Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I HELSINGØR


Helsingør er nok mest kendt for Kronborg, som ligger lige ud til Øresund på det smalleste sted. Med denne strategiske placering kunne man førhen med hård hånd kontrollere indsejlingen til Østersøen. Hverken dengang eller nu er det desværre lykkedes at få fuld kontrol over ”trafikken” ovenfra. Her er det stadig vejrguderne, der efter forgodtbefindende sender nedbør over Helsingør og omegn.

Om vinteren falder nedbøren ofte som sne, og det betyder snerydningstjans for alle, høj som lav. Reglerne tilsiger nemlig, at erhvervsdrivende skal sørge for at holde matrikel og tilstødende områder ryddede og farbare i dagtimerne. Gør man ikke det, vanker der potentielt bøder eller endnu værre: Sagsanlæg fra forbipasserende, som er kommet til skade på grund af glatføre eller lignende.

Billigste snerydning i Helsingør

Det er naturligvis billigst i kroner og ører, hvis du selv vælger at stå for snerydningen. Flere og flere vælger dog at outsource opgaven. Det koster selvfølgelig lidt, men du får til gengæld frigjort tid til at arbejde eller være sammen med familien. I mange tilfælde kan det faktisk være en attraktiv deal. Prisen for denne service er nemlig ofte lavere, end man skulle tro. Vælger du Snevagten A/S som leverandør, kan du være sikker på at få den billigste pris i Helsingør. Vi matcher uden tøven ethvert tilbud på lige vilkår.
Få allerede nu en ide om prisniveauet ved at indtaste dine data i prisberegneren her på siden. Du kan også benytte kontaktformularen ude til højre eller slå på tråden, hvis vi skal tage en dialog om netop dine forhold.
Pris og kvalitet hænger ikke nødvendigvis sammen. Ikke hos os i hvert fald, for vi giver fuld service til laveste pris.
Vi tilbyder blandt andet:

 • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
 • Døgnberedskab på både mail og telefon
 • Laveste pris og fuld tilfredshed – vi giver garanti
 • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
 • Fast lav pris på salt – og lagergaranti hele sæsonen
 • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

Betal kun, hvis du er tilfreds

Hos Snevagten har vi det lidt gammeldags princip, at et ord er et ord, at arbejdet skal udføres samvittighedsfuldt og at alle aftaler skal overholdes til punkt og prikke. Det har givet os mere end 10 gode år i branchen allerede, så den stil har vi tænkt os at fortsætte.

Derfor har vi nu indført tilfredshedsgaranti, som helt enkelt betyder, at du skal være 100% tilfreds med den leverede ydelse. Er du ikke det, krediterer vi regningen uden brok. Og det gælder i øvrigt, hvad enten vi har ryddet din trappe eller en 10.000 kvadratmeter parkeringsplads i Helsingørs bymidte.

Ring til os på tlf.: 38 71 17 00, og lad os få en snak om mulighederne i din situation. Vi giver gerne en vejledende pris, men ofte er det bedst, hvis vi lige får lov at svinge forbi og besigtige dine arealer. Det koster gratis, og så kan vi give en helt eksakt pris – helt uforpligtende for dig.

   

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD