Fast pris på snerydning og saltning

Indhent tilbud på snerydning og saltning

Snevagten dækker hele landet!
Finder du et bedre tilbud, matcher vi det. Ganske enkelt!
Fuld tilfredshed eller pengene tilbage!

Fast pris på snerydning

[contact-form-7 id=”2702″ title=”Kontaktformular Priser”]
SPAR OP TIL 50%

10.000 kr

1 OPGANG = 15m FORTOV

LILLE PAKKE

SPAR OP TIL 50%

15.000 kr

5 OPGANGE = 75m FORTOV

MEDIUM PAKKE

SPAR OP TIL 50%

25.000 kr

10 OPGANGE = 150m FORTOV

STOR PAKKE

Gælder for alle pakkerne:

For alle pakkerne gælder det at vi tilbyder en fast pris (fastpriskoncept) på snerydning hele vinteren. Dermed ved du på forhånd, præcis hvad snerydningen kommer til at koste – uanset hvor ofte vi skal rykke ud. Selvom det bliver en meget hård vinter med snefald hver eneste dag, skal du ikke betale ekstra.

Samtidig får du f.eks.

Tilfredshedsgaranti
Prisgaranti
Support
APP-tjeneste
GPS-måling
Evaluering
… desuden:

Du slipper for bekymringer
Én fast lav månedlig ydelse
Nem budgetlægning
Ingen overraskelser på regningen

Fastprisen for en pakke er for en hel sæson, og afdrages med et fast beløb en gang i måneden – uanset hvor meget det sner!

Du sparer op til 50% i forhold til hvad det koster normalt – kontakt os ved at udfylde formularen eller ring 38711700.

Support

Snevagtens serviceteam står til rådighed 24 timer i døgnet. Ring på tlf. 38 71 17 00 og få svar på dine spørgsmål om snerydning.

Prisgaranti

Som de første i Danmark yder Snevagten prisgaranti på snerydning og saltning. Får du et billigere tilbud andetsteds, matcher vi det – ganske enkelt.

Tilfredshedsgaranti

Snevagten giver som de første også tilfredshedsgaranti på snerydning og saltning. Fuld tilfredshed eller pengene tilbage – ganske enkelt.

Evaluering

Efter hver vinter evaluerer vi forløbet sammen med kunden. Hvis snerydningen har forårsaget skader, bliver de naturligvis udbedret af Snevagten.

GPS-måling

Snevagten bruger et GPS-system fra SkyHost til at dokumentere arbejdet. Systemet fungerer ved at opsamle information om det ryddede areal og mængden af forbrugt salt.

APP-tjeneste

Snevagtens APP gør det nemt, hurtigt og bekvemt at komme i kontakt med os. Tag et billede, skriv en besked, og inden for 30 minutter bliver du kontaktet af en medarbejder der tager sig af din reklamation.

Din partner i den kolde årstid.

landsdækkende snerydning og saltningSnevagten A/S er landsdækkende, og har tilstrækkelig kapacitet til at påtage sig opgaver af ethvert omfang. Uanset om det drejer sig om snerydning og saltning af korte fortove, store parkeringspladser, gårde eller andre arealer. Og vores mandskab og maskiner er klar til at rykke ud døgnet rundt. Vi følger alle snerydningsregler og er ganske enkelt din garanti for, at virksomheden er snefri hver morgen – og resten af dagen.

Vi har vores eget store saltlager samt en leverandør, som 110 procent garanterer nye forsyninger hele sæsonen. Vi kan derfor i dag prale af at aldrig være løbet tør for salt!

Du er velkommen til at bestille en konsulent og få et uforpligtende tilbud på snerydning, saltning og glatførebekæmpelse, eller information om regler for snerydning. Start hér, og få mere at vide.

Vores mål er meget enkelt: Nemlig fortsat at være et af landets førende og mest seriøse snerydningsfirmaer. Det opnår vi kun, hvis vores kunder er tilfredse – og det er de heldigvis. For os er nøgleordene troværdighed, pålidelighed og omhu.

Kontakt
Snevagten A/S
Transformervej 29
2860 Søborg
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700
Mail: kundeservice@snevagten.dk
×
Menu
Ring
Skriv

Kontakt os

Prisberegner