Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I CHARLOTTENLUND


Hvis du er i tvivl om årstiden, kan du altid tage en tur ned ad strandvejen og tjekke statuen af polarforsker Knud Rasmussen. Ligger der mere end 5 centimeter sne på soklen, er det et sikkert tegn på, at det er blevet snerydningssæson i Charlottenlund. Knud Rasmussen er utvivlsomt i sit es, men han har heller ikke noget, hans skal nå. Du skal derimod både nå at rydde sne, passe job og også gerne nå alle de andre 117 ting på programmet.

Heldigvis kan du altid få en hjælpende hånd fra Snevagten A/S. Vi har specialiseret os i snerydning og glatførebekæmpelse både erhvervsliv, og vi klarer alle typer af opgaver, lige fra store erhvervsarealer til små fortovsstykker og hovedtrapper. Det har vi gjort gennem mere end 10 år. Vi tilbyder alle kunder et bredt serviceprogram:

 • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
 • Døgnberedskab på både mail og telefon
 • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
 • Fast lav pris på salt – og lagergaranti hele sæsonen
 • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
 • Laveste pris og fuld tilfredshed – vi giver garanti

FULD TILFREDSHED HOS ALLE KUNDER I CHARLOTTENLUND

Hos Snevagten A/S er det en ambition at være de bedste i branchen – intet mindre. Vi sætter en ære i at være ordholdende, omhyggelige og pålidelige, og det er ikke bare øregas. Vi bakker det nemlig op med vores unikke tilfredshedsgaranti, som i al sin enkelthed går ud på, at du ikke skal betale noget, hvis vi ikke til punkt og prikke lever op til de forpligtelser, der er aftalt i kontrakten.

Til trods for, at servicen er i top, er vi stadig de billigste i branchen. Også her er der helt rene linjer og matcher ethvert tilbud på sammenlignelige vilkår.

KEND REGLERNE, OG UNDGÅ BØDER OG SAGSANLÆG

Det er næsten et fuldtidsarbejde at overholde loven, når det for alvor er snevejr i Danmark. Myndighederne kræver faktisk, at alle befærdede arealer er ryddede og sikre at færdes på i hele tidsrummet fra klokken 7.00 til 22.00 – bortset fra søndag, hvor du allernådigst kan sove en time længere. Det er ret skrappe krav, og i princippet er der bødestraf for ikke at overholde dem. Du risikerer også sagsanlæg, hvis nogen skulle komme galt afsted på din vagt.

Tegner du en snerydningsaftale med Snevagten A/S, kan du heldigvis sove roligt. Vi klarer det hele, og du kan fokusere på din normale dagligdag. Det er i øvrigt billigere, end du tror. Få syn for sagen ved at indtaste dine data i prisberegneren her på siden, eller kontakt os og få et prisoverslag på snerydning af dine arealer.

Ring nu på tlf.: 38 71 17 00, hvis du vil have det hele på plads inden vinteren hærger i Charlottenlund. Vi kommer gerne ud og besigtiger dine arealer uden beregning, og kan på den baggrund give dig et præcist og uforpligtende tilbud.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD