KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING HJØRRING


PROFESSIONEL SNERYDNING I HJØRRING

Bor eller arbejder du i Hjørring, og har du brug for at få nogen til at stå for din snerydning? Så er Snevagten et trygt valg. Vi har mere end 10 års erfaring med snerydning og saltning af veje, og vi har en meget seriøs og professionel tilgang til vores arbejde.

Vores medarbejdere rykker hurtigt ud og står for snerydningen ved din virksomhed, institution eller dit private hjem, hvis der falder sne. Vi har en lang række smarte systemer, der gør os i stand til hele tiden at følge med i, hvor præcis der falder i vores kunders områder. Derfor kan du som kunde hos os føle dig tryg ved, at der er ryddet sne, så det er muligt at komme sikkert ind og ud af din bygning, selvom det sner og der er isglatte veje.

Vi har både små og store kunder, som alle har stor betydning for os. Som kunde hos os er du i centrum, og vores kunder får en lang række services, som skal gøre det så nemt som muligt at få udført snerydning hos os.

VI TILBYDER EN FASTPRISAFTALE

Mange virksomheder har nemlig prøvet at måtte sende medarbejdere på tidlig juleferie de år, hvor der har været et kraftigt nedbørsfald. Det kan blive en dyr affære, og derfor vælger mange virksomheder at lave en fast prisaftale, så de har en sikkerhed for, at vejene bliver ryddet.

Med vores faste prisaftale er du sikker på at få varetaget din snerydning i Hjørring, uanset hvor meget sne der falder til samme, lave pris som normalt. En fastprisaftale giver samtidig virksomhedens økonomiansvarlige et overblik, fordi de ved præcis hvilke udgifter de får til snerydning, så det ikke er et beløb, der varierer fra år til år.

For mange institutioner som for eksempel et plejehjem eller en vuggestue eller børnehave, er garantien for en snerydning også vigtig, så børn og gamle kan komme sikkert ind og ud af institutionen.

Så hvis du gerne vil være sikker på en grundig snerydning ved dit hjem eller din arbejdsplads i Hjørring, når sneen falder, så er Snevagten et godt valg.

APP MED CHATFUNKTION DØGNET RUNDT

Hos Snevagten har vi mange gode services, der skal gøre livet så nemt for vores kunder som muligt. Med vores gratis app kan du nemt og hurtigt bestille en snerydning i Hjørring, hvis behovet pludselig opstår. På app’en er der en chatfunktion, hvor du kan chatte med vores kompetente medarbejdere på alle tider af døgnet i vinterhalvåret. Her kan vi hurtigt hjælpe dig og sørge for, at du får dine ønsker og behov opfyldt.

KONTAKT OS

Hvis du bor eller arbejder i Hjørring, og du gerne vil bestille en snerydning, er Snevagten et oplagt valg. Vi har mange års erfaring og en stor viden om snerydning. Ved hjælp af vores effektive systemer kan vi hurtigt rykke ud til dit hjem eller din virksomhed eller forretning i Hjørring og varetage din snerydning, så du kan måde op til tilgængelige og sikre veje om morgenen.

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller en uforpligtende snak. Vi sidder klar til at lytte på dine ønsker og behov, så vi kan finde den bedste løsning til netop dig. Ring til os i dag og fortæl os, hvad du har brug for af snerydning i Hjørring. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at sende os en mail. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi ser frem til at høre fra dig og varetage din snerydning i Hjørring.

Kontakt


Hos Snevagten står vi klar til at imødekomme dine behov – vi tilbyder alle interesseret en god pris.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk