Skip to main content

Snerydning i Nørresundby

Når sneen falder, skal erhvervsdrivende rydde sne. Det er nemlig lovpligtigt, at deres arealer er ryddet for sne, så de er trygge og sikre at færdes på for medarbejdere, kunder og andre, der besøger arealet. Er du erhvervsdrivende i Nørresundby, er du kommet til det rigtige sted, hvis du leder efter en samarbejdspartner, der kan varetage din snerydning for dig. Læs med på denne side og find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Snerydning på abonnement

Hos Snevagten har vi udarbejdet forskellige tilbud, der skal sørge for, at du nemt får varetaget din snerydning. Tilbuddene er udarbejdet på baggrund af vores mere end 15 års tætte samarbejde med forskellige kunder, og derfor har vi opnået dyb viden om, hvad vores kunder efterspørger. Overordnet kan du få: 

  • Snerydning på abonnement
  • Enkelte snerydninger
  • Skræddersyede tilbud

Med snerydning på abonnement er du sikret, at vi salter og rydder sne hos dig, lige meget hvor meget det sner, men til en fast pris. 

Er du mere til at kontakte os, når behovet opstår, er vi også klar til at rykke ud og salte og glatførebekæmpe på dine arealer. 

Sidst men ikke mindst er vi klar til at skræddersy et tilbud, der passer præcist til dine unikke behov. Ring eller skriv til os og så kan vi tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Hvem er Snevagten?

Snevagten er en familievirksomhed, som rydder sne på anden generation. Vi har over 15 års erfaring med saltspredning og snerydning i Nørresundby. Vi har ryddet vejene fri for sne fra Bornholm til Vendsyssel og dækker dermed hele Danmark. Desuden er vi den eneste virksomhed i Danmark, der udelukkende arbejder med snerydning hele året rundt. Vi har en moderne flåde af de nyeste maskiner og materialer til snerydning i Nørresundby. Men din opgave behøver ikke være stor nok til en traktor, for at vi rykker ud. Hvis du skal have ryddet fortovet foran din butik, rykker vi ud med skovl, salt og knofedt. Ingen opgaver er for store eller små hos Snevagten, og vi har erfaring med alt fra små fortove og opgange til enorme parkeringspladser.

Snevagten er tilgængelig for deres kunder

Hos Snevagten tilstræber vi altid at være tilgængelige for vores kunder. Det betyder, at du kan komme i kontakt med os døgnet rundt. Hvis sneen pludseligt falder uventet, rykker vi ud hurtigst muligt, og typisk er vi fremme inden for et par timer. Ved skoler og institutioner sørger vi for glatførebekæmpelse inden klokken syv. På den måde kan du være sikker på, at skolegården er ryddet, inden klokken ringer ind.

Kvaliteten af godt håndværk

Vi stopper ikke med at rydde sne, før arbejdet er færdigt. Hos Snevagten er vores kunders tilfredshed alfa omega for os, og vi går højt op i at levere et stykke arbejde, som vores kunder bliver glade for. Hos Snevagten tilbyder vi også gode priser. For selvom vores ydelser er af højeste kvalitet, insisterer vi samtidig på at holde priserne lave, så flere får adgang til hjælp til snerydning. 

Få snerydning i Nørresundby i dag 

Hvis du vil være sikret en løsning, hvor lave priser og kvalitet går hånd i hånd, så er Snevagten det naturlige valg til at varetage din snerydning i Nørresundby – og det vil glæde os. Kontakt Snevagten nemt og hurtigt og få et uforpligtende tilbud allerede i dag – så behøver du ikke bekymre dig om, hvor meget sne der kommer til vinter. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark