KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I GENTOFTE


Selv om Gentofte hører til blandt landets mere velstillede kommuner, er det indtil videre ikke lykkedes at bestikke vejrguderne til særbehandling. Når der uddeles sne, må også Gentofte tage sin del af læsset. Et snedækket landskab er da flot at se på, men bagsiden af medaljen er jo som bekendt, at sne i større mængder også kan være årsag til, at det bliver lidt mere besværligt at komme frem.

Gentofte kommune sørger heldigvis for de offentlige stier og veje, men som privatperson eller virksomhedsejer har du naturligvis selv ansvar for de arealer, der hører til din ejendom. Der skal være ryddet og glatførebekæmpet alle steder, hvor mennesker færdes, og det skal ifølge lovgivningen være i orden dagen igennem fra klokken 7.00 til 22.00.

Måske hører du til de mange, der allerede har dagen booket godt op, og ikke har mulighed for at stå til rådighed hele dagen? I så fald kan Snevagten A/S tage sig af den del.

SNEVAGTEN A/S HAR DØGNVAGT I GENTOFTE

Hos Snevagten A/S lever vi af at holde øje med vejret og komme vores kunder til undsætning med det samme, når det bliver aktuelt – døgnet rundt. Vi tilbyder en komplet servicepakke, der blandt andet inkluderer:

  • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
  • Døgnberedskab på både mail og telefon
  • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
  • Fast lav pris på salt – og lagergaranti hele sæsonen
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
  • Laveste pris og fuld tilfredshed – vi giver garanti

Du kan benytte dig af Snevagten A/S, uanset om du blot skal have ryddet din private hovedtrappe og fortovet foran, eller har store erhvervsmæssige opgaver på 10.000 kvadratmeter eller mere. Vi har 10 års erfaring og en stor maskinpark til alle typer af opgaver.

OVERVEJ EN FASTPRISAFTALE SOM HELGARDERING

Hos Snevagten er vi fleksible, og tilbyder forskellige typer af kontrakter, lige fra ad hoc-tilknytning til prioriterede fastprisaftaler. Specielt fastprisaftalerne er ret populære. De sikrer dig nemlig en fast pris, der er let at budgettere med. Måske husker du den ekstreme vinter i 2010, hvor snerydningspriserne nåede nye højder og hvor det kan var de højst betalende, der overhovedet fik ryddet. Den slags overraskelser er du sikret imod med en fastprisaftale, hvor prisen er fast uanset rydningsbehov.

Uanset hvilken aftale du tegner med os, er du godt dækket ind. Vi er ordholdende, pålidelige og omhyggelige, og det er ikke blot øregas. Vi bakker det nemlig op med prisgaranti og 100% tilfredshedsgaranti. Lever vi ikke op til det, der er aftalt, kan du betragte fakturaen som annulleret – ganske enkelt.

Vores services er i øvrigt billigere, end du tror. Prøv selv prisberegneren her på siden, og få et estimat for dine arealer. Eller endnu bedre: Ring direkte på tlf.: 38 71 17 00 og book et besøg. Vi kommer ganske gratis ud og besigtiger dine arealer, og kan på den baggrund give dig et præcist og uforpligtende tilbud.

Kontakt


Hos Snevagten står vi klar til at imødekomme dine behov – vi tilbyder alle interesseret en god pris.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk