KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I BALLERUP


Den gamle Ballerup Kirke er omgivet af en flot hvidkalket mur, som især tager sig godt ud, når solen skinner – bestemt et besøg værd. Men tjek også lige kirketaget, når du kommer forbi. For hvis det også er hvidt, er der faldet sne, og så er det sæson for snerydning og glatførebekæmpelse. For de fleste er det en lidt sur pligt, men lovgivningen er klar nok: Det er dit ansvar, at postbude og andet godtfolk kan færdes sikkert på din matrikel og tilstødende områder. Og det skal være i orden fra syv morgen til toogtyve aften.

Har du andet at bruge tiden til, kan du heldigvis få hjælp fra Snevagten A/S. Vi har gennem en længere årrække serviceret både erhvervskunder og private i Ballerup, og tager også gerne tjansen for dig. Tegner du en snerydningsaftale med os, tilbyder vi:

  • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
  • Døgnberedskab på både mail og telefon
  • Laveste pris og fuld tilfredshed – vi giver garanti
  • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
  • Fast lav pris på salt – og lagergaranti hele sæsonen
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

BALLERUPS BILLIGSTE SNERYDNING – MED GARANTI

Til trods for et ekstraordinært serviceniveau hos Snevagten A/S, kan vi med sikkerhed sige, at ingen kan konkurrere med vores prisniveau. Vi giver prisgaranti, og er vilkårene sammenlignelige, matcher vi også til enhver tid konkurrenternes tilbud. Hvis du vil vide, hvor prisen ligger, kan du her og nu tage et tjek med vores prisberegner. Indtast dine data, og få en prisindikation med det samme. Alternativt er du velkommen til at kontakte os – så kigger vi sammen på sagen.

Hos Snevagten A/S lever vi af faste kunder, der bliver hængende år efter år. Det gør de kun, hvis de er tilfredse, og derfor lægger vi stor vægt på, at vores medarbejdere og chauffører arbejder efter vores kerneprincipper om troværdighed, ordholdenhed og omhyggelighed. Vi har det princip, at det er din vurdering, om arbejdet er udført tilfredsstillende. Er du ikke tilfreds, dropper vi regningen – uden diskussion. Vi kalder det tilfredshedsgaranti.

SKAL DET VÆRE KOST ELLER SNEPLOV?

Som udgangspunkt bruger vi moderne hjælpemidler og maskiner, hvor det er muligt. Men af erfaring ved vi, at trapper og mindre fortovsområder ofte mere effektivt kan klares på god gammeldags facon med kost og skovl. Under alle omstændigheder kan du forvente, at arbejdet gøres grundigt og samvittighedsfuldt.

Du kan tegne snerydningsaftaler med os på flere forskellige måder. En af de mere populære er fastpriskontrakten, hvor der afregnes et fast beløb. Bliver det en mild vinter, slipper vi lidt let, men til gengæld koster det ikke ekstra, selv om det bliver en katastrofevinter som eksempelvis 2010. Det er let at budgettere med, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser.

Ring nu på tlf.: 38 71 17 00. Så tager vi en snak om, hvordan du bliver bedst forberedt til vinter i Ballerup.

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Kontakt


Hos Snevagten står vi klar til at imødekomme dine behov – vi tilbyder alle interesseret en god pris.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk