Skip to main content

Vintertjeneste

Vidste du, at…?

Med Snevagten kan du få snerydning på abonnement. På den måde er du sikker på, at Snevagten rydder sne og salter for dig, når vintervejret rammer. 

Snevagten er Danmarks eneste snerydningsvirksomhed

Snevagten er den eneste virksomhed i Danmark, der udelukkende beskæftiger sig med at rydde sne og salte året rundt. Det har vi gjort i 15 år og er specialister inden for saltning og snerydning.

Lokale medarbejdere over hele Danmark

Vi har et dedikeret team af lokale medarbejdere over hele Danmark. Uanset hvor i landet du befinder dig, kan du regne med vores pålidelige og effektive snerydningspersonale. Vi sikrer, at veje og områder bliver ryddet for sne og saltet med høj professionalisme og effektivitet.

Vintertjeneste – professionel vinterservice med fuld dokumentation

Snevagten er et af Danmarks mest erfarne firmaer indenfor vintertjeneste for virksomheder og institutioner – uanset størrelse og beliggenhed. Faktisk er vi den eneste virksomhed i Danmark, der udelukkende arbejder med snerydning hele året rundt. 

Vi er specialister i snerydning af både små og store udenomsarealer for virksomheder, foreninger og institutioner. Vi arbejder med maskiner og håndkraft og holder aldrig fyraften, før vejret tillader det – og jeres ansatte og andre kan færdes sikkert på hele området.

Computerstyring og døgnberedskab

Hos Snevagten benytter vi egne computerprogrammer, som giver os fuldt overblik over vores kunders arealer. Det betyder, at vi hele tiden kan opretholde det rette beredskab i alle områder i landet. I vintersæsonen har vi naturligvis døgnbemanding, således at vi hvert minut døgnet rundt kan følge med i vejrforholdene. Dermed er vi i stand til at sætte ind med snerydning og saltning af din virksomhed, ud fra prognoser, konkret vejrdata og lokale øjne i hver by, som indberetter vejrforhold til os. 

Miljøvenlig vintertjeneste

En lang vinter i Danmark kan være en barsk omgang for miljøet. Naturen er nemlig ikke glad for de store mængder af salt, det er nødvendigt at bruge på det danske vejnet. Hos Snevagten er nogle saltspredere derfor forsynede med måleapparater, som gør det muligt at holde saltforbruget nede på et niveau, der belaster naturen minimalt. Samtidig kan vores kunder tilvælge miljøneutrale produkter til saltning som urea og viaform. 


Sådan bliver du kunde hos Snevagten

Få et overblik over hvordan vi indgår en aftale om at sørge for din vintertjeneste. Vi tager dig i hånden og sikrer, at vi kommer hele vejen rundt om, hvad dine behov er for at have en succesfuld vintertjeneste.

01

Indsamling af information
Når vi skal salte og rydde sne på dine arealer, skal vi kende dine adresser. På den måde kan vi se matriklerne fra luftfoto og få nøjagtige målinger af dine arealer. Det er også her, at vi finder ud af, hvilken belægning dine arealer har, og hvilke maskintyper der er nødvendige for at udføre arbejdet mest effektivt.

02

Udformning af tilbud
Efter en samtale kan vi udforme et tilbud, som inkluderer al den relevante data for, at vi kan påbegynde arbejdet. Vi finder ud af hvilken abonomentsløsning og servicepakke, som passer din lokation bedst.

03

Fremsendelse af tilbud
Vi sender tilbuddet til dig digitalt, så du kan gennemgå alle kort og vælge din abonomentsløsning. Du kan altid få fat på os, hvis du har spørgsmål, og ellers har du mulighed for at underskrive med det samme.

04

Velkomstgave
Vi modtager en kopi af den underskrevne aftale. Herefter sender vi dig en velkomstgave. Efterfølgende vil vores driftsafdeling begynde at planlægge kørslen af dine arealer til vintersæsonen, så du er klar til sikre vinterarealer.

Snevagten har ryddet sne i mere end 15 år

Er du nysgerrig efter mere?

15
Vi har ryddet sne i mere end 15 år
129.000
Vi har kørt 129.000 saltninger i sæsonen 22/23
35.000
snerydninger har vi foretaget i sæsonen 23/24
4.365
vi kører 4.365 pladser til næste sæson
15
Vi har ryddet sne i mere end 15 år
129.000
Vi har kørt 129.000 saltninger i sæsonen 22/23
35.000
snerydninger har vi foretaget i sæsonen 23/24

Snerydning i hele Danmark

Vi klarer alle opgaver inden for snerydning – store som små

Hos Snevagten vil vi være erhvervslivets foretrukne leverandør af snerydning og saltning. Det er en vision, der kræver arbejde og ydmyghed at leve op til. Derfor siger vi heller ikke nej til opgaver – hverken fordi de er for store eller for små.

Vi servicerer alle virksomheder. Lige fra den lille butik, som skal have ryddet fortovet for sne til store kontorer og institutioner med behov for snerydning og saltning af parkeringspladser og gårdarealer. Vores maskinpark spænder ligeledes fra ganske almindelige sneplove og koste over fejemaskiner til traktorer med bredde sneplove.

Vores ypperste opgave er at sørge for professionel og kompetent snerydning – uanset opgavens omfang. Ligeledes rykker vi ud i hele landet på alle dage og på alle tider af døgnet.

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark