Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I GENTOFTE


Selv om Gentofte hører til blandt landets mere velstillede kommuner, er det indtil videre ikke lykkedes at bestikke vejrguderne til særbehandling. Når der uddeles sne, må også Gentofte tage sin del af læsset. Et snedækket landskab er da flot at se på, men bagsiden af medaljen er jo som bekendt, at sne i større mængder også kan være årsag til, at det bliver lidt mere besværligt at komme frem.

Gentofte kommune sørger heldigvis for de offentlige stier og veje, men som virksomhedsejer har du naturligvis selv ansvar for de arealer, der hører til din ejendom. Der skal være ryddet og glatførebekæmpet alle steder, hvor mennesker færdes, og det skal ifølge lovgivningen være i orden dagen igennem fra klokken 7.00 til 22.00.

Måske hører du til de mange, der allerede har dagen booket godt op, og ikke har mulighed for at stå til rådighed hele dagen? I så fald kan Snevagten A/S tage sig af den del.

SNEVAGTEN A/S HAR DØGNVAGT I GENTOFTE

Hos Snevagten A/S lever vi af at holde øje med vejret og komme vores kunder til undsætning med det samme, når det bliver aktuelt – døgnet rundt. Vi tilbyder forskellige servicepakker, der blandt andet inkluderer:

 • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
 • Døgnberedskab på både mail og telefon
 • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
 • Fast lav pris på salt – og lagergaranti hele sæsonen
 • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
 • Laveste pris og fuld tilfredshed – vi giver garanti

Du kan benytte dig af Snevagten A/S, uanset om du blot skal have ryddet din hovedtrappe og fortovet foran, eller har store erhvervsmæssige opgaver på 10.000 kvadratmeter eller mere. Vi har 10 års erfaring og en stor maskinpark til alle typer af opgaver.

OVERVEJ EN FASTPRISAFTALE SOM HELGARDERING

Hos Snevagten er vi fleksible, og tilbyder forskellige typer af kontrakter, lige fra ad hoc-tilknytning til prioriterede fastprisaftaler. Specielt fastprisaftalerne er ret populære. De sikrer dig nemlig en fast pris, der er let at budgettere med. Måske husker du den ekstreme vinter i 2010, hvor snerydningspriserne nåede nye højder og hvor det kan var de højst betalende, der overhovedet fik ryddet. Den slags overraskelser er du sikret imod med en fastprisaftale, hvor prisen er fast uanset rydningsbehov.

Uanset hvilken aftale du tegner med os, er du godt dækket ind. Vi er ordholdende, pålidelige og omhyggelige, og det er ikke blot øregas. Vi bakker det nemlig op med gode priser og 100% tilfredshedsgaranti. Lever vi ikke op til det, der er aftalt, kan du betragte fakturaen som annulleret – ganske enkelt.

Vores services er i øvrigt billigere, end du tror. Prøv selv prisberegneren her på siden, og få et estimat for dine arealer. Eller endnu bedre: Ring direkte på tlf.: 38 71 17 00 og book et besøg. Vi kommer ganske gratis ud og besigtiger dine arealer, og kan på den baggrund give dig et præcist og uforpligtende tilbud.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD