KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I CHARLOTTENLUND


Hvis du er i tvivl om årstiden, kan du altid tage en tur ned ad strandvejen og tjekke statuen af polarforsker Knud Rasmussen. Ligger der mere end 5 centimeter sne på soklen, er det et sikkert tegn på, at det er blevet snerydningssæson i Charlottenlund. Knud Rasmussen er utvivlsomt i sit es, men han har heller ikke noget, hans skal nå. Du skal derimod både nå at rydde sne, passe job og også gerne nå alle de andre 117 ting på programmet.

Heldigvis kan du altid få en hjælpende hånd fra Snevagten A/S. Vi har specialiseret os i snerydning og glatførebekæmpelse for både erhvervsliv og private, og vi klarer alle typer af opgaver, lige fra store erhvervsarealer til små private fortovsstykker og hovedtrapper. Det har vi gjort gennem mere end 10 år. Alle kunder får blandt andet glæde af:

  • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
  • Døgnberedskab på både mail og telefon
  • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
  • Fast lav pris på salt – og lagergaranti hele sæsonen
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
  • Laveste pris og fuld tilfredshed – vi giver garanti

FULD TILFREDSHED HOS ALLE KUNDER I CHARLOTTENLUND

Hos Snevagten A/S er det en ambition at være de bedste i branchen – intet mindre. Vi sætter en ære i at være ordholdende, omhyggelige og pålidelige, og det er ikke bare øregas. Vi bakker det nemlig op med vores unikke tilfredshedsgaranti, som i al sin enkelthed går ud på, at du ikke skal betale noget, hvis vi ikke til punkt og prikke lever op til de forpligtelser, der er aftalt i kontrakten.

Til trods for, at servicen er i top, er vi stadig de billigste i branchen. Også her er der helt rene linjer, for vi giver prisgaranti, og matcher ethvert tilbud på sammenlignelige vilkår.

KEND REGLERNE, OG UNDGÅ BØDER OG SAGSANLÆG

Det er næsten et fuldtidsarbejde at overholde loven, når det for alvor er snevejr i Danmark. Myndighederne kræver faktisk, at alle befærdede arealer er ryddede og sikre at færdes på i hele tidsrummet fra klokken 7.00 til 22.00 – bortset fra søndag, hvor du allernådigst kan sove en time længere. Det er ret skrappe krav, og i princippet er der bødestraf for ikke at overholde dem. Du risikerer også sagsanlæg, hvis nogen skulle komme galt afsted på din vagt.

Tegner du en snerydningsaftale med Snevagten A/S, kan du heldigvis sove roligt. Vi klarer det hele, og du kan fokusere på din normale dagligdag. Det er i øvrigt billigere, end du tror. Få syn for sagen ved at indtaste dine data i prisberegneren her på siden, eller kontakt os og få et prisoverslag på snerydning af dine arealer.

Ring nu på tlf.: 38 71 17 00, hvis du vil have det hele på plads inden vinteren hærger i Charlottenlund. Vi kommer gerne ud og besigtiger dine arealer uden beregning, og kan på den baggrund give dig et præcist og uforpligtende tilbud.

Kontakt


Hos Snevagten står vi klar til at imødekomme dine behov – vi tilbyder alle interesseret en god pris.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk