Skip to main content

Snerydning i Ballerup

Er du erhvervsdrivende i Ballerup? Så er du måske klar over, at det er dit lovpligtige ansvar, at dine arealer er sikre at færdes på fra klokken syv om morgenen til klokken 22 om aftenen, når vintervejret rammer. Dette gælder både dine medarbejdere, kunder og andre personer, såsom postbuddet. Heldigvis er der hjælp at hente. 

Hos Snevagten er vi specialiserede i snerydning, så vi varetager gerne denne opgave for dig. Faktisk er vi den eneste virksomhed der arbejder med snerydning året rundt, og gennem mere end 15 års erfaring får du hos os en kompetent, professionelt og pålidelig snerydningspartner til dine arealer i Ballerup.Vi har gennem en længere årrække serviceret erhvervskunder i Ballerup og har derfor bred erfaring i netop dette område. 

Et ekstraordinært serviceniveau

Snevagten skiller sig ud ved at tilbyde et ekstraordinært serviceniveau, og det er blandt andet derfor, at vi har kunder, som vi har samarbejdet med i årevis. Vi er bevidste om, at kunderne kun bliver, hvis de er tilfredse, og derfor lægger vi stor vægt på, at vores medarbejdere og chauffører arbejder efter vores kerneprincipper om troværdighed, ordholdenhed og omhyggelighed. Derfor er du forsikret pålidelig og professionel snerydning og saltning med Snevagten. 

Få snerydning på abonnement i Ballerup

Som udgangspunkt bruger vi moderne hjælpemidler og maskiner til at hjælpe os med effektiv snerydning, hvor det er muligt. Men af erfaring ved vi, at trapper og mindre fortovsområder ofte mere effektivt kan klares på en god gammeldags facon med kost og skovl. Under alle omstændigheder kan du forvente, at arbejdet gøres grundigt og samvittighedsfuldt af vores dygtige og erfarne medarbejdere.

Hos Snevagten har vi formet en række tilbud og pakker, der passer til vores kunders varierende behov. Derfor kan du tegne snerydningsaftaler med os på flere forskellige måder. En af de mere populære er fastpriskontrakten, hvor der afregnes et fast beløb. Bliver det en mild vinter, slipper vi lidt let, men til gengæld koster det ikke ekstra, hvis vi rammer en vintersæson, der kræver meget saltning og snerydning. Derfor er abonnemtnsløsningen let at budgettere med, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser. Desuden er vi altid klar til at skræddersy et tilbud, der passer præcist til dine behov, så du får snerydningsservice på dine præmisser. 

Ring til os på tlf.: 38 71 17 00 eller kontakt os her. Så tager vi en snak om, hvordan du bliver bedst forberedt til vinter i Ballerup. Vi glæder os til at hjælpe dig.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark