Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNEVAGTEN UDFØRER SNERYDNING I BRØNDBY


SNEVAGTEN HAR NU EKSISTERET I MERE END 10 ÅR OG HAR I MANGE ÅR KØRT SNERYDNING OG SALTNING I BRØNDBY

Vil du også med på ordningen fra i år af så kontakt os allerede i dag og få Danmarks bedste pris på snerydning og saltning. Brøndby ligger i midten af vores hoved område og vi tilbyder derfor at være fremme på under 60 min.

Du kan her på vores hjemmeside få din pris på saltning og snerydning i Brøndby nemt og hurtigt ved hjælpe af vores specielle prisberegner. På under 3 minutter har du prisen i ved hånden. Da prisen er en af de vigtige faktorer for vores kunder, er det vigtigt at tilgængeligheden for prisberegning er så stor som muligt, og det kan du hermed benytte dig af. Er du i tvivl om det mindste, er du velkommen til at ringe til os, hvor vi professionelt vil hjælpe dig på vej hvis der skulle være det mindste. Få pris nu her

SALTNING OG SNERYDNING, NU OGSÅ I BRØNDBY

Hvis du har modtaget en pris, der er billigere, end den vi kan tilbyde, så fastsætter vi selvfølgelig prisen herefter, så du er fuld tilfreds med både snerydning og prisen hos os. Vi sætter kunden i højsædet, og du bliver tilfreds hos Snevagten, da vi er yderst serviceminded.

KVALITETSSIKRING OG TILFREDSHED PÅ SNERYDNING I BRØNDBY

Snevagten forsøger at leve op til alles forventninger for små såvel store kunder. Derfor har vi maskinerne, medarbejderne og alsidigheden til at løse netop dine opgaver. Vi vil gå forrest i udviklingen inden for branchen, og vi mener, at kundernes tilfredshed kommer først. Derfor har vi udviklet vores forretning til at kunne leve op til alles tilfredshed. For at sikre fuld tilfredshed hos vores kunder, kan vi i Brøndby tilbyde døgnservice på vores telefon og e-mail, så du kan få fat i en ledende medarbejder, der kan svare på netop dit spørgsmål. Tilgængelighed er alfa og omega for at yde den bedste kundeservice i branchen.

Vi har en meget professionel tilgang til vores arbejde, hvor vi har en høj kvalitet og styring. Det har vi blandt andet, fordi vi konstant sørger for at indsende rapporteringer fra alle vores medarbejdere ind til vores kontor. Vi har herudover et program for kundestyring, der blandt andet gør det muligt for os at få et præcist overblik over vores kunders arealer, så vi kan følge med i deres behov for snerydning. Det giver os hele tiden mulighed for at følge med i behovet for snerydning og saltning af veje. I vores højsæson har vi døgnvagt, så vores kontor hele tiden er bemandet. Vi er i beredskab 24 timer i døgnet i de perioder, hvor der kan falde sne, og derfor er vi i stand til at rykke hurtigt ud og rydde sne, når der falder sne i vores kunders område. Vi er hele tiden klar til at rykke ud i akutte situationer.

Er du interesseret i at få sneryddet og saltet i Brøndby, eller er du i tvivl om det mindste, så ring eller skriv gerne til os. Vi står klar til at besvare netop dine spørgsmål.

SKAB SIKKERHED FOR DINE KUNDER OG DIG MED SNERYDNING OG SALTNING

Med snerydning hos snevagten sikrer du dig mod glatte fortove og veje i Brøndby og omegn, og dermed skaber du tryghed for dig og dine kunder, når sneen falder. Vi udfører snerydning både juleaften, nytårsaften og alle dagene imellem. Saltning og glatførebekæmpelse er uundværlig, når vinteren indtræder. Ring derfor i god tid for at være på den sikre side, så du med fuld tilfredshed kan gå den kolde tid i møde.

BEGRÆNS SALTSKADER MED SNEVAGTEN

Du kender måske til nogle af alle de skader, som saltning af veje kan forårsage. Det kan være alt fra skade på planter, træer og blomster og rust på bilerne til skader på belægninger. Alle de skader, som saltet kan forårsage, gør det ønskværdigt at begrænse mængden af den salt, som bliver spredt på vejene. Det har vi derfor et stort fokus på hos Snevagten. Vi har oplevet alle de skader, som saltning af veje kan medføre, og vi gør derfor vores bedste for at begrænse salt-skader for vores kunder på mange forskellige måder.

Der findes mange alternativer, som er langt mere miljøvenlige, og som endda har en bedre effekt. Grunden til at salt alligevel er det mest anvendte tømiddel til snerydning er, at det er langt billigere end de andre alternativer. Det er også grunden til, at vi vælger saltningen, da vi ikke ellers var i stand til at tilbyde vores kunder så gode priser. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse og kan betale for vores service, så for at få den bedste tøeffekt forsøger vi at anvende salt på den bedst mulige måde. For at få den bedste tø-effekt, når vi rydder veje for sne, tænker vi nemlig i at booste effekten af den lille mængde salt, vi spreder ud. Det gør vi ved at opløse saltet i vand, inden vi spreder det. Det betyder, at saltet har en effekt ved lavere temperaturer end ellers. Det giver os faktisk en besparelse af salt på helt op til 40%. Vi vælger selvfølgelig også gerne nogle mere miljøvenlige tømidler, hvis du som kunder ønsker det, på trods af de lidt højere priser.

Vi har desuden monteret kameraer på de største af vores maskiner. Det gør os i stand til at følge med i, hvor meget salt der bliver spredt, så vi hele tiden kan måle på behovet og begrænse det så vidt muligt. Vores fokus på at begrænse mængden af salt i vores snerydning, kommer ikke kun til gavn for vores kunder, men det har også en stor betydning for miljøet.

Der er derfor mange vigtige grunde til at vælge Snevagten som din snerydder.

PROFESSIONEL SNERYDNING OG SALTNING I BRØNDBY

Hos snevagten bestræber vi os på at opnå fuld tilfredshed hos vores kunder og vi har derfor det bedste mandskab på marked. Vores velkvalificerede personale har mange års erfaring og ekspertise med snerydning og saltning, og vi rykker ud i Brøndby og omegn og rydder sneen for dig, så du kan gå vinteren i møde med godt humør. Snevagten benytter moderne og professionelle maskiner så vores indsats blive hurtig og effektiv.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Ring på telefon 3871 1700 eller benyt formularen.

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK

Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD