KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I NEXØ


Der er delte meninger om, hvorvidt bynavnet bør staves ”Nexø” eller ”Neksø”, men uanset stavemåde lander vi i Bornholms næststørste by. Som en del af solskinsøen kunne man måske forvente, at bysbørnene var fritaget fra snerydning og deslige, men det er desværre ikke tilfældet. Også Nexø må holde for, når vinteren raser. De fleste indbyggere husker sikkert vinteren 2010, hvor der var veritabelt snekaos.

Så galt går det heldigvis ikke hvert år, men selv ved moderate snemængder skal der alligevel ryddes sne. Offentlige veje og områder klarer kommunen naturligvis, men den enkelte bornholmer må selv fatte sneskovlen, når det handler om trapper, fortovsområder og private stier og veje. Reglerne er, at der alle dage skal være ryddet og sikkert at færdes fra klokken syv morgen til toogtyve aften på nær søndag, hvor man har lov at sove en time længere.

Har du ikke lyst at klare opgaven selv, kan du heldigvis altid tage fat i Snevagten A/S. Vi har mere end 10 års erfaring med netop snerydning, og servicerer allerede mange kunder i Nexø, såvel private som erhvervskunder.

Vi leverer Nexøs billigste snerydning

Gennem årene har vi fået opbygget en stor kundekreds, en effektiv maskinpark og en stab af veluddannede medarbejdere, og derfor er vi i dag særdeles konkurrencedygtige på prisen. Faktisk giver vi prisgaranti, og matcher ethvert tilbud på lige vilkår.
    Trods prisen får du alligevel en topmålt service:

  • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
  • Døgnberedskab på både mail og telefon
  • Laveste pris og fuld tilfredshed - vi giver garanti
  • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
  • Fast lav pris på salt - og lagergaranti hele sæsonen
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde


Aftalerne bliver holdt - hver eneste gang

Vi lever af tilbagevendende kunder, og dem får vi kun, hvis varen leveres og aftalerne overholdes. Derfor lægger vi stor vægt på omhyggelighed, pålidelighed og ordholdenhed, og vi vil til enhver tid kunne stå 100% inde for den service, vi leverer. Derfor opererer vi som de eneste i markedet også med fuld tilfredshedsgaranti. Hvis du ikke føler, at vi har levet op til aftalerne, krediterer vi helt enkelt fakturaen - uden diskussion.

Selve prisgarantien kommer sjældent i anvendelse, for vi går allerede fra starten efter en fair prissætning. Prisniveauet kan du få en ide om med det samme, hvis du indtaster dine data i prisberegneren her på siden.

Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe og få en snak på tlf.: 38 71 17 00 eller brug kontaktformularen til højre. Så kan vi tage en drøftelse om dine behov og mulige løsningsmodeller. Vi kommer også gerne ud og besigtiger dine arealer gratis. På den baggrund kan vi give dig et konkret og fast tilbud på opgaven - naturligvis helt uforpligtende.

Kontakt


Hos Snevagten står vi klar til at imødekomme dine behov – vi tilbyder alle interesseret en god pris.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk