Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING HJØRRING


PROFESSIONEL SNERYDNING I HJØRRING

Bor eller arbejder du i Hjørring, og har du brug for at få nogen til at stå for din snerydning? Så er Snevagten et trygt valg. Vi har mere end 10 års erfaring med snerydning og saltning af veje, og vi har en meget seriøs og professionel tilgang til vores arbejde.

Vores medarbejdere rykker hurtigt ud og står for snerydningen ved din virksomhed eller institution, hvis der falder sne. Vi har en lang række smarte systemer, der gør os i stand til hele tiden at følge med i, hvor præcis der falder i vores kunders områder. Derfor kan du som kunde hos os føle dig tryg ved, at der er ryddet sne, så det er muligt at komme sikkert ind og ud af din bygning, selvom det sner og der er isglatte veje.

Vi har både små og store kunder, som alle har stor betydning for os. Som kunde hos os er du i centrum, og vores kunder får en lang række services, som skal gøre det så nemt som muligt at få udført snerydning hos os.

VI TILBYDER EN FASTPRISAFTALE

Mange virksomheder har nemlig prøvet at måtte sende medarbejdere på tidlig juleferie de år, hvor der har været et kraftigt nedbørsfald. Det kan blive en dyr affære, og derfor vælger mange virksomheder at lave en fast prisaftale, så de har en sikkerhed for, at vejene bliver ryddet.

Med vores faste prisaftale er du sikker på at få varetaget din snerydning i Hjørring, uanset hvor meget sne der falder til samme, lave pris som normalt. En fastprisaftale giver samtidig virksomhedens økonomiansvarlige et overblik, fordi de ved præcis hvilke udgifter de får til snerydning, så det ikke er et beløb, der varierer fra år til år.

For mange institutioner som for eksempel et plejehjem eller en vuggestue eller børnehave, er garantien for en snerydning også vigtig, så børn og gamle kan komme sikkert ind og ud af institutionen.

Så hvis du gerne vil være sikker på en grundig snerydning ved dit hjem eller din arbejdsplads i Hjørring, når sneen falder, så er Snevagten et godt valg.

KONTAKT OS

Hvis du bor eller arbejder i Hjørring, og du gerne vil bestille en snerydning, er Snevagten et oplagt valg. Vi har mange års erfaring og en stor viden om snerydning. Ved hjælp af vores effektive systemer kan vi hurtigt rykke ud til dit hjem eller din virksomhed eller forretning i Hjørring og varetage din snerydning, så du kan måde op til tilgængelige og sikre veje om morgenen.

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller en uforpligtende snak. Vi sidder klar til at lytte på dine ønsker og behov, så vi kan finde den bedste løsning til netop dig. Ring til os i dag og fortæl os, hvad du har brug for af snerydning i Hjørring. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at sende os en mail. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig og varetage din snerydning i Hjørring.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD