Skip to main content

Snerydning i Helsingør

Når sneen og frostgraderne rammer Helsingør, så er der en ting, der er sikkert. Der skal ryddes sne og saltes. Dette er særligt en vigtig opgave for erhvervsdrivende i Helsingør og området omkring. Regler for snerydning tilskriver nemlig, at erhvervsdrivende skal sørge for at holde matrikel og tilstødende områder ryddede og farbare i dagtimerne. Gør man ikke det, kan man risikere en bøde eller endnu værre: Sagsanlæg fra forbipasserende, som er kommet til skade på grund af glatføre eller lignende.

Derfor vælger mange erhvervsdrivende at få hjælp til snerydningen fra professionelle. Her kommer Snevagten ind i billedet. I mere end 15 år har Snevagten ryddet sne for over 4.500 virksomheder, som vælger at outsource opgaven med snerydning for at være sikker på at få det bedste resultat fra dygtige sneryddere, der har styr på lovgivningen og leverer god service. Har du brug for snerydning i Helsingør, kan vi også hjælpe dig. 

Snerydning til fast pris og på abonnement

Det kan være svært at regne med vejret, så som erhvervsdrivende er det svært at vide, hvornår du skal rydde sne og salte. Gennem vores mangeårige erfaring med snerydning og i tæt samarbejde med vores kunder, har vi udarbejdet snerydning på abonnement. Det betyder, at i stedet for konstant at tjekke vejrudsigter, der måske ikke holder, så kan du tegne snerydning på abonnement. 

Gennem abonnementet får du adgang til snerydning hele året, så snart vintervejret rammer og behovet opstår. På den måde er du på den sikre side og skal ikke bekymre dig om snerydningen, for den klarer vi. 

Vores vigtigste opgave er at udfylde dine behov for sne og saltning. Derfor tilbyder vi skræddersyede tilbud, der passer til dig. Du kan altid kontakte os for at høre mere om vores abonnementsløsninger, hvor vi rådgiver dig om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov eller få et helt skræddersyet tilbud. 

Lovgivning om snerydning

Som erhvervsdrivende er det en god ide at være klar over, hvilke regler der er for snerydning. Derfor har vi skrevet en guide, der dækker over dette emne. Fordi vi er eksperter, når det kommer til services indenfor glatførebekæmpelse, er vi også helt klar over reglerne på området. Det betyder, at du som kunde hos Snevagten, trygt kan stole på, at vores arbejde lever op til reglerne på området. Bliv klogere på regler for snerydning her. 

Vil du have et tilbud på snerydning i Helsingør?

Har du flere spørgsmål til snerydning og saltning i Helsingør, eller vil du blive klogere på vores abonnementsløsninger? Vi er klar til at besvare alle dine spørgsmål og give dit et skræddersyet tilbud på snerydning. Kontakt os her.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark