Skip to main content

Snerydning i Charlottelund

Har vintervejret ramt Charlottenlund? Så betyder det, at der skal saltes og ryddes sne. Det er særligt vigtigt, hvis du er erhvervsdrivende, for her er det nemlig dit lovpligtige ansvar, at der er saltet og ryddet sne på dine arealer, så medarbejdere, kunder, postbud og andre trygt og sikkert kan færdes på området. Heldigvis kan du  få en hjælpende hånd fra Snevagten, hvis du drømmer om at uddelegere opgaven med snerydning.

Vi har specialiseret os i snerydning og glatførebekæmpelse for virksomheder, og vi klarer alle typer af opgaver, lige fra store erhvervsarealer til små fortovsstykker og hovedtrapper. Det har vi gjort gennem mere end 15 år. På denne side kan du læse mere om vores snerydningsservices for virksomheder i Charlottenlund. 

Snerydning på abonnement eller fast pris til virksomheder i Charlottenlund

I mere end 15 år har Snevagten ryddet sne og saltet for alle typer virksomheder, fra den lille butik, der vil sikre et farbart fortov til kunderne og beboere i området til store institutioner og kommuner eller virksomheder, der er ansvarlig for flere adresser. Med denne dybe erfaring i snerydningsservices og glatførebekæmpelse tilbyder vi snerydning på abonnement. 

Det betyder, at du kan tegne et abonnement på snerydning, så du er sikker på, at lige meget hvor meget sne og frostgrader, der kommer i vintersæsonen, så er du forsikret, at Snevagten klarer snerydningen for dig. Abonnementet kan altså skabe tryghed, fordi at abonnementet ligger som en fast post i budgettet, hvori du er forsikret, at der bliver ryddet sne, når behovet er der. 

Vil du hellere have snerydning, når du vurderer, at behovet opstår, kan du også kontakte os og blot få enkelte snerydninger fra os. Desuden tilbyder vi også skræddersyede tilbudspakker, så hvis du vurderer, at du har spørgsmål eller specifikke behov, kan du altid kontakte os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at gå vinteren sikkert i møde. 

Et bredt serviceprogram med Snevagten

Vi tilbyder alle kunder et bredt serviceprogram, hvor vi blandt andet foretager vores snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten eller tidligt om morgenen, så effekten varer længst muligt. Vi har døgnberedskab på både mail og telefon, så det er nemt at få fat i os. Og så er vi også tilgængelige til ekstraudkald, hvis behovet opstår og sneen overrasker os.

Hos Snevagten er det en ambition at være de bedste i branchen – intet mindre. Vi sætter en ære i at være ordholdende, omhyggelige og pålidelige, og dette skal inkluderes i alt, hvad vi gør. 

Overhold lovgivningen om snerydning uden bekymring 

Det er næsten et fuldtidsarbejde at overholde loven om snerydning og glatførebekæmpelse, når det for alvor er snevejr i Danmark. Myndighederne kræver faktisk, at alle befærdede arealer er ryddede og sikre at færdes på i hele tidsrummet fra klokken 7.00 til 22.00 – bortset fra søndag, hvor du allernådigst kan sove en time længere. Det er ret skrappe krav, og i princippet er der bødestraf for ikke at overholde dem. Du risikerer også sagsanlæg, hvis nogen skulle komme galt af sted på din vagt. Tegner du en snerydningsaftale med Snevagten, kan du heldigvis sove roligt. Vi klarer det hele, og du kan fokusere på andre vigtige arbejdsopgaver.

Få snerydning i Charlottenlund i dag 

Ring til os på tlf.: 38 71 17 00 eller kontakt os her hvis du vil gå vinteren i møde velvidende om, at du ikke skal bekymre dig om snerydning og saltning, når vintervejret rammer. Vi kommer gerne ud og besigtiger dine arealer uden beregning, og kan på den baggrund give dig et præcist og uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark