KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I NØRRESUNBY


”Se, mor og far! Det sner!” De allerførste snefnug er forbundet med stor barneglæde. Men de voksne ved godt, hvad sneen også er ensbetydende med: snerydning. Og at skovle sne er altid en større opgave, end man egentlig tror. For hvor stod sneskovlen? Og hvor har vi gjort af vejsaltet? Og har vi overhovedet noget vejsalt? Heldigvis findes der i Nørresundby et let og billigt alternativ til alt bøvlet: Snevagten.

Hvem er vi?

Snevagten er en familievirksomhed, som løber på anden generation. Vi har over 10 års erfaring med saltspredning og snerydning i Nørresundby. Vi har ryddet veje fri for sne fra Bornholm til Vendsyssel. Vi har en moderne flåde af de nyeste maskiner og materialer til snerydning i Nørresundby. Men din opgave behøver ikke være stor nok til en traktor. Hvis du skal have ryddet fortovet, rykker vi ud med skovl, salt og knofedt. Ingen opgaver er for store eller små hos Snevagten.

Hvor hurtigt tager en snerydning i Nørresundby?

Hos Snevagten tilstræber vi altid at være tilgængelig for vores kunder. Det betyder, at du kan komme i kontakt med os døgnet rundt. Hvis sneen pludseligt falder uventet, rykker vi ud med det samme, og typisk er vi fremme inden for et par timer. Ved skoler og institutioner sørger vi for glatførebekæmpelse inden klokken syv. På den måde kan du være sikker på, at skolegården er ryddet, inden klokken ringer ind.

Kvaliteten af godt håndværk

Vi stopper ikke med at rydde sne, før arbejdet er færdigt. Hos Snevagten er vores kunders tilfredshed alfa omega. Derfor tilbyder vi vores unikke tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis du imod forventning ikke er tilfreds med vores snerydning i Nørresundby, følger vi op og arbejder videre. Hvis du fortsat ikke oplever, at vi leverer det aftalte, får du naturligvis pengene retur.

Hos Snevagten tilbyder vi også prisgaranti. For selvom vores ydelser er af højeste kvalitet, insisterer vi samtidig på at holde priserne i bund. Prisgaranti betyder, at vi matcher de laveste priser på markedet. Det er din garanti for ikke at betale for meget for snerydning i Nørresundby.

Hvorfor vælge Snevagten?

Hvis du vil være sikret en løsning, hvor lave priser og kvalitet går hånd i hånd, så er Snevagten det naturlige valg. Kontakt Snevagten nemt og hurtigt og få et uforpligtende tilbud allerede i dag så behøver du aldrig bekymre dig om snerydning i Nørresundby igen.

Kontakt


Hos Snevagten står vi klar til at imødekomme dine behov – vi tilbyder alle interesseret en god pris.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk