Skip to main content

Karriere hos Snevagten

Vidste du, at…?

Med Snevagten kan du få snerydning på abonnement. På den måde er du sikker på, at Snevagten rydder sne og salter for dig, når vintervejret rammer. 

Snevagten er Danmarks eneste snerydningsvirksomhed

Snevagten er den eneste virksomhed i Danmark, der udelukkende beskæftiger sig med at rydde sne og salte året rundt. Det har vi gjort i 15 år og er specialister inden for saltning og snerydning.

Lokale medarbejdere over hele Danmark

Vi har et dedikeret team af lokale medarbejdere over hele Danmark. Uanset hvor i landet du befinder dig, kan du regne med vores pålidelige og effektive snerydningspersonale. Vi sikrer, at veje og områder bliver ryddet for sne og saltet med høj professionalisme og effektivitet.

Vi er Danmarks største landsdækkende snerydningsvirksomhed, og vi er i gang med at revolutionere branchen, i måden vi tænker salg, drift og kundeforhold. Hver dag bevæger vi os tættere mod vores mål – og vi er klar til at have flere med ombord. Er du klar?

Vores ledig stillinger:

Vil du være en del af Danmarks største snerydningsvirksomhed? Vi opdaterer løbende med ledige stillinger.

Uopfordret Ansøgning

Fordele ved at arbejde hos os

Vi går virkelig meget op i at du trives – for glade medarbejdere skaber glade kollegaer og glade kunder – og i sidste ende en glad bundlinje. Og vi insisterer på at have det det sjovt mens vores bundlinje vokser. Fælles for alle på kontoret er vores drive og lyst til at indfri den fælles vision og mission – potentialet skal indfries, både dit og Snevagtens. Vi håber du vil lege med.

Åben virksomhedskultur

Vi insisterer på high-performance, men ved også at det kun kan ske hvis vi alle trives.

Stejl vækstkurve

Virksomheden vækster som aldrig før, så du skal spænde hjelmen og op på en høj klinge for at følge med – men vi lover dig det bliver sjovt, og dine kompetencer bliver udviklet.

Fleksible mødetider

Du har selv ansvar for din tid, og kan selv tilrettelægge den.

Fuld forplejning

Massageordning, frokostordning, kaffe, sodavand, snacks, fredagsbar og virkelig skønne kollegaer.

Sundhedsforsinkring

Sikker og privat sundhedsforsikring, som altid står klar til at hjælpe.

Personlig udvikling

Kurser i alt det der gør dig den bedste version af dig selv, så du kan udvikle dit fulde potentiale.

Mød bestyrelsen

Snevagten har håndplukket de dygtigste forretningsfolk, med en ekstrem høj ekspertise inden for et bredt spektrum af forskellige brancher. Bestyrelsens involvering og engagement for virksomheden, gennemsyrer de fleste beslutningsprocesser, og deres vejledning har været banebrydende for Snevagtens vækst de seneste år.

Teamet

Social Anvarlighed

Når indbakken er tom, og alle arbejdsgaver har fået sat flueben – så hjælper vi hinanden. Vi er ikke blege for tage fat internt i afdelingerne, men også kollektivt på tværs af afdelinger.

Ambitiøst team

Vi stræber efter nye højder hver dag. I højsæsonen intensiveres opgaverne og det samme gør tempoet. I en resultatorienteret kultur er vi altid et skridt foran, og stræber efter at blive bedre hver dag.

Fleksibelt miljø

Med højt til loftet og tillid til hinanden opstår en fleksibel arbejdsplads. Vores administrerende direktør værner om selvstændighed og ansvar, hvilket i den grad præger virksomhedskulturen. Dette bevirker en ekstrem rummelighed for den enkelte i alle tænkelige aspekter hos Snevagten.