Skip to main content

Snerydning i Holte

Når sneen rammer, er det en god idé at have en pålidelig og kompetent snerydningssamarbejdspartner ved hånden. Her kommer Snevagten ind i billedet. Vi har gennem 15 år serviceret mere end 4.500 danske virksomheder, og vi er klar til at hjælpe dig snerydning gennem en abonnementsløsning, en skræddersyet løsning, eller hvis behovet opstår akut. Det kan du læse mere om herunder. 

Som erhvervsdrivende er man forpligtet til at holde sine arealer frie for sne samt sikre at medarbejdere, kunder og forbipasserende sikkert kan færdes på de arealer, den erhvervsdrivende er ansvarlig for. Det gælder i tidsrummet 7-22 og om søndagen først fra klokken 8. Lever man ikke op til dette, kan man risikere bøder eller eventuelle erstatningssager fra medarbejdere, kunder eller forbipasserende. Det kan du læse mere om her på vores udførlige guide og regler for snerydning. 

Slip bekymringerne med vores services 

Med Snevagten på holdet kan du slippe bekymringerne om eventuelle bøder eller erstatningssager, og så kan du ligeledes nyde din morgenkaffe i ro og mag, mens vi varetager snerydning og saltning af dine arealer, inden du og dine medarbejdere møder ind på arbejde. Vi har huseret i Holtes snebelagte gader i mere end 10 år, og har kunder af alle størrelser, lige fra store multinationale selskaber til mindre institutioner. Er der tale om en kældertrappe eller en lille bid fortov, klarer vi som regel opgaven på god gammeldags maner med kost og sneskovl, men vi har naturligvis også det tunge skyts i beredskab og klarer uden problemer 10.000 kvadratmeter parkeringsplads.

Forskellige løsninger garanterer dig snerydning og saltning

At kalde os ”sneengle” er måske at gå til yderligheder, men hos Snevagten lægger vi faktisk stor vægt på ordholdenhed, pålidelighed og omhyggelighed i det, vi laver. Derfor tilbyder vi vores kunder en række forskellige løsninger, så det er skræddersyet til netop deres behov. 

Vi tilbyder alle kunder et bredt serviceprogram, der blandt andet inkluderer:

  • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
  • Døgnberedskab på både mail og telefon
  • Udrykning hurtigst muligt ved ekstraudkald
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

Abonnement, skræddersyet eller akut? Vi hjælper uanset hvad

Du kan booke vores assistance på flere forskellige måder. En af dem er den populære abonnementsløsning, hvor udgiften er helt fast, uanset hvor slemt vejret bliver. Det er let at budgettere med og sikrer dig mod uventede ekstraregninger. Desuden skal du med en abonnementsløsning slet ikke bekymre dig om, hvorvidt vi har tid til dig eller ej, når snevejret først har taget fat. Vores abonnementskunder er sikret adgang til vores døgnbemanding, og du kan derfor stole trygt på, at dine arealer er ryddet og saltet hele vinterhalvåret.

Skal vi hellere skræddersy en løsning til dig, kan det sagtens lade sig gøre. Mange af vores kunder har skiftende behov, og det ønsker vi selvfølgelig at imødekomme. Kontakt os derfor meget gerne og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan sammensætte den bedste løsning til dig og din virksomhed. 

Skal du bruge hjælp fra os akut, så står vi også til rådighed for dette. 

Vi går op i miljøet og bilernes belægninger

Less is more. Det er vores filosofi, når det kommer til mængden af salt på vejene. Ofte skal der ikke meget til for at opnå et tilfredsstillende resultat, men rigtig mange oversalter vejene, og det er både skadeligt for miljøet og for bilernes belægninger. Hos Snevagten har vi stort fokus på dette, og vores udstyr er indstillet til kun at give den tilstrækkelige mængde salt per kvadratmeter. Vi tager ansvar for miljøet, og gør hvad vi kan for at dine medarbejdere eller kunders biler ikke får rust efter et besøg hos din virksomhed. 

Vi er klar til at hjælpe dig

Ring allerede nu på tlf.: 38 71 17 00, eller gør brug af vores kontaktformular. Så vender vi hurtigt tilbage, så der kan komme styr på din snerydning, inden himlens sluser for alvor åbner op for snevejr over Holte. Uanset om du vælger en abonnementsløsning eller en ad hoc tilknytning, bakker vi dig op. Vi ser frem til at hjælpe dig med din snerydning og saltning. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark