Skip to main content

Snerydning i Nexø

Solskinsøen går desværre ikke fri af snevejr. Som erhvervsdrivende er man forpligtet til at holde sine arealer ryddet for sne samt saltet mod glat føre. Det kan være en stor mundfuld, når man også skal have tid til at passe sin kerneforretning. Offentlige veje og områder klarer kommunen naturligvis. Reglerne for snerydning er, at der alle dage skal være ryddet og sikkert at færdes fra klokken syv morgen til toogtyve aften på nær søndag, hvor man har lov til at sove en time længere. Har du ikke mulighed for at klare opgaven selv, kan du heldigvis altid tage fat i Snevagten. Vi har mere end 15 års erfaring med snerydning til erhverv i hele Danmark, og vi servicerer allerede mange kunder i Nexø, såvel institutioner som virksomheder.

Kompetente folk bag snerydning og saltning

Vi lever af tilbagevendende kunder, og det får vi kun, hvis varen leveres og aftalerne overholdes. Derfor lægger vi stor vægt på omhyggelighed, pålidelighed og ordholdenhed, og vi vil til enhver tid kunne stå 100% inde for den service, som vi leverer. Gennem årene har vi fået opbygget en stor kundekreds, en effektiv maskinpark og en stab af veluddannede medarbejdere, og vi er derfor både erfarne og kompetente til at løse både store og små opgaver for dig. Vores udstyr kan klare alt fra enkelte trapper og helt op til store parkeringspladser – hurtigt og effektivt. Vi værner desuden om miljøet og bilernes belægninger og vores saltningsmaskine kan, som noget helt særligt, beregne den præcise og tilstrækkelige mængde salt for et tilfredsstillende resultat. 

Flere forskellige løsninger til ethvert behov 

Med en serviceaftale hos os, kan du bl.a. forvente følgende: 

  • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
  • Døgnberedskab på både mail og telefon
  • Udrykning hurtigst muligt ved ekstraudkald
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

 Vi ønsker at imødekomme vores kunders forskellige behov, og derfor tilbyder vi både en abonnementsløsning, en skræddersyet løsning samt mulighed for snerydning og saltning ved akut opstået behov. 

Abonnementsløsning

Med en abonnementsløsning kan du for en fast pris slippe bekymringerne om tilsneede arealer og glat føre ved din virksomhed – det står vi nemlig for i hele vinterhalvåret. En abonnementsløsning er nem at budgettere med, og du kan derfor altid holde helt styr på udgifterne til snerydning og saltning. Med en abonnementsløsning sikrer du også, at du kommer forrest i køen, når sneen falder på Bornholm. Uanset øvrige tilbud fra nye kunder, prioriterer vi altid dig først, og vi kommer ud til dig lige så mange gange, som der er behov for. Med en abonnementsløsning skal du heller ikke ud og finde snerydning i sidste øjeblik. Vi holder skarpt øje med vejrudsigten, og er ude og rydde sne og salte, før du overhovedet er stået ud af sengen. For en fast pris kan du altså købe dig til en bekymringsfri vinter med en pålidelig snerydningspartner, der altid garanterer et stykke arbejde af høj kvalitet. 

Skræddersyet løsning

Hvis en abonnementsløsning ikke passer til dit konkrete behov, kan vi sagtens imødekomme dig alligevel. Vi kan nemlig skræddersy en løsning, så du får dækket dit behov, og vi kommer gerne med gode råd og vejledning i forhold til, hvad vi mener, der vil give mening for dig og din virksomhed. Vi kan hele tiden tilpasse din skræddersyede løsning, og du er altid velkommen til at kontakte os for at tilpasse ydelsen. 

Akut opstået behov

Hvis du endnu ikke har indgået en serviceaftale med os, og du helt akut står og mangler snerydning, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er døgnbemandede i hele vinterhalvåret, og kan helt sikkert finde tid til at hjælpe dig og dine medarbejdere med sikker færden på dine arealer. 

Hvad koster snerydning og saltning? 

Prisen på snerydning og saltning hos os afhænger af den aftale, som vi indgår. Prisniveauet kan du få en ide om med det samme, hvis du indtaster dine data i prisberegneren. Hvis vi skal komme med en konkret pris, kan vi helt uforpligtende komme ud og besigtige dine arealer og på baggrund af dette give dig en pris, som du kan regne med.

Vi er klar til at hjælpe dig med snerydning og saltning

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe og få en snak på tlf.: 38 71 17 00 eller brug kontaktformularen. Så kan vi tage en drøftelse om dine behov og mulige løsningsmodeller. Vi kommer også gerne ud og besigtiger dine arealer gratis. På den baggrund kan vi give dig et konkret og fast tilbud på opgaven – naturligvis helt uforpligtende.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark