Skip to main content

Snerydning

Vidste du, at…?

Med Snevagten kan du få snerydning på abonnement. På den måde er du sikker på, at Snevagten rydder sne og salter for dig, når vintervejret rammer. 

Snevagten er Danmarks eneste snerydningsvirksomhed

Snevagten er den eneste virksomhed i Danmark, der udelukkende beskæftiger sig med at rydde sne og salte året rundt. Det har vi gjort i 15 år og er specialister inden for saltning og snerydning.

Lokale medarbejdere over hele Danmark

Vi har et dedikeret team af lokale medarbejdere over hele Danmark. Uanset hvor i landet du befinder dig, kan du regne med vores pålidelige og effektive snerydningspersonale. Vi sikrer, at veje og områder bliver ryddet for sne og saltet med høj professionalisme og effektivitet.

En vellykket og professionel snerydning fra Snevagten bliver foretaget på en nøje overvejelse af geografiske, økonomiske og miljømæssige faktorer, som tilsammen skaber grundlaget for den mest effektive, omkostningseffektive og miljøvenlige glatførebekæmpelse. Med et team af 500 lokale, kompetente snerydningsfolk, spredt ud over hele Danmark, sikrer vi en omfattende og dedikeret indsats. Vi opererer efter geografiske matrikelkort, også kendt som ID-kort, som vi udarbejder, og du godkender. Disse kort er nøglen til en systematisk og kontinuerlig snerydning gennem hele sæsonen. 

Snerydningen udføres med en kombination af manuelt arbejde samt brug af traktorer og specialmaskiner, der er udstyret med koste og plove. Ved vedvarende snefald implementerer vi mekaniske metoder og benytter forskellige typer af materiel for at sikre, at vejene holdes ryddede og sikre:

Sneplov 

  • En større sneplov er typisk monteret på en traktor og er ideel til større parkeringspladser og veje, der skal ryddes for sne i en fart. Typisk vælger man mellem tre typer skær til ploven, så det passer til enhver situation.
  • Sneplove kan også have en saltspreder på eller andet aggregat til andet tømiddel monteret. 

Fejemaskiner og sneslynger 

  • Fejemaskinen er god til større fortovsarealer og indkørsler og kan både feje og salte. Ved mindre områder såsom trappetin er det dog nødvendigt at fjerne sneen med håndkraft. Fejemaskinen kan fås i alle størrelser. 
  • Sneslyngeren er god til at fjerne sneen fra eksempelvis gangstier, da den typisk er smallere end fejemaskinen. Den elektriske sneslynger virker ved at kaste sneen ud til siden. 

Selve udførelsen:

For at vi kan igangsætte en snerydning, kræver det, at der ligger minimum 2-3 cm sne. Vores plov kan først skrabe sneen af og salte, hvis der er sne at skrabe væk. Vi salter altid ved snerydning for at få bugt med sneen, som ploven ikke kan tage. Det vil sige, at vi er nødsagede til at afvente igangsættelse af kørsler, indtil sneen får lagt sig. Oftest vil kørslerne blive igangsat ved snevejrets afslutning. Såfremt prognosen ikke kan vise os en afslutning på snevejret, kan vi påbegynde kørslen med saltning, da dette vil give os et forspring ved vedvarende snevejr. Der vil dog være undtagelser. I tilfælde hvor snevejret slutter midt i myldretiden, vil du kunne opleve forsinkelser på ruterne, da vi skal navigere igennem myldretrafikken og parkerede biler på parkeringspladser m.m. Dette gælder også på dage, hvor snevejret begynder tidligt om morgenen eller i løbet af dagen. Vi har et professionelt team, som er dedikeret til at overvåge vejrsituationen døgnet rundt. Det samme team igangsætter kørsler og sørger for udkald til vores udførende mænd.

Hvad er sne?

Sne er iskrystaller, der kan optræde i mange forskellige former afhængigt af fysiske forhold som temperatur, luftfugtighed, vind og lignende. Iskrystaller er blot vanddamp, der udsættes for meget lave temperaturer og derved omdannes til is. Når de rigtige forhold er tilstede (ved en temperatur under frysepunktet) kan iskrystallerne kittes sammen i forskellige kombinationer, så de blive tunge nok til at falde ned som snefnug.


Sådan bliver du kunde hos Snevagten

Få et overblik over hvordan vi indgår en aftale om at sørge for din vintertjeneste. Vi tager dig i hånden og sikrer, at vi kommer hele vejen rundt om, hvad dine behov er for at have en succesfuld vintertjeneste.

01

Indsamling af information
Når vi skal salte og rydde sne på dine arealer, skal vi kende dine adresser. På den måde kan vi se matriklerne fra luftfoto og få nøjagtige målinger af dine arealer. Det er også her, at vi finder ud af, hvilken belægning dine arealer har, og hvilke maskintyper der er nødvendige for at udføre arbejdet mest effektivt.

02

Udformning af tilbud
Efter en samtale kan vi udforme et tilbud, som inkluderer al den relevante data for, at vi kan påbegynde arbejdet. Vi finder ud af hvilken abonomentsløsning og servicepakke, som passer din lokation bedst.

03

Fremsendelse af tilbud
Vi sender tilbuddet til dig digitalt, så du kan gennemgå alle kort og vælge din abonomentsløsning. Du kan altid få fat på os, hvis du har spørgsmål, og ellers har du mulighed for at underskrive med det samme.

04

Velkomstgave
Vi modtager en kopi af den underskrevne aftale. Herefter sender vi dig en velkomstgave. Efterfølgende vil vores driftsafdeling begynde at planlægge kørslen af dine arealer til vintersæsonen, så du er klar til sikre vinterarealer.

Snevagten har ryddet sne i mere end 15 år

Er du nysgerrig efter mere?

15
Vi har ryddet sne i mere end 15 år
129.000
Vi har kørt 129.000 saltninger i sæsonen 22/23
35.000
snerydninger har vi foretaget i sæsonen 23/24
4.365
vi kører 4.365 pladser til næste sæson
21
Kommuner landet over får ryddet sne
31.234
Timer har vi kørt og ryddet sne samt saltet
754
Gange er vi rykket ud i år for at rydde sne og salte
21
Kommuner landet over får ryddet sne
31.234
Timer har vi kørt og ryddet sne samt saltet
754
Gange er vi rykket ud i år for at rydde sne og salte

Snerydning i hele Danmark

Vi klarer alle opgaver inden for snerydning – store som små

Hos Snevagten vil vi være erhvervslivets foretrukne leverandør af snerydning og saltning. Det er en vision, der kræver arbejde og ydmyghed at leve op til. Derfor siger vi heller ikke nej til opgaver – hverken fordi de er for store eller for små.

Vi servicerer alle virksomheder. Lige fra den lille butik, som skal have ryddet fortovet for sne til store kontorer og institutioner med behov for snerydning og saltning af parkeringspladser og gårdarealer. Vores maskinpark spænder ligeledes fra ganske almindelige sneplove og koste over fejemaskiner til traktorer med bredde sneplove.

Vores ypperste opgave er at sørge for professionel og kompetent snerydning – uanset opgavens omfang. Ligeledes rykker vi ud i hele landet på alle dage og på alle tider af døgnet.

Foreninger

Frank Buch-Andersen

Ejer | Rent Estate

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit

Cras fermentum tincidunt ullamcorper. Integer pretium, arcu consequat auctor laoreet, lorem nulla pretium felis.

Læs mere
Kommunalt

Kenneth Jensen

Chef / Ejendomsservice | Anders Andersen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur elit

Cras fermentum tincidunt ullamcorper. Integer pretium, arcu consequat auctor laoreet, lorem nulla pretium felis.

Læs mere
Erhverv

Jesper Sandbirk

Service Leder | TV2 Øst

Lorem Ipsum dolor sit amet, consectetur elit

Cras fermentum tincidunt ullamcorper. Integer pretium, arcu consequat auctor laoreet, lorem nulla pretium felis.

Læs mere
fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark