Skip to main content

Kontakt Snevagten

CEO

Christoffer Gade

CEO

38711700

cg@snevagten.dk

COO

Morten Koers

COO

38711700

mk@snevagten.dk

CFO

William Veber

CFO

38711700

wv@snevagten.dk

Head of Customer Succes

Helene Fonager

Head of Customer Succes

38711700

hf@snevagten.dk

Kontakt os

Har du spørgsmål eller vil høre mere, er du velkommen til at kontakte os. Du kan benytte kontaktformularen eller ringe til os på 38 71 17 00.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vi sørger for at din henvendelse kommer frem til rette vedkommende. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 24 timer.


Sådan bliver du kunde hos Snevagten

Få et overblik over hvordan vi indgår en aftale om at sørge for din vintertjeneste. Vi tager dig i hånden og sikrer, at vi kommer hele vejen rundt om, hvad dine behov er for at have en succesfuld vintertjeneste.

01

Indsamling af information
Når vi skal salte og rydde sne på dine arealer, skal vi kende dine adresser. På den måde kan vi se matriklerne fra luftfoto og få nøjagtige målinger af dine arealer. Det er også her, at vi finder ud af, hvilken belægning dine arealer har, og hvilke maskintyper der er nødvendige for at udføre arbejdet mest effektivt.

02

Udformning af tilbud
Efter en samtale kan vi udforme et tilbud, som inkluderer al den relevante data for, at vi kan påbegynde arbejdet. Vi finder ud af hvilken abonomentsløsning og servicepakke, som passer din lokation bedst.

03

Fremsendelse af tilbud
Vi sender tilbuddet til dig digitalt, så du kan gennemgå alle kort og vælge din abonomentsløsning. Du kan altid få fat på os, hvis du har spørgsmål, og ellers har du mulighed for at underskrive med det samme.

04

Velkomstgave
Vi modtager en kopi af den underskrevne aftale. Herefter sender vi dig en velkomstgave. Efterfølgende vil vores driftsafdeling begynde at planlægge kørslen af dine arealer til vintersæsonen, så du er klar til sikre vinterarealer.