Skip to main content

Kvalitet og styring af maskinpark

Vidste du, at…?

Med Snevagten kan du få snerydning på abonnement. På den måde er du sikker på, at Snevagten rydder sne og salter for dig, når vintervejret rammer. 

Snevagten er Danmarks eneste snerydningsvirksomhed

Snevagten er den eneste virksomhed i Danmark, der udelukkende beskæftiger sig med at rydde sne og salte året rundt. Det har vi gjort i 15 år og er specialister inden for saltning og snerydning.

Lokale medarbejdere over hele Danmark

Vi har et dedikeret team af lokale medarbejdere over hele Danmark. Uanset hvor i landet du befinder dig, kan du regne med vores pålidelige og effektive snerydningspersonale. Vi sikrer, at veje og områder bliver ryddet for sne og saltet med høj professionalisme og effektivitet.

Kvalitet og styring er alt

For Snevagten er kvalitet alfa omega – og efter +15 år på markedet kan vi i dag levere snerydning på et niveau, de færreste kan matche.

Vores erfaring og vores direkte indrapporteringer fra marken sætter os således i stand til hele tiden præcist at vurdere behovet for snerydning, saltning mm. I sæsonen er vores kontor døgnbemandet, og vi er dermed til stadighed forberedt på akutte situationer. Vi er konstant i kontakt med alle vores medarbejdere, så vi er bekendt med, hvordan byerne forholder sig vejret under hele vintersæsonen.

Samtidig har vi udviklet vores helt egne computerprogrammer til vinterdriften, så vi altid har overblik over selv de mindste detaljer. Vores medarbejdere kan altid logge på og se et præcist kort over dine arealer. Som kunde hos Snevagten vil du derfor opleve glæden ved at møde i en snefri virksomhed hver morgen. Og vi kører naturligvis også ud i dagtimerne, når der er behov for det.

Maskinpark – vi har snerydningsmaskiner til alle opgaver

Er der tale om et mindre fortov eller én til tre opgange, bliver saltning og snerydning udført af vores folk med håndkraft. Gennem vores erfaring har det vist sig at være den hurtigste løsning. Det samme gælder for mindre gårdarealer, hvor det ikke er muligt at komme ind med maskine. Det særlige kendetegn ved vores snerydningsmaskiner er, at de altid fremstår 100% servicerede, og i tilfælde af maskinnedbrud har vi faste mekanikere, som kan løse alle slags udfordringer hurtigst muligt. 

Taler vi om større fortovsarealer benytter vi vores mindre fortovsmaskine, som både snerydder og salter. Trappetrin bliver stadig taget med håndkraft. Der bliver sneryddet og saltet i fortovsbredde. Snerydningsmaskinen er også velegnet til større gårde, hvor pladsen alligevel er trang op til skraldespande og cykelstativer.

Til større parkeringspladser og veje tilbyder vi vores store traktor, som tager 4,2 m i bredden. Den salter også samtidig. Denne maskine kan klare de helt store arealer og sikrer sikker gennemkørsel for alle. Så står du med en større plads eller lignende, så kan vi give et snerydningstilbud helt uforpligtende, hvor vi benytter vores store traktor.

Kendetegnet for alle vores services er, at de bliver udført med omhu. Du kan derfor, uanset behov, ringe til os på 3871 1700 for at bestille et uforpligtende tilbud over dine arealer. Vi giver altid tilbud med snerydnings- og saltningspris og kontrakt. 


Sådan bliver du kunde hos Snevagten

Få et overblik over hvordan vi indgår en aftale om at sørge for din vintertjeneste. Vi tager dig i hånden og sikrer, at vi kommer hele vejen rundt om, hvad dine behov er for at have en succesfuld vintertjeneste.

01

Indsamling af information
Når vi skal salte og rydde sne på dine arealer, skal vi kende dine adresser. På den måde kan vi se matriklerne fra luftfoto og få nøjagtige målinger af dine arealer. Det er også her, at vi finder ud af, hvilken belægning dine arealer har, og hvilke maskintyper der er nødvendige for at udføre arbejdet mest effektivt.

02

Udformning af tilbud
Efter en samtale kan vi udforme et tilbud, som inkluderer al den relevante data for, at vi kan påbegynde arbejdet. Vi finder ud af hvilken abonomentsløsning og servicepakke, som passer din lokation bedst.

03

Fremsendelse af tilbud
Vi sender tilbuddet til dig digitalt, så du kan gennemgå alle kort og vælge din abonomentsløsning. Du kan altid få fat på os, hvis du har spørgsmål, og ellers har du mulighed for at underskrive med det samme.

04

Velkomstgave
Vi modtager en kopi af den underskrevne aftale. Herefter sender vi dig en velkomstgave. Efterfølgende vil vores driftsafdeling begynde at planlægge kørslen af dine arealer til vintersæsonen, så du er klar til sikre vinterarealer.

Snevagten har ryddet sne i mere end 15 år

Er du nysgerrig efter mere?

15
Vi har ryddet sne i mere end 15 år
129.000
Vi har kørt 129.000 saltninger i sæsonen 22/23
35.000
snerydninger har vi foretaget i sæsonen 23/24
4.365
vi kører 4.365 pladser til næste sæson
21
Kommuner landet over får ryddet sne
31.234
Timer har vi kørt og ryddet sne samt saltet
754
Gange er vi rykket ud i år for at rydde sne og salte
21
Kommuner landet over får ryddet sne
31.234
Timer har vi kørt og ryddet sne samt saltet
754
Gange er vi rykket ud i år for at rydde sne og salte

Snerydning i hele Danmark

Vi klarer alle opgaver inden for snerydning – store som små

Hos Snevagten vil vi være erhvervslivets foretrukne leverandør af snerydning og saltning. Det er en vision, der kræver arbejde og ydmyghed at leve op til. Derfor siger vi heller ikke nej til opgaver – hverken fordi de er for store eller for små.

Vi servicerer alle virksomheder. Lige fra den lille butik, som skal have ryddet fortovet for sne til store kontorer og institutioner med behov for snerydning og saltning af parkeringspladser og gårdarealer. Vores maskinpark spænder ligeledes fra ganske almindelige sneplove og koste over fejemaskiner til traktorer med bredde sneplove.

Vores ypperste opgave er at sørge for professionel og kompetent snerydning – uanset opgavens omfang. Ligeledes rykker vi ud i hele landet på alle dage og på alle tider af døgnet.

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark