Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I TAASTRUP


Når vinteren raser, skånes ingen, og også Taastrup må tage sin del af sneen. Du husker måske vinteren 2010, hvor hele byen nærmest gik i stå? Heldigvis går det sjældent helt så galt, men vi har endnu til gode at opleve en vinter, hvor der ikke skal skovles sne adskillige gange. Kommunen tager sig naturligvis af de offentlige arealer, men hvis du er erhvervsdrivende, har du også visse ansvarsområder i den sammenhæng. Ifølge lovgivningen er det nemlig dit ansvar, at man kan færdes frit og sikkert på din matrikel og de områder, der hører til, såsom tilstødende fortove og lignende.

I dag har de fleste nok at se til i forvejen, så selv om sneen er flot at se på, er den også årsag til mange rynkede bryn. Heldigvis har Snevagten A/S en god base i Taastrup, og vi hjælper dig gerne med både snerydning af saltning. Det har vi gjort i mere end 10 år for erhvervskunder i alle størrelser. Det er sandsynligvis billigere end du tror. Tjek det nu og her – indtast dine data i prisberegneren her på siden, og få straks en indikation af prisniveauet.

Indgår du et samarbejde med os, tilbyder vi blandt andet på:

 • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
 • Døgnberedskab på både mail og telefon
 • Laveste pris og fuld tilfredshed – vi giver garanti
 • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
 • Fast lav pris på salt – og lagergaranti hele sæsonen
 • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

MASSER AF TILFREDSE KUNDER I TAASTRUP

Hos Snevagten A/S har vi valgt en forretningsmodel, der bygger på ”gamle” værdier som ordholdenhed, omhyggelighed og troværdighed. Vi tror på, at det i længden betaler sig at have et blivende kundeforhold, hvor begge parter er fuldt tilfredse. Den model har vi fulgt i mange år, og har i dag et solidt kundeunderlag i byen. Det betyder, at der rent fysisk ikke er langt fra den ene opgave til den næste, og derfor kan vi i dag arbejde uhyre kosteffektivt.

Det kommer dig til gode i form af Taastrups laveste pris på snerydning. Og det er ikke bare øregas – vi giver gode priser, og kan uden problemer matche alle i markedet på lige vilkår. Hvis du allerede har en snerydningsaftale andetsteds, tager vi gerne et kig på den. Sandsynligvis kan vi gøre det endnu bedre.

HVIS VI LEVERER MANGELFULDT, ER DET GRATIS FOR DIG

Når vi sætter en krusedulle på en snerydningsaftale, sætter vi samtidig alt ind på at efterleve det aftalte. Hvis du mod forventning skulle opleve, at det ikke lykkes os, kan du smide regningen ud. Det gælder, uanset om vi har fejlet på en simpel trappefejning eller på snerydning af 10.000 kvadratmeter. Det kalder vi tilfredshedsgaranti, og vi er de eneste i branchen, der tør give den. Ring allerede i dag på tlf.: 38 71 17 00, og lad os se på mulighederne sammen.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD