KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING NÆSTVED


FÅ VARETAGET DIN SNERYDNING I NÆSTVED

Snevagten er et professionelt snerydningsfirma, som arbejder seriøst og målrettet med at rydde sne for vores kunder vinteren over. Vi har en lang erfaring, og med virksomhedens 10 år på bagen, har vi en stor viden om, hvordan vi bedst muligt varetager vores kunders snerydning.

Hvis du bor eller arbejder i Næstved, og du har brug for hjælp til din snerydning, er Snevagten et oplagt sted at vælge. Vi rykker hurtigt ud og varetager din snerydning ude foran din butik, din virksomhed, institution eller dit hjem i Næstved, så du kan vågne op til tilgængelige og sikre veje.

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål eller mere viden om vores snerydning i Næstved. Vi sidder klar til at lytte på dine ønsker og behov, og vi fortæller meget gerne mere om vores services. Ring til os i dag, eller send os en mail. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

VORES SÆRLIGE SERVICES – SNERYDNING I NÆSTVED

Hvis du gerne vil have varetaget din snerydning i Næstved på en professionel måde af servicemindede medarbejdere, så er Snevagten det helt rigtige sted. Hos Snevagten har vi et stort fokus på at give vores kunder den bedste service. Derfor har vi en række services som for eksempel en gratis app til vores kunder. Her kan du døgnet rundt bestille en snerydning i Næstved, og du kan også nemt indberette reklamationer på et minut, så vi hurtigst muligt kan rette op på det, hvis der imod vores forventning skulle være sket en fejl. På app’en er der en chatfunktion hvor du døgnet rundt kan chatte en med af vores kompetente medarbejdere. på den måde ønsker vi at imødekomme og hurtigt handle på alle dine ønsker og behov.

Hos Snevagten tilbyder vi desuden som en af vores mange services, at du kan få en fastprisaftale, så du er sikker på at betale samme, lave pris på din snerydning i Næstved, som du plejer uanset mængden af sne. Nogle vintre falder der pludseligt rigtigt meget sne, og det kan vare hen over en lang periode. Det kan sætte efterspørgslen på snerydning helt i vejret, hvilket ofte presser priserne på snerydning op.


Hvis det er en kold og hård vinter med meget sne, kan det være meget svært at få sine veje ryddet, fordi snerydningsfirmaerne får meget travlt. Men med en fastprisaftale hos os, er du sikker på, at vi kommer og rydder dine veje for sne, og at det bliver til samme lave pris som normalt, lige meget hvor meget sne der falder. Vi prioriterer ikke store kunder, eller kunder som vil betale dobbeltpris for vores arbejde, hvis vi har en fastprisaftale med dig. Det er din garanti for, at vejene omkring dit hjem eller din arbejdsplads bliver ryddet vinteren over. På den måde er du sikker på, at kunder og medarbejdere kan komme ind i din butik eller virksomhed, selvom det har sneet meget. Det kan have en stor betydning for økonomien på din arbejdsplads, at der er garanteret adgang.

KONTAKT OS

Hvis du gerne vil have varetaget din snerydning i Næstved på en professionel og serviceminded måde, så er Snevagten det rette valg. Ring til os i dag, eller send os en mail. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Kontakt


Hos Snevagten står vi klar til at imødekomme dine behov – vi tilbyder alle interesseret en god pris.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk