Vintertjeneste

Vintertjeneste – professionel og med fuld dokumentation

 

Snevagten er et af Danmarks mest erfarne firmaer indenfor vintertjeneste for virksomheder og institutioner – uanset størrelse og beliggenhed.

 

Vi er specialister i snerydning af både små og store udenomsarealer og garanterer, at virksomheden eller institutionen vinteren igennem er snefri, inden jeres arbejdsdag begynder. Vi arbejder både med maskiner og håndkraft og holder aldrig fyraften, før vejret tillader det – og jeres ansatte og andre kan færdes sikkert på hele området.

 

Computerstyring og døgnberedskab

 

Hos Snevagten benytter vi egne computerprogrammer, som giver os fuldt overblik over vores kunders arealer. Det betyder, at vi hele tiden kan opretholde det rette beredskab i alle områder i landet. I vintersæsonen har vi naturligvis døgnbemanding, således at vi hvert minut døgnet rundt kan følge med i vejrsituationen. Dermed er vi i stand til at sætte ind med snerydning og saltning af din virksomhed, allerede når det første snefnug falder.

 

Miljøvenlig vintertjeneste

 

En lang vinter i Danmark kan være en barsk omgang for miljøet. Naturen er nemlig ikke glad for de store mængder af salt, det er nødvendigt at bruge på det danske vejnet. Hos Snevagten er alle saltspredere derfor forsynet med måleapparater, som gør det muligt at holde saltforbruget nede på et niveau, der belaster naturen minimalt. Samtidig kan vores kunder glæde sig over vores lavere priser på saltning.

 

Dokumentation en selvfølge

 

Snevagten leverer som en selvfølge fuld dokumentation for det udførte arbejde. Alle vores kunder modtager hver dag i sæsonen en e-mail, der med dato og klokkeslæt nøje beskriver alt, hvad vi har foretaget os. Det sikrer dig overblik og er samtidig din garanti for overensstemmelse mellem vintertjenestens omfang og de fakturerede beløb.

 

Vil du gerne høre mere om miljøvenlig vintertjeneste med garanti og dokumentation? Så er du velkommen til at kontakte os. Jo før, jo bedre – inden vinteren igen sætter ind.

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk

Karriere hos Snevagten