KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING NYBORG


Vinteren i Danmark er lunefuld og kan byde på alt fra tocifrede temperaturer og regnvejr til minusgrader og enorme mængder sne. Derfor kan det også være næsten umuligt at forudsige ens behov for glatførebekæmpelse. Det vi alt om hos Snevagten A/S. Derfor tilbyder vi en fast pris på saltning og snerydning til vores kunder i Nyborg. Dermed betaler du altid samme pris – uanset hvor meget sne, der falder henover vinteren. Samtidig er du sikret en unik pris- og tilfredshedsgaranti, når du vælger os som din faste udbyder af snerydning i Nyborg.

LANDSDÆKKENDE SNERYDNING – OGSÅ I NYBORG

Snevagten har hovedkontor i Rødovre, men vores erfarne mandskab og maskinpark rykker ud i hele landet. Fyn er naturligvis ingen undtagelse, og du kan ligeledes regne med akut udrykning, når du får behov for saltning og snerydning af dine udendørsarealer i Nyborg. Ingen opgaver er for små eller for store, og vi har maskiner og udstyr til at kunne håndtere enhver form for snerydning i Nyborg.

For os har det ingen betydning, om du er privat kunde, som blot skal have ryddet et lille stykke vej, eller om du er virksomhedsejer med behov for snerydning af parkeringspladser og andre store arealer i Nyborg. Vi giver altid et tilbud, der passer til dine behov, og alle kunder er sikret den samme høje service og omhyggelige udførelse. Snevagten er Danmarks førende udbyder af glatførebekæmpelse – og det har vi i sinde at blive ved med at være. Derfor samarbejder vi med alle kunder, som ønsker professionel og pålidelig snerydning i Nyborg.

UNIKKE FORDELE PÅ DIN SNERYDNING I NYBORG

Når du samarbejder med Snevagten, er du ikke kun sikret gode resultater. Som den eneste udbyder af snerydning i Nyborg og resten af Danmark tilbyder vi pris- og tilfredshedsgaranti på glatførebekæmpelse.

Prisgarantien betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder et billigere og tilsvarende tilbud hos en konkurrent. I kraft af vores tilfredshedsgaranti er du samtidig sikret en service, der altid lever op til dine forventninger. Hvis du skulle være utilfreds med det udførte arbejde, laver vi det om. Og hvis du stadig finder arbejdet utilstrækkeligt anden gang, får du dine penge tilbage – uden yderligere diskussion.

KORT FORTALT FÅR DU

  • Altid ryddet sne og saltet inden kl. 7
  • Døgnberedskab både pr. telefon og e-mail
  • Udrykning på under 60 minutter ved ekstraudkald
  • Unikke garantier og laveste priser
  • Fuld tilfredshed
  • Fast lav pris på salt
  • GPS-dokumentation på udført arbejde

KONTAKT OS – VI SIDDER KLAR TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV

Du kan altid kontakte os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på din snerydning i Nyborg. Vi sidder klar til at besvare mails og telefonopkald døgnet rundt!

Kontakt


Hos Snevagten står vi klar til at imødekomme dine behov – vi tilbyder alle interesseret en god pris.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk