• Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I KØBENHAVN


Du ved, det er vinter i hovedstaden, når den lille havfrue forvandler sig til den afskyelige snemand, og Søerne bliver omdannet til en scene fra Bambi. Når det sker, er det tid til snerydning i København.

Men det behøver hverken være besværligt eller dyrt at få klaret din snerydning. Du kan nemlig nemt tegne en snerydningsaftale med os hos Snevagten A/S. Som Danmarks førende erhvervs snerydningsfirma gennem de sidste 10 år og din lokale snerydningsekspert klarer vi alt i i glatførebekæmpelse og snerydning i København.

Og vi har altid gode fordele til både institutioner- og virksomheder, bl.a.

 • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Udrykning indenfor 60 minutter ved ekstraudkald.
 • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
 • Garanti for salt i hele sæsonen til fast lav pris
 • Unik pris- og tilfredshedsgaranti.

Vi tilbyder dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system. Du modtager data, som klokkeslæt, saltforbrug, gps-koordinater mm., umiddelbart efter udført arbejde.

København er DK’s hovedstad og derfor naturligvis også centrum for vores gode service og vores topmoderne maskinstationer. Derfor kan vi garantere hurtig udrykning (udrykning indenfor 60 minutter) og kvalitetsbevidst service på snerydning i København – hver gang. Det gælder, uanset om du skal have snerydning til fællesvejen eller klaret virksomhedens parkeringspladser. Med vores snerydning i København slipper du for at ligge søvnløs ved tanken om sagsanlæg og personskade pga. isglatte arealer. I stedet kan du stå op med ro i sindet og grine hele vejen til arbejde af alle de stakler, der står ude i kulden med halstørklæde og sneskovl.

Skal vi klare din snerydning i København? Eller vil du bare gerne høre mere om vores service? Måske bestille en uforpligtende besigtigelse af dine arealer? Så kontakt vores døgnservice på tlf. 38 71 17 00, eller udfyld formularen til højre. Du kan evt. bruge vores prisberegner til at få et hurtigt overslag på prisen af netop din opgave.

img-14
img-15
img-16
img-17
img-18
img-19
img-20
img-21

PRIS- OG TILFREDSHEDSGARANTI TIL ALLE VORES KUNDER

Hos Snevagten er vi dedikerede til at give dig den bedst tænkelige serviceoplevelse, bl.a. med vores unikke tilfredshedsgaranti, som du ikke finder hos andre leverandører i branchen. Den indebærer, at du intet betaler, hvis vi ikke kan leve op til aftalen i servicekontrakten. Selvom vi stræber efter at levere den bedst mulige service hver gang, er det mennesker, der sidder bag rattet i vores sneplove, og derfor kan der ske fejl. Vores tilfredshedsgaranti er således din sikkerhed for, at du ikke kommer til at bøde for eventuelle fejl.

Vi matcher nemlig ethvert tilbud, du får fra en konkurrent, hvis de tilbyder de samme fordele som os. Derudover giver vi mulighed for at lave en fastprisaftale, så du betaler et fast beløb hvert år, uanset hvor mange gange vi skal rykke ud for at hjælpe dig. Det kan give kolossale besparelser, hvis det bliver en streng vinter.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN
Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.
DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk

Karriere hos Snevagten