Skip to main content

Snerydning i Taastrup

Når sneen rammer Taastrup, skal der ryddes sne og saltes veje. Kommunen tager sig naturligvis af de offentlige arealer, men hvis du er erhvervsdrivende, har du også visse ansvarsområder i den sammenhæng. Ifølge lovgivningen er det nemlig dit ansvar, at dine kunder, medarbejdere og andre kan færdes frit og sikkert på din matrikel og de områder, der hører til, såsom tilstødende fortove og lignende.

Her kommer Snevagten ind i billedet. I mere end et årti har vi ryddet sne for virksomheder i forskellige størrelser rundt i hele Danmark, herunder også i Taastrup. Vi hjælper dig gerne med både snerydning og saltning. 

Snerydning på abonnement

Gennem mange års tæt samarbejde med forskellige typer og størrelser af virksomheder, har vi lært, at virksomhederne har forskellige behov, når det kommer til snerydning. Det har ført os til at udvikle og tilbyde forskellige services og løsninger, når det kommer til glatførebekæmpelse. Vi er sikre på, at vi har en løsning, der passer til dig. 

Blandt andet tilbyder vi snerydning på abonnement. Her kan du tegne en fast aftale med Snevagten, og på den måde er du forsikret, at vi rydder sne og salter, lige meget hvor slemt vintervejret bliver. Dette giver dig tryghed og sikkerhed og desuden en fast post i budgettet, så det er nemt for dig at gennemskue udgiften, selv hvis vinteren byder på meget sne. 

Udover abonnement tilbyder vi også ad-hoc og enkelte snerydninger, når behovet opstår hos dig. Dette kan dog løbe op, hvis vinteren kommer med uforudsigeligt meget sne og minusgrader. 

Slutteligt tilbyder vi skræddersyede aftaler og kan skabe et tilbud unikt til dig. Du kan altid kontakte os, og vi vil sætte gang i at skabe en god løsning til dig. 

Indgår du et samarbejde med os, tilbyder vi blandt andet på:

  • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten og tidligt om morgenen, så effekten varer længst muligt
  • Døgnberedskab på både mail og telefon
  • Hurtig udrykning ved ekstraudkald
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

Masser tilfredse kunder i Taastrup

Hos Snevagten har vi en forretningsmodel, der bygger på gode værdier som ordholdenhed, omhyggelighed og troværdighed. Vi tror på, at det i længden betaler sig at have et blivende kundeforhold, hvor begge parter er fuldt tilfredse, og dette er vores vigtigste opgave. Disse kerneværdier har vi indbygget i vores arbejde og vores services fra starten af. Dette har skabt et solidt kundeunderlag for os i hele Danmark. Det betyder, at der rent fysisk ikke er langt fra den ene opgave til den næste, og derfor kan vi i dag arbejde uhyre effektivt.

Kom i gang med snerydning i Taastrup i dag

Det vil glæde os at varetage din saltning og snerydning i Taastrup, så du kan bruge dine ressourcer på de arbejdsopgaver, du er god til. Hvis du er interesseret i at høre om dine muligheder for snerydning, og hvad vi kan gøre for dig, kan du ringe til os på tlf.: 38 71 17 00. Du kan også kontakte os her. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark