Skip to main content

Professionel snerydning i Hjørring

Bor eller arbejder du i Hjørring, og har du brug for at få nogen til at stå for din snerydning? Så er Snevagten et trygt valg. Vi tilbyder både en fast pris-løsning, en abonnementsløsning, og så står vi også til rådighed, hvis behovet for snerydning og saltning er akut. Vi har mere end 15 års erfaring, vi er professionelle, miljøbevidste samt løsningsorienterede i forhold til at imødekomme dine behov. 

Som erhvervsdrivende er det lovpligtigt, at du sørger for at sikre de arealer hvor dine medarbejdere, kunder og forbipasserende færdes på. Dette kan for mange være en tidskrævende byrde, og det er her, hvor Snevagten kommer ind i billedet. En aftale hos os frigiver tid til, at du kan fokusere på dine kerneopgaver. Lad os gøre det, som vi er bedst til, så du kan gøre det, som du er bedst til – nemlig at drive din forretning. Vi har både små og store kunder, som alle har stor betydning for os. Som kunde hos os er du i centrum, og vores kunder får en lang række services, som skal gøre det nemt og bekvemt at få udført snerydning og saltning. 

Fleksible løsninger garanterer dig snerydning og saltning

Mange virksomheder har tidligere været nødsagede til at sende medarbejdere på tidlig juleferie de år, hvor der har været et kraftigt nedbørsfald. Det kan blive en dyr affære, og derfor vælger mange virksomheder at outsource snerydningen til et eksternt firma. Hos Snevagten mener vi, at alle har ret til en snerydningsaftale, og vi tilbyder derfor forskellige løsninger for at imødekomme dine behov. Hvis du gerne vil være sikker på en grundig snerydning ved din arbejdsplads i Hjørring, når sneen falder, så er Snevagten et godt valg. 

Få snerydning på abonnement 

Med vores abonnementsløsning er du sikker på at få varetaget din snerydning i Hjørring, uanset hvor meget sne der falder, til en fast pris. En abonnementsløsning giver samtidig virksomhedens økonomiansvarlige et overblik, fordi de ved præcis hvilke udgifter, de får til snerydning, så det ikke er et beløb, der varierer fra år til år og giver ubehagelige overraskelser i budgettet. Det skaber tryghed at vide, at der er kompetente folk på sagen, når snevejret melder sin ankomst, og en abonnementsløsning er dermed en investering i jeres virksomhed. 

Hvem henvender abonnementsløsningen sig primært til? 

For mange institutioner, som for eksempel et plejehjem eller en vuggestue eller børnehave, er garantien for en snerydning også vigtig, så børn og gamle kan komme sikkert ind og ud af institutionen.

Skræddersyet løsning

Hvis du sidder i en helt unik situation, kan vi sagtens skræddersy vores snerydningsløsning til dig, så den matcher dine konkrete behov. Vi kommer gerne gratis ud og besigtiger dit område, hvorfra vi kan give dig et estimat af en pris samt den løsning, der vil passe bedst til dig.

Akut behov

Har du ikke fået oprettet en abonnementsløsning eller fået et skræddersyet tilbud og skal du bruge hjælp akut, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er døgnbemandede i hele vinterhalvåret, og vi kan derfor sagtens komme dig til undsætning. 

Et kompetent team

Vores medarbejdere rykker hurtigt ud og står for snerydningen ved din virksomhed eller institution, hvis der falder sne. Vi har en lang række smarte systemer, der gør os i stand til hele tiden at følge med i, hvor præcis der falder i vores kunders områder. Derfor kan du som kunde hos os føle dig tryg ved, at der er ryddet sne, så det er muligt at komme sikkert ind og ud af din bygning, selvom det sner og der er isglatte veje.

Miljøbevidste sneryddere

Salt er både skadeligt for miljøet, og så kan det give rust på bilerne, der i sidste ende ødelægger bilens belægninger. Dette har vi stort fokus på i vores glatførebekæmpelse, og vi doserer kun den præcise mængde salt, der er behov for for at sikre vejene uden at gøre for meget skade. 

Kontakt os og få snerydning i Hjørring i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller en uforpligtende snak. Vi sidder klar til at lytte på dine ønsker og behov, så vi kan finde den bedste løsning til netop dig. Ring til os i dag og fortæl os, hvad du har brug for af snerydning i Hjørring. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at sende os en mail. Så vender vi hurtigt tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig og varetage din snerydning i Hjørring.

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark