KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING MIDDELFART


Det er lovpligtigt for alle grundejere at holde arealer, som grænser op til offentligt fortov, sne- og isfri mellem kl. 7 om morgenen og kl. 22 om aftenen. Men du vil sikkert gerne være fri for at trække i overtøjet på de mørke og råkolde vintermorgener for at skovle sne. Lad derfor Snevagten A/S tage sig af snerydningen i din virksomhed eller på din vej i Middelfart – så er du garanteret en optimal snerydning til tiden.

MASSER AF FORDELE PÅ DIN SNERYDNING I MIDDELFART

Snevagten A/S er den førende udbyder af glatførebekæmpelse i Danmark. Vores service er landsdækkende, og vi tilbyder derfor også saltning og snerydning i Middelfart. Igennem vores mange år i branchen har vi arbejdet for både små og store – herunder Fisketorvet, Føtex, McDonald’s, Shell og en række andre virksomheder med behov for grundig og hurtig snerydning i Middelfart og det øvrige Danmark.

Vi vil også gerne være din samarbejdspartner i de kolde måneder, og derfor tilbyder vi en række fordele, når du samarbejder med os. Først og fremmest er du sikret en unik pris- og tilfredshedsgaranti, når du vælger os som din foretrukne udbyder af snerydning i Middelfart. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder et bedre tilbud hos en konkurrent, og at du får dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds med vores arbejde.

Når du samarbejder med os, tilbyder vi desuden garanti på saltning hele sæsonen til en fast lav pris. Vi udfører i øvrigt så vidt muligt vores arbejde sent på natten, når vi arbejder med snerydning for vores kunder i Middelfart. Dermed er du sikret et længerevarende resultat og snefri arealer, når du vågner om morgenen eller møder på arbejde.

FLEKSIBEL OG PÅLIDELIG SNERYDNING I HELE MIDDELFART

Hos Snevagten bestræber vi os på at tilbyde en service, der matcher den enkelte kunde. Vores kundekreds tæller alt fra store virksomheder til private med helt anderledes behov for snerydning.

Derfor vil vi altid tilbyde en gratis besigtigelse af dine arealer, så vi kan sammensætte et skræddersyet tilbud på din snerydning i Middelfart. Du bestemmer i øvrigt selv, om du ønsker en fastprisaftale, eller om du blot ønsker at betale pr. udrykning. Uanset hvilken løsning du vælger, er du sikret udrykning, når du har behov for snerydning af din parkeringsplads, gårdsplads eller private vej i Middelfart. Et samarbejde med Snevagten er lig med fleksibel og pålidelig service.

Udfyld kontaktformularen, hvis du ønsker en fast pris på glatførebekæmpelse.

VI GARANTERER DIG:

  • Snerydning og saltning inden kl. 7 for det bedste og mest langvarige resultat
  • Døgnberedskab
  • Udrykning på under 60 minutter ved ekstraopgave
  • Laveste pris på markedet og fuld tilfredshed
  • Fast lav pris på salt hele sæsonen
  • GPS-dokumentation for vores udførte arbejde

Kontakt


Hos Snevagten står vi klar til at imødekomme dine behov – vi tilbyder alle interesseret en god pris.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk