Skip to main content

Snerydning i Slagelse

Når vinteren rammer Slagelse, står man over for udfordringen med sne, der særligt gælder for virksomheder og erhvervsdrivende. For dem er det nemlig vigtigt at være særligt opmærksomme på vejrudsigterne. Som virksomhedsejer har du ansvaret for at sikre dine arealer og de tilstødende områder ved at sørge for, at de er ryddet for sne og saltet, så både postbude, forbipasserende, kunder og medarbejdere kan færdes sikkert. Vidste du, at loven faktisk pålægger dig at fjerne sne og sørge for saltning fra kl. 7 om morgenen til kl. 20 om aftenen – hver dag undtagen søndag, hvor du kan sove en time længere, hvor det først gælder fra kl. 8 om morgenen Men heldigvis er der hjælp at hente til denne opgave, og her på siden kan du læse om Snevagtens tjenester til snerydning i Slagelse.

Snevagten er klar med personale og udstyr i Slagelse

Snerydning er sjældent en nem opgave. Derfor tilbyder vi muligheden for at outsource opgaven til os, så du kan få tid til de opgaver, du er bedst til. Du kan tegne en snerydningsaftale med Snevagten, hvilket mange virksomheder og institutioner i Slagelse allerede har gjort. På den måde kan du til en rimelig pris slippe for bekymringerne ved uforudsigeligt vintervejr og i stedet vide, at Snevagten tager sig af ansvaret med saltning og snerydning.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Snerydning og saltning om natten og tidligt om morgenen inden kl. 7 for at sikre, at effekten varer længst muligt, og at du møder ind til ryddede områder.
  • Døgnberedskab, både telefonisk og via e-mail
  • Hurtig respons ved ekstraopgaver
  • Fuldt GPS-dokumentation af udført arbejde

Vi tilbyder forskellige pakker og løsninger til vores kunder. Du kan for eksempel få en abonnementsordning for snerydning. Med denne løsning kan du være sikker på, at uanset hvor slemt vintervejret bliver, vil vi rydde sne for dig, om det skal gøres 20 gange i løbet af en sæson eller blot et par gange, alt efter hvordan vintervejret arter sig.

Hvis du bare har brug for hjælp til en enkelt snerydning, kommer vi også gerne ud for dig og varetager denne opgave.

Endelig kan du altid kontakte os, så vi kan høre om dine behov og ønsker, og på den måde skræddersy et specifikt tilbud til dig og din virksomhed.

Med Snevagten får du professionel snerydning

Snevagten har opereret i Slagelse i mere end 15 år, så vi ved præcis, hvordan snerydning og bekæmpelse af glatføre skal håndteres i dette område og andre steder i landet. Alle vores chauffører og medarbejdere arbejder ud fra et sæt værdier, der inkluderer omhyggelighed, pålidelighed og troværdighed. Disse værdier lever vi op til, når vi udfører snerydningsopgaver for vores kunder over hele landet, uanset om det er små eller store opgaver.

Få snerydning i Slagelse i dag

Hvis du vil have en idé om prisniveauet, kan du bruge vores prisberegner. Indtast dine oplysninger, og få straks en vejledende prisindikation. Men det bedste er selvfølgelig, hvis vi får mulighed for at guide dig til den bedste løsning i forhold til dine specifikke behov. Ring nu på tlf.: 38 71 17 00, og lad os se på sagen – det er helt uforpligtende. Du kan også kontakte os her. Vi ser frem til at varetage din snerydning på vores kompetente og professionelle måde.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark