Skip to main content

Snerydning i Gentofte

Når vintervejret når til Gentofte, betyder det, at alle erhvervsdrivende får en ny opgave på to-do-listen. De har nemlig det lovpligtige ansvar for at rydde sne og sikre, at deres arealer er farbare for kunder, medarbejdere og andre folk, der lægger vejen forbi. 

Gentofte Kommune sørger heldigvis for de offentlige stier og veje, men som virksomhedsejer har du naturligvis selv ansvar for de arealer, der hører til din ejendom. Der skal være ryddet og glatførebekæmpet alle steder, hvor mennesker færdes, og det skal ifølge lovgivningen være i orden dagen igennem fra klokken 7.00 til 22.00.

Det kan være en større opgave – særligt hvis du er ansvarlig for et stort areal. Men der er hjælp at hente. I mere end 15 år har Snevagten ryddet sne for virksomheder i alle størrelser i hele landet, og det betyder, at vi med glæde kan overtage ansvaret for din snerydning i Gentofte. 

Snevagten har døgnvagt i Gentofte

Hos Snevagten lever vi af at holde øje med vejret og komme vores kunder til undsætning med det samme, når det bliver aktuelt og snevejret og minusgraderne har ramt – døgnet rundt. Vi tilbyder forskellige servicepakker, der blandt andet kan inkludere:

  • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
  • Døgnberedskab på både mail og telefon
  • Hurtig udrykning ved ekstraudkald
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

Du kan benytte dig af Snevagten, uanset om du blot skal have ryddet din hovedtrappe og fortovet foran din butik, eller har store erhvervsmæssige opgaver på 10.000 kvadratmeter eller mere. Vi har 10 års erfaring og en stor maskinpark til alle typer af opgaver, og vores kompetente og erfarne medarbejdere er specialiserede i hurtigt at vurdere, hvordan de bedst løser din snerydningsopgave. 

Vi tilbyder snerydningsaftaler, så du er helgarderet mod snevejr

Hos Snevagten er vi fleksible, og tilbyder forskellige typer af kontrakter, lige fra ad hoc-tilknytning til prioriterede aftaleløsninger, hvor du kan få snerydning på abonnement. Specielt fastprisaftalerne er populære. De sikrer dig nemlig en fast pris på snerydning, der er let at budgettere med. Måske husker du den ekstreme vinter i 2010, hvor snerydningspriserne nåede nye højder og hvor det kun var de højest betalende, der overhovedet fik ryddet. Den slags overraskelser er du sikret imod med en fastprisaftale, hvor prisen er fast uanset rydningsbehov, og du på den måde er forsikret, at vi rydder sne hos dig, lige meget hvor heftigt et snevejr, vi får.

Uanset hvilken aftale du tegner med os, er du godt dækket ind. Vi er ordholdende, pålidelige og omhyggelige, og lever op til de forventninger, vores alsidige kunder har til os. Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om vores løsninger, om du er interesseret i sikkerheden ved en fast aftale, ønsker en enkelt snerydning eller har behov for et specielt tilbud, der imødekommer dine specifikke behov. Vores dygtige medarbejdere er klar til at tegne et godt tilbud til dig og din virksomhed i Charlottenlund, så du kan leve op til dit ansvar om at rydde sne. 

Få snerydning i Charlottenlund med Snevagten 

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores services eller få et tilbud, kan du ring direkte til os på tlf.: 38 71 17 00. Du kan også kontakte os og høre mere her. Vi kommer ganske gratis ud og besigtiger dine arealer, og kan på den baggrund give dig et præcist og uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark