Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I NEXØ


Der er delte meninger om, hvorvidt bynavnet bør staves ”Nexø” eller ”Neksø”, men uanset stavemåde lander vi i Bornholms næststørste by. Som en del af solskinsøen kunne man måske forvente, at bysbørnene var fritaget fra snerydning og deslige, men det er desværre ikke tilfældet. Også Nexø må holde for, når vinteren raser. De fleste indbyggere husker sikkert vinteren 2010, hvor der var veritabelt snekaos.

Så galt går det heldigvis ikke hvert år, men selv ved moderate snemængder skal der alligevel ryddes sne. Offentlige veje og områder klarer kommunen naturligvis, men den enkelte bornholmer må selv fatte sneskovlen, når det handler om trapper, fortovsområder, stier og veje. Reglerne er, at der alle dage skal være ryddet og sikkert at færdes fra klokken syv morgen til toogtyve aften på nær søndag, hvor man har lov at sove en time længere.

Har du ikke lyst at klare opgaven selv, kan du heldigvis altid tage fat i Snevagten A/S. Vi har mere end 10 års erfaring med netop erhvervs snerydning, og servicerer allerede mange kunder i Nexø, såvel institutioner som virksomheder.

Vi leverer Nexøs billigste snerydning

Gennem årene har vi fået opbygget en stor kundekreds, en effektiv maskinpark og en stab af veluddannede medarbejdere, og derfor er vi i dag særdeles konkurrencedygtige på prisen. Faktisk matcher vi ethvert tilbud på lige vilkår.
Trods prisen får du alligevel en topmålt service:

 • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
 • Døgnberedskab på både mail og telefon
 • Laveste pris og fuld tilfredshed – vi giver garanti
 • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
 • Fast lav pris på salt – og lagergaranti hele sæsonen
 • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

 

Aftalerne bliver holdt – hver eneste gang

Vi lever af tilbagevendende kunder, og dem får vi kun, hvis varen leveres og aftalerne overholdes. Derfor lægger vi stor vægt på omhyggelighed, pålidelighed og ordholdenhed, og vi vil til enhver tid kunne stå 100% inde for den service, vi leverer. Derfor opererer vi som de eneste i markedet også med fuld tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke føler, at vi har levet op til aftalerne, krediterer vi helt enkelt fakturaen – uden diskussion.

Selve prismatchet kommer sjældent i anvendelse, for vi går allerede fra starten efter en fair prissætning. Prisniveauet kan du få en ide om med det samme, hvis du indtaster dine data i prisberegneren her på siden.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe og få en snak på tlf.: 38 71 17 00 eller brug kontaktformularen til højre. Så kan vi tage en drøftelse om dine behov og mulige løsningsmodeller. Vi kommer også gerne ud og besigtiger dine arealer gratis. På den baggrund kan vi give dig et konkret og fast tilbud på opgaven – naturligvis helt uforpligtende.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD