Skip to main content

Snerydning i Helsinge

Er du erhvervsdrivende i Helsinge? Så ved du måske allerede, at det er din pligt at sikre de arealer, hvor dine medarbejdere, kunder eller øvrige forbipasserende færdes hver dag. I dagtimerne skal der være ryddet og saltet fra klokken 7-22. Om søndagen gælder påbuddet først fra klokken 8. Den pligt fjerner både tid og fokus fra dine kerneopgaver, og det er her, at Snevagten kommer ind i billedet. Vi kan, med vores services, give dig din effektive arbejdstid tilbage i vinterhalvåret. Lad os gøre det, som vi er gode til, så du kan fortsætte med at gøre det, som du er god til. 

Læs mere her om hvordan vi helt konkret kan hjælpe dig med snerydning i Helsinge. 

Vi tager os af snerydningen

For de fleste er snerydningen en sur pligt, måske især fordi det ikke er nemt at planlægge efter vejret. Derfor vælger rigtig mange at outsource snerydning og saltning til os, der har gjort det til vores spidskompetence at sikre glatte og tilsneede arealer. I løbet af de sidste 15 år har tusindvis virksomheder i forskellige størrelser valgt at give opgaverne med snerydning og saltning videre til Snevagten, og det er vi glade for. Vi er derfor både erfarne, kompetente og det helt rette valg, hvis du er på udkig efter en pålidelig samarbejdspartner, der kan lette dine bekymringer om glatte og tilsneede arealer i vinterhalvåret. 

Få den bedste snerydning i Helsinge

Vi ønsker at levere en service af høj kvalitet, og vores services indebærer blandt andet: 

  • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
  • Døgnberedskab på både mail og telefon
  • En rimelig pris
  • Hurtig udrykning ekstraudkald

Som en særlig ting hos Snevagten, tilbyder vi tre forskellige løsninger for at gøre det tilgængeligt for alle at få hjælp til deres snerydning og saltning. 

Fastpris

Med vores fastpris-koncept binder vi os til at rydde dine arealer for en fast pris. Dette er uanset mængden af sne eller efterspørgslen fra andre kunder. Med en fast pris er du garanteret, at priserne ikke stiger i takt med mængden af sne der falder. Det giver dig en stor sikkerhed og tryghed vinteren over. Du er altid i centrum, og vi garanterer dig at prioritere dig højest med en hurtig service til samme beløb som altid. Det fungerer på den måde som en forsikring for dig, som garderer dig, hvis uheldet er ude og snevejret virkelig rammer.

Abonnementsløsning

Med en abonnementsløsning kan du slippe bekymringer helt hvad angår snerydning og saltning. Gennem en serviceaftale med os, er vi forpligtet til at holde øje med vejret og planlægge indsatsen for at sikre dine arealer for dig selv, dine medarbejdere og forbipasserende. Når snerydning og saltning kører over abonnement, behøver du ikke at tage kontakt til os, hvis du hører rygter om snevejr. Du skal blot møde ind til synet af sikre og ryddede arealer og prioritere din tid på din kerneopgave, mens vi tager os af at sikre dine arealer. 

Akut opstået behov

Hvis fastpris-konceptet eller abonnementsløsningen ikke er nødvendig for dit behov, så har vi også en løsning til dette. Vi er nemlig døgnbemandede i hele vinterhalvåret, og du er derfor altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du helt akut skal have ryddet eller saltet et større eller mindre areal ved din virksomhed. 

Vi tager hensyn til miljøet og bilerne på vejene 

Som noget helt særligt tager vi hos Snevagten stort hensyn til både miljøet og bilerne på vejene. Det drejer sig helt konkret om vores glatførebekæmpelse og mængden af salt vi dækker vejene med. At salte har en effekt mod de glatte veje, og sikkerhed er selvfølgelig vores første prioritet, men rigtig mange snerydningsfirmaer bruger overdrevne mængder af salt, som både er skadeligt for miljøet og som ligeledes kan give rust under bilerne og ødelægge belægningerne. Hos Snevagten har vi stort fokus på, hvor meget salt vi dækker vejene med, og vi sørger altid for, at det er så lidt skadeligt som muligt.

Vi er klar til at yde en kvalitetssikret service for dig

Udskyd ikke projektet, men ring allerede i dag på tlf.: 38 71 17 00 eller på vores kontaktside her, og lad os få en snak om din opgave og mulige løsningsmodeller. Vi kommer gerne ud og besigtiger dine arealer uden beregning, og kan på den baggrund give et uforpligtende tilbud, der med garanti er konkurrencedygtigt.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark