i sæsonen. Dette fjerner bekymringer og hårdt arbejde fra dit bord, og ved at tegne abonnement og uddelegere opgaven til os, kan vi gøre det, vi er gode til, mens du får mere tid til at gøre det, du er god til. 

Snevagten tilbyder forskellige abonnementer, og vi ser frem til at rådgive dig om, hvilken en af løsningerne, der passer bedst til dine behov. 

Tegner du en abonnementsaftale med os, tilbyder vi forskellige services:

  • Snerydning og saltning kort før klokken syv, så effekten holder længst muligt
  • Årvågent døgnberedskab, både telefonisk og via mail
  • Hurtig udrykning ved ekstraudkald
  • Fast lav salt-pris med lagergaranti hele sæsonen

Vi skræddersyer snerydningstilbud til dine behov

Hvis vores abonnementløsning ikke passer til dine ønsker, er der selvfølgelig også andre muligheder. Vi kan til hver en tid skræddersy et tilbud til dig på snerydning, så vi lever op til dine behov. Du kan enten booke os til en eller flere snerydninger, eller vi kan lave et helt unikt tilbud til dig. Kontakt os gerne for at høre mere

Kontakt os for snerydning i Vordingborg nu 

Vi glæder os til at hjælpe dig med din glatførebekæmpelse og snerydning, så du kan fokusere på det, du er god til og dermed slippe bekymringerne for snesæsonen. Ring til os på 38 71 17 00 og lad os give dig et uforpligtende tilbud eller lad os rådgive dig om hvilke af vores services, der passer til dine behov og ønsker.  

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark