KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I VANLØSE


Der er ikke noget så smukt, som når sneen daler stille ned over Damhussøen, og langsomt danner et hvidt tæppe på isen. Men det betyder på den anden side også, at der er sne foran din dør, når du kommer hjem. Og den skal skovles væk. Vidste du, at du faktisk har pligt til at holde dine arealer (altså dem, hvor postbuddet eller andre færdes) fri for sne i tidsrummet fra 7 morgen til 22 aften? Og at de også skal være saltede eller grusede, så der er sikkert at færdes? De samme regler gælder i øvrigt også virksomheder.

Mange tager lidt let på reglerne, men i princippet er der bødestraf for overtrædelse, og er en forbipasserende uheldig at falde, kan du også få et sagsanlæg på halsen. Som god ansvarsfuld borger bør du derfor være på vagt i hele snesæsonen, og hurtigt få ryddet og saltet, når behovet opstår.

LAD SNEVAGTEN A/S HOLDE DINE AREALER I VANLØSE – VI ER DER FOR DET SAMME

Flere og flere vælger at outsource snerydningen – såvel private som virksomheder. De færreste har nemlig en kalender med tilstrækkelig fleksibilitet til vejrets luner. Og snerydning kan købes billigere, end du måske tror. I Vanløse er Snevagten A/S det billigste alternativ. Vi giver faktisk prisgaranti, og er i øvrigt altid klar til at matche konkurrenterne på enslydende vilkår. Det kan vi, fordi vi allerede har mange kunder i området, og derfor ikke skal køre langt mellem arbejdsstederne.

Hos os får du blandt andet:

  • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
  • Døgnberedskab på både mail og telefon
  • Laveste pris og fuld tilfredshed – vi giver garanti
  • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
  • Fast lav pris på salt – og lagergaranti hele sæsonen
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

HVAD KOSTER EN SNERYDNING HOS DIG?

Prisen afhænger selvfølgelig både af areal og serviceniveau, men du kan med det samme få en prisindikation, hvis du benytter prisberegneren her på siden. Alternativt kan du kontakte os for en pris. Før et endeligt tilbud kommer på bordet, vil vi gerne komme ud og besigtige dine arealer. Det er en gratis service, og du er ikke forpligtet på noget.

Hos Snevagten A/S kan vi være skarpe på prisen, fordi vi har været i branchen gennem mere end 10 år. Det har givet os masser af erfaring og mulighed for at få opbygget en stor og alsidig maskinpark og et godt medarbejderteam. Det effektiviserer arbejdet og kommer dig til gode i form af lav pris. Som de eneste i branchen giver vi i øvrigt også 100% tilfredshedsgaranti. Hvis vi ikke lever op til aftalerne, koster det dig ikke noget.

Få styr på dit sneberedskab allerede i dag, mens vejret er godt. Ring på tlf.: 38 71 17 00, og lad os få en snak om, hvordan det bedst kan gribes an.

Kontakt


Hos Snevagten står vi klar til at imødekomme dine behov – vi tilbyder alle interesseret en god pris.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk