Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING MIDDELFART


Det er lovpligtigt for alle grundejere at holde arealer, som grænser op til offentligt fortov, sne- og isfri mellem kl. 7 om morgenen og kl. 22 om aftenen. Men du vil sikkert gerne være fri for at trække i overtøjet på de mørke og råkolde vintermorgener for at skovle sne. Lad derfor Snevagten A/S tage sig af snerydningen i din virksomhed eller på din vej i Middelfart – så er du garanteret en optimal snerydning til tiden.

MASSER AF FORDELE PÅ DIN SNERYDNING I MIDDELFART

Snevagten A/S er den førende udbyder af glatførebekæmpelse i Danmark. Vores service er landsdækkende, og vi tilbyder derfor også saltning og snerydning i Middelfart. Igennem vores mange år i branchen har vi arbejdet for både små og store – herunder Fisketorvet, Føtex, McDonald’s, Shell og en række andre virksomheder med behov for grundig og hurtig snerydning i Middelfart og det øvrige Danmark.

Vi vil også gerne være din samarbejdspartner i de kolde måneder, og derfor tilbyder vi en række fordele, når du samarbejder med os. Først og fremmest er du sikret en unik pris- og tilfredshedsgaranti, når du vælger os som din foretrukne udbyder af snerydning i Middelfart. Det betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder et bedre tilbud hos en konkurrent, og at du får dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds med vores arbejde.

Når du samarbejder med os, tilbyder vi desuden garanti på saltning hele sæsonen til en fast lav pris. Vi udfører i øvrigt så vidt muligt vores arbejde sent på natten, når vi arbejder med snerydning for vores kunder i Middelfart. Dermed er du sikret et længerevarende resultat og snefri arealer, når du vågner om morgenen eller møder på arbejde.

FLEKSIBEL OG PÅLIDELIG SNERYDNING I HELE MIDDELFART

Hos Snevagten bestræber vi os på at tilbyde en service, der matcher den enkelte kunde. Vores kundekreds tæller alt fra store virksomheder til institutioner med helt anderledes behov for snerydning.

Derfor vil vi altid tilbyde en gratis besigtigelse af dine arealer, så vi kan sammensætte et skræddersyet tilbud på din snerydning i Middelfart. Du bestemmer i øvrigt selv, om du ønsker en fastprisaftale, eller om du blot ønsker at betale pr. udrykning. Uanset hvilken løsning du vælger, er du sikret udrykning, når du har behov for snerydning af din parkeringsplads eller gårdsplads i Middelfart. Et samarbejde med Snevagten er lig med fleksibel og pålidelig service.

Udfyld kontaktformularen, hvis du ønsker en fast pris på glatførebekæmpelse.

VI TILBYDER DIG:

 • Snerydning og saltning inden kl. 7 for det bedste og mest langvarige resultat
 • Døgnberedskab
 • Udrykning på under 60 minutter ved ekstraopgave
 • Laveste pris på markedet og fuld tilfredshed
 • Fast lav pris på salt hele sæsonen
 • GPS-dokumentation for vores udførte arbejde

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD