Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I HOLTE


Holtes beliggenhed i ”smørhullet” mellem Rudersdal og Geels Bakke giver god læ for den værste blæst, men beliggenheden er til gengæld ikke optimal, når det er snestorm. Så kan man næsten have indtryk af, at området virker som en magnet på snemasserne. Som lovlydig borger er du derfor nødt til at stå ekstra tidligt op efter en snevejrsnat, for allerede klokken syv skal sneen være ryddet og området saltet eller gruset. Ifølge reglerne skal den forsvarlige farbarhed opretholdes dagen igennem helt frem til klokken toogtyve. Og reglerne gælder i øvrigt for både institutioner og erhvervsdrivende.

Heldigvis kan Snevagten A/S komme dig til undsætning. Vi har huseret i Holtes snebelagte gader i mere end 10 år, og har kunder af alle størrelser, lige fra store multinationale selskaber til mindre institutioner. Er der tale om en kældertrappe eller en lille bid fortov, klarer vi som regel opgaven på god gammeldags maner med kost og sneskovl, men vi har naturligvis også det tunge skyts i beredskab, og klarer uden problemer 10.000 kvadratmeter parkeringsplads i et ruf.

FULD TILFREDSHED ELLER PENGENE TILBAGE – UDEN DISKUSSION

At kalde os ”sneengle” er måske at gå til yderligheder, men hos Snevagten A/S lægger vi faktisk stor vægt på ordholdenhed, pålidelighed og omhyggelighed i det, vi laver. Vi går faktisk så vidt, at vi uden diskussion annullerer fakturaen, hvis du ikke synes vi lever fuldt op til kontrakten og leverer de aftalte ydelser – uanset opgavens størrelse.

Vi tilbyder alle kunder et bredt serviceprogram, der blandt andet inkluderer:

 • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
 • Døgnberedskab på både mail og telefon
 • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
 • Fast lav pris på salt – og lagergaranti hele sæsonen
 • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
 • Laveste pris og fuld tilfredshed – vi giver garanti


BILLIGSTE SNERYDNING I HOLTE – MED GARANTI

Snevagten A/S er billigere end alle andre. Sådan er det, og derfor opererer vi med gode priser. Vi matcher altid ethvert tilbud på sammenlignelige vilkår. Kontakt os gerne, hvis du vil have en indikation af prisniveauet for dine arealer, eller brug prisberegneren her på siden. Vi kommer også gerne ud og besigtiger dine arealer uden beregning. Så kan vi give et helt fast tilbud, du kan forholde dig til.

Du kan booke vores assistance på flere forskellige måder. En af dem er den populære fastprisaftale, hvor udgiften er helt fast, uanset hvor slemt vejret bliver. Det er let at budgettere med, og sikrer dig mod uventede ekstraregninger.

Ring allerede nu på tlf.: 38 71 17 00, eller gør brug af kontaktformularen til højre. Så vender vi hurtigt tilbage, så der kan komme styr på din snerydning, inden himlens sluser for alvor åbner op for snevejr over Holte. Uanset om du vælger en fastprisaftale eller en ad hoc tilknytning, bakker vi dig op. Husk, at vi kan rykke ud inden for 60 minutter, når det virkelig gælder.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN
Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.
DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD