Skip to main content

Snerydning i Køge

Hvis du er erhvervsdrivende i Køge, så har du et ansvar for snerydning og saltning af dine arealer i et bestemt tidsrum. Manglende rydning og saltning mellem kl 7.00 og 22.00 kan nemlig medføre både bødestraf og erstatningsansvar, og det vil du naturligvis gerne undgå. Med Snevagten som samarbejdspartner kan du gå en bekymringsfri vinter i møde. Vi sørger for at dine arealer er ryddet for sne samt sikre at færdes på for både medarbejdere, kunder og øvrige forbipasserende. Vi rydder sne for både små virksomheder og store multinationale selskaber, og vi tegner også gerne en snerydningsaftale med dig.

En snerydningsaftale med os har mange fordele

Snerydning og glatførebekæmpelse er vores passion og ekspertise. Det er det eneste, vi laver, men til gengæld er det så også noget, vi har god forstand på og kan udføre hurtigt og effektivt. 

Vi tilbyder blandt andet:

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. 
  • Udrykning hurtigst muligt ved ekstraudkald
  • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
  • Dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system

Abonnementsløsning

Med vores abonnementsløsning kan du gå vinteren i møde helt bekymringsfrit. Først og fremmest er denne løsning nem at budgettere med, og du ved derfor altid, hvad du skal bruge på at imødekomme reglerne for snerydning. Dernæst er du altid forrest i køen, når snevejret melder sig. Du er vores førsteprioritet, og vi sørger altid for at rydde og salte dine arealer, før vi går videre til en nystartet kunde. For det tredje holder vi hele tiden skarpt øje med vejrudsigten, og vi kører ud så snart, der er behov for det – både nat og dag. Med en abonnementsløsning skal du ikke spekulere på snerydning og saltning i sidste øjeblik, og du investerer derfor i tid til en ekstra kop morgenkaffe samt tid til at løse dine kerneopgaver. 

Skræddersyet løsning

Skal vi kombinere abonnementsløsningen med dine unikke behov, så kontakt os meget gerne. Vi er fleksible overfor vores kunder, og vi vil derfor gerne skræddersy en aftale der imødekommer dine behov. En samtale med os er både uforpligtende og gratis. 

Akut opstået behov

Står du akut og skal bruge snerydning og saltning, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er døgnbemandede i hele vinterhalvåret, og vi kan højst sandsynligt finde tid til at komme dig til undsætning, når snevejret har lagt sig tungt på dine arealer. 

Hvad koster snerydning og saltning af mine arealer? 

Hvis du vil have en ide om, hvad servicen vil koste på netop dine arealer, kan du give os et kald eller selv beregne et estimat i prisberegneren her på siden. Vi kommer også gerne ud og ser på den helt konkrete opgave. Så kan du få et fast tilbud – helt uforpligtende, naturligvis. Få en aftale på plads allerede nu, mens solen skinner. Når først snestormen raser, kan det være for sent.

Fokus på miljø og bilens belægninger

Saltning bidrager både negativt til miljøet og bilers belægninger. Det har vi stort fokus på hos Snevagten, og vores saltningsmaskine er derfor indstillet til kun at strø den tilstrækkelige mængde salt for et tilfredsstillende resultat. Det sparer miljøet for unødig belastning, og du slipper for at få sure medarbejdere og kunder på nakken, hvis deres biler ruster af at besøge dig i vinterhalvåret. 

Vi er klar – er du? 

Kontakt os nu på tlf. 38 71 17 00 eller udfyld kontaktformularen her, hvis vi skal komme ud og besigtige dine arealer i Køge. Det koster dig ikke noget, og du får selvfølgelig et uforpligtende tilbud på opgaven. Uanset om du vælger en abonnementsløsning eller assistance efter behov, bakker vi dig altid op. I akutte tilfælde er vi på pletten hurtigst muligt, og vi ser frem til at servicere dig.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark