Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I KØBENHAVN


Du ved, det er vinter i hovedstaden, når den lille havfrue forvandler sig til den afskyelige snemand, og Søerne bliver omdannet til en scene fra Bambi. Når det sker, er det tid til snerydning i København, og vi er klar til at hjælpe! Det behøver hverken være besværligt eller dyrt at få klaret din snerydning. Du kan nemlig nemt tegne en snerydningsaftale med os hos Snevagten A/S. Som Danmarks førende erhvervs snerydningsfirma gennem de sidste 10 år og din lokale snerydningsekspert klarer vi alt i glatførebekæmpelse og snerydning i København. Og vi har altid gode fordele til både institutioner- og virksomheder, bl.a.

 • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Udrykning indenfor 60 minutter ved ekstraudkald.
 • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
 • Garanti for salt i hele sæsonen til fast lav pris
 • Unik tilfredshedsgaranti.

Vores snerydning i København bliver dokumenteret

Vi tilbyder dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system. Du modtager relevante data, såsom klokkeslæt, saltforbrug, gps-koordinater mm. Dette sker umiddelbart efter et udført stykke arbejde, og du kan derfor trygt stole på, at vi holder dig opdateret om din snerydningssituation.

Hurtig udrykning

København er Danmarks hovedstad, og derfor naturligvis også centrum for vores gode service og vores topmoderne maskinstationer. Derfor kan vi garantere meget hurtig udrykning (udrykning inden for 60 minutter) og kvalitetsbevidst service på snerydning i København – hver gang. Det gælder, uanset om du skal have snerydning til fællesvejen eller klaret virksomhedens parkeringspladser. 

Du har ansvaret for din snerydning

Er du virksomhedsejer, vicevært i et lejlighedskompleks eller har I faste regler om snerydning på villavejen? Så har du ansvaret for at leve op til denne aftale for at sikre dine ansatte, lejlighedens beboere eller dine naboer. Med vores snerydning i København slipper du helt for at ligge søvnløs ved tanken om et muligt sagsanlæg og personskade pga. isglatte arealer. I stedet kan du stå op med ro i sindet og grine hele vejen til arbejde af alle de stakler, der står ude i kulden med halstørklæde og sneskovl.

Du har ansvar for saltning i København

Du har ligeledes ansvaret for at salte alle veje og arealer ved og omkring din virksomhed, på parkeringspladsen ved lejlighedskomplekset eller på fortovet ved dit hus. Dine medarbejdere, beboere eller naboer skal frit kunne færdes på de arealer, som du har ansvar for, og det sikrer du ved at blive samarbejdspartner med os. Vi laver alt det hårde arbejde, og sørger for, at du kan sove trygt om natten på trods af, at vejrudsigten melder om en den første frostklare morgen – en morgen der er lig med glatte arealer. 

Kontakt os for at høre mere 

Skal vi klare din snerydning i København? Salte dine arealer i København? Eller vil du bare gerne høre mere om vores service? Måske vil du bestille en uforpligtende besigtigelse af dine arealer? Så kontakt vores døgnservice på telefon 38 71 17 00, eller udfyld formularen til højre. Og hvis du ønsker et hurtigt overslag på prisen af din snerydningsopgave i København, skal du blot benytte vores prisberegner. 

SNERYDNING KØBENHAVN – ALTID MERE SERVICE FOR PENGENE

Snevagten er københavnernes foretrukne leverandør af snerydning og saltning, og det er der en grund til: vi er nemlig meget opsatte på at levere ekstra service og på at være trendsættere i snerydningsbranchen uden at skrue prisen helt i vejret. Vi ved nemlig, at københavnerne godt kan lide at være først med det hele, og det forsøger vi også altid at være! 

Til vores trofaste kunder i København tilbyder vi altid: 

 • Tilfredshedsgaranti! 

Vi er det eneste snerydnings- og saltningsfirma i Danmark med en tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du intet betaler, hvis vi ikke overholder kontrakten, samt at vi prompte (og uden at kny) udbedrer eventuelle skader forårsaget under snerydningsarbejdet. Du kan trygt stole på os som din kommende samarbejdspartner. 

 

 • Højteknologisk dokumentation! 

Snevagten kan yde fuld dokumentation for alt det snerydningsarbejde, som vi udfører, ved hjælp af vores unikke styresystem. Med dette system modtager du nøjagtige GPS-koordinater for det ryddede areal, og du ved derfor præcis, hvor vi har været forbi, og hvor du altså trygt kan sende dine medarbejdere hen. 

Kontakt os allerede i dag

Du er aldrig for sent på den, når du er ude i god tid. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte os allerede i dag med de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med snerydning og saltning i København. Vi er klar til at rådgive og vejlede dig i lige netop dit behov, og vi kommer også gerne efter aftale forbi og laver en uforpligtende besigtigelse af dine arealer. På den måde kan vi give dig et præcist tilbud på din kommende snerydning og saltning i København.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN
Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.
DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD