Skip to main content

Få skræddersyet og professionel snerydning i Randers

Når vintervejret rammer i Randers, er en ting sikkert  – der skal ryddes sne og saltes, så området er sikkert at færdes på, som regler for snerydning foreskriver det. Helt præcist skal der – mellem kl. 7 og kl. 22 mandag til lørdag og kl. 8 og kl. 22 søndag – sørges for glatførebekæmpelse og snerydning, så dine naboer, kunder, medarbejdere og forbipasserende i Randers kan færdes sikkert.

Snerydning- og saltning kan være en større opgave, og derfor er Snevagten stolte over at hjælpe mere end 4.500 kunder over hele landet med at yde komptetente og professionelle snerydningsservices. Med mere end 15 års erfaring er vi  specialiserede i snerydning og saltning, og så har vi en stærk og yderst kompetent afdeling i Randers, der er klar til at varetage snerydningsopgaver i denne del af landet. Vi er klar til at rykke lynhurtigt ud, når du har brug for snerydning. 

Få snerydning på abonnement i Randers

Det forekommer, at vejret overrasker os i Danmark, og vi pludselig vågner op til sne og is. Det kan være en kritisk situation for virksomheds- eller butiksejeren, der er ansvarlig for at have ryddet parkeringspladsen for sne og glatlag, før kunder og medarbejdere begynder at dukke op, og pludselig kommer til at sidde i telefonkø til det lokale snerydningsselskab, fordi en masse andre virksomheder står i samme situation. Denne uheldige situation kan du imidlertid undgå, når du tegner en abonnementsaftale med Snevagten. 

Snevagten tilbyder forskellige abonnementsaftaler, og vi skræddersyr desuden også tilbud, så vores services passer til netop dine behov.  En af vores abonnementsaftaler indebærer, at du betaler et fast årligt beløb og til gengæld er garanteret alt den snerydning, du har brug for. Du betaler intet ekstrabeløb, uanset hvor mange gange vi skal rykke ud i løbet af sæsonen. Denne aftale kan være en gave til budgetansvarlige og både mindre og større virksomheder i Randers, der har brug for professionel snerydning og ikke vil forbigås, når snevejret rammer. 

Vil du høre mere om, hvordan vi kan skræddersy en aftale, der matcher dine unikke ønsker og behov til fulde, så du på den måde trygt kan stole på, at vi rykker ud, når der skal ryddes sne og saltes, kan du ringe til os på tlf.  38 71 17 00. Her fortæller vi mere om de mange fordele, vi tilbyder vores kunder i Randers.

Vågn op til sikre, sneryddede områder i Randers

Hos Snevagten kører vi efter DMI’s varsler om glatføre og sørger for at salte præventivt med udrykning om natten. Dette er ikke bare den mest effektive metode, fordi der er mindre trafik, så saltet ikke bliver kørt af vejene. Det betyder også, at du trygt kan køre på arbejde om morgenen i Randers, vel vidende at der er taget professionel hånd om snerydningen. 

Desuden er vi stolte af, at vi benytter metoder, der er gode for miljøet, når vi salter. Dette indebærer blandt andet, at vi gennem den skarpeste teknologi bruger mindre salt og på den måde forårsager færre saltskader. Det gør ikke vores saltning af vejene mindre effektiv, men det skåner miljøet for unødig forurening. Du kan læse mere om vores tilgang og metoder i forhold til saltning med omtanke her

Vil du have et skræddersyet tilbud på snerydning i Randers?

Skal vi give dig et tilbud på snerydning i Randers? Ring til os på tlf. 38 71 17 00 for at få et skræddersyet og uforpligtende tilbud på snerydning, der matcher netop dine behov. Vi er også klar til at besvare spørgsmål vedrørende alle de regler om snerydning og vores services, som du måske har brug for svar på. Alternativt kan du bruge vores smarte prisberegner til at beregne et estimat på netop din pris. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark