Skip to main content

Snerydning i København

Noget, vi kan være sikre på i den danske hovedstad, er, at vi bliver ramt af frost hvert år. Når det sker, er det tid til saltning- og snerydning i København, og her er vi klar til at hjælpe. Det er ekstra vigtigt at være forberedt på snerydning og saltning i København, for når frostvejret rammer hovedstaden, bliver 1,5 millioner mennesker ramt. Så har den trafikale infrastruktur svært ved at følge med. Heldigvis er Snevagten klar til at rykke ud, fordi vi altid er forberedt på sne og frost. Læs med her om hvordan vi holder København kørende, selv når snevejret rammer hovedstaden. 

Du kan få snerydning på abonnement

Fordi vi er garanteret sne i København, kan det være en fordelagtig ide at tegne en snerydningsaftale med Snevagten. Som Danmarks førende snerydningsfirma inden for erhverv gennem de sidste 15 år og som din lokale snerydningsekspert behersker vi glatførebekæmpelse og snerydning i København. Vi går højt op i både kvalitet og effektivitet. Det betyder, at når vi snerydder og salter, er du forsikret et godt og hurtigt resultat.

Snevagten tilbyder forskellige aftaler 

Hos Snevagten A/S ønsker vi at være den foretrukne partner for snerydning og saltning. Vi tilbyder forskellige aftaler, der kan skræddersyes efter dine behov. Disse aftaler indebærer: 

  • Bronze, Guld og Platin (Dette afhænge af hvilket kørselsbehov kunden har brug for) 
  • Ovenstående pakker kan betales enten som fastpris eller pris pr. gang, igen afhængigt af hvilken løsning, du finder som den rigtige til din lokation/plads 
  • Det er også muligt at vælge en kundesupportaftale, som varierer i det behov, du finder nødvendigt 
  • Det betyder, at du selv kan skræddersy den løsning, som passer bedst til jeres behov

Når vi skræddersyer vores pakker til dine unikke behov, betyder det også, at du får forskellige fordele. Blandt andet: 

  • Adgang til vores kundeportal, så vores du har adgang til stamdata for jeres lokation, herunder arbejdskort, faktureringsoplysninger og kørselskvitteringer, lokale nyheder som påvirker driften osv. 
  • Forskellige kundesupportniveauer, så vi altid kan imødekomme det behov, du har for service og kontakt til os. 
  • Lokale samarbejdspartnere der forstår og kender det område, der skal sneryddes og saltes. Dette giver de bedste resultater for snerydningen og saltningen.
  • Snerydning og saltning sent på natten, afhængig af serviceaftale, så effekten varer længst muligt, og vi præventivt kan imødekomme frosten. På den måde undgår vi også trafik på vejen såvel som pladserne. På den måde er dine områder og veje klar og ryddede, til når de skal bruges om dagen.
  • Gennem nøjagtige målinger og exceptionel teknologi, der kan vurdere vejrsituationen nøje, igangsætter vi kørsler og udregner, hvor mange gram salt, der skal smides pr m2. Det er både miljøvenligt, kostbesparende og effektivt.
  • Garanti for salt i hele sæsonen til fast lav pris. 

Hvis du har behov for hurtig udrykning, kan Snevagten rykke ud

København er Danmarks hovedstad, og derfor naturligvis også centrum for vores gode service og vores topmoderne maskinstationer. Derfor kan vi garantere hurtig udrykning og kvalitetsbevidst service på snerydning i København. Det gælder, uanset om du skal have snerydning til fællesvejen eller klaret virksomhedens parkeringspladser. Vi er nemlig bevidste om, at København er et knudepunkt for trafik og befolkning, og derfor er det særdeles vigtigt, at vores services inden for snerydning foregår effektivt. 

Du har ansvaret for snerydning gennem vedligeholdesespligten 

Er du virksomhedsejer, driver du en butik eller er du vicevært i et lejlighedskompleks? Så har du ansvaret for at leve op til vedligeholdelsespligten for at sikre dine ansatte, lejlighedens beboere eller dine naboer. Med vores snerydning i København kan du tegne et abonnement på snerydning. På den måde er du forsikret, at du lever op til dit ansvar for vedligeholdelsespligten, og lige så undgår du at risikere et muligt sagsanlæg og personskade på grund af isglatte arealer. Gennem vores snerydningsservice eller en fast snerydningsaftale med Snevagten kan du trygt og sikkert stole på, at du lever op til dit ansvar for snerydning, fordi vi klarer opgaven for dig. 

Du har ansvar for saltning i København

Du har ligeledes ansvaret for at salte alle veje og arealer ved og omkring din virksomhed, på parkeringspladsen ved lejlighedskomplekset eller på fortovet ved dit hus. Dine medarbejdere, beboere eller naboer skal frit kunne færdes på de arealer, som du har ansvar for. Det sikrer du ved at blive samarbejdspartner med os. 

Snerydning København – altid kvalitetsbevidst service 

Snevagten er københavnernes foretrukne leverandør af snerydning og saltning, og det er der en grund til.  Vores vigtigste opgave er, udover at klare snerydningen, at levere ekstra service. Vi bestræber os efter at være forbilleder i snerydningsbranchen og derigennem sætte nye standarder, når det kommer til snerydning og saltning. Det gør vi ved at levere et godt håndværk, en kvalitetsbevidst service på en effektiv måde og til en fair pris, altså en ydelse vi er stolte af. Vi er klar over, at hurtig udrykning og eksekvering er væsentlig i København, når det sner for, at vildt vejr, sne og is ikke forvolder store problemer i hovedstaden.

København i snevejr

København har en unik infrastruktur, som kræver særlig ekspertise ved igangsættelse af kørsler. Danmarks hovedstad har en øget trafikbelastning, som betyder, at man skal tage et særligt hensyn med omhyggelig planlægning af vores ruter. Desuden præges byens centrum af varierende belægning, hvor indre København fortsat rummer smalle gader med brosten, som kræver ekstra forsigtighed ved anvendelse af vores maskiner.

Vi har et dedikeret team af erfarne glatførebekæmpere, herunder Aydin, der har udført saltning og snerydning i København siden 2014. I løbet af sin tid i branchen har Aydin fået ansvaret for nogle af de mest kritiske områder i indre København.

En mindeværdig oplevelse med snerydning i København for Aydin er en gang, hvor han under en snerydningskørsel tog ekstraordinære forholdsregler i forbindelse med Dronning Margrethes besøg på Det Kongelige Teater. “Vi var til rådighed i 4-5 timer. Før dronningen ankom til teatret, var vi ude at salte, under forestillingen saltede vi, og da forestillingen var færdig saltede vi også, for at være sikker på, at trafik i området var sikker”

Med hård frost og udsigt til muligt snevejr sikrede Aydin, at områderne var fri for glatføre, så Dronningen og de øvrige gæster kunne ankomme og forlade Det Kongelige Teater sikkert.

Kontakt os allerede i dag

Vi er klar til at rådgive og vejlede dig i lige netop dit behov, og vi kommer også gerne efter aftale forbi og laver en uforpligtende besigtigelse af dine arealer, så du også kan få en fast snerydningsaftale og på den måde undgå bekymringer og hårdt arbejde, når først sneen rammer hovedstaden. På den måde kan vi give dig et præcist tilbud på din kommende snerydning og saltning i København.

Vil du være sikker på, at du overholder reglerne for snerydning og saltning, før sneen kommer? Så opfordrer vi dig til at kontakte os allerede i dag med de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med snerydning og saltning i København. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark