Skip to main content

Snerydning i Vanløse

Er du erhvervsdrivende i Vanløse? Så læs med her. Vidste du, at du faktisk har pligt til at holde dine arealer (altså dem, hvor postbuddet eller andre færdes) fri for sne i tidsrummet fra 7 morgen til 22 aften? Og at de også skal være saltede eller grusede, så det er sikkert at færdes? Nogle tager let på reglerne, men i princippet er der bødestraf for overtrædelse, og er en forbipasserende uheldig at falde, kan du også få et sagsanlæg på nakken. Som god ansvarsfuld borger og erhvervsdrivende bør du derfor være på vagt i hele snesæsonen, og hurtigt få ryddet og saltet, når behovet opstår. Du kan også, som så mange andre, outsource snerydning og saltning til Snevagten – din kompetente snerydningssamarbejdspartner. 

Lad Snevagten stå for snerydning og saltning af dine arealer i Vanløse

Flere og flere vælger at outsource snerydningen til eksterne virksomheder. De færreste har nemlig en kalender med tilstrækkelig fleksibilitet til vejrets luner. Vi har været i snerydningsbranchen i 15 år, og har serviceret over 4.500 danske virksomheder med deres snerydning og saltning. Vi har et stort fokus på miljøbelastning, høj kvalitet og rimelige priser, og det kan du læse mere om herunder. 

Flere løsninger sikrer snerydning for alle

Vi vil gerne imødekomme nye og nuværende kunders behov, og derfor tilbyder vi en række forskellige løsninger. Dog garanterer vi følgende: 

  • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
  • Døgnberedskab på både mail og telefon
  • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

Abonnementsløsning

Hvis du tegner en abonnementsaftale med os, er du sikret snerydning og saltning, når snevejret begynder. Vi holder skarpt øje med vejrudsigten, og du skal derfor ikke stå i en situation, hvor du skal bestille snerydning og saltning i sidste øjeblik. Abonnementløsningen er desuden nem at budgettere med, og du ved altid lige præcis hvor meget din virksomhed i vinterhalvåret investerer i snerydning og saltning. Du er vores første prioritet, og vi sørger derfor altid for at hjælpe dig, før vi hjælper nye kunder. En del af aftalen indebærer også, at vi kommer forbi dig lige så mange gange, som der er behov for. 

Skræddersyet løsning 

Hvis du vil have en del af abonnementsløsningen, men hele løsningen ikke matcher dine konkrete behov, så kan vi skræddersy en løsning til dig. Vi ønsker at imødekomme vores kunders forskellige behov, og du er derfor velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Sammen kan vi skræddersy den bedste løsning til dig og din virksomhed. 

Akut opstået behov

Skal du bruge snerydning og saltning akut, så står vi også til rådighed med vores services. Vi er døgnbemandede i hele vinterhalvåret, og vores snerydningsmaskiner kan både imødekomme behovet for hurtighed og effektivitet, når det er allermest akut. Vi kan både stille an med små fejemaskiner og store sneplove. Det afhænger alt sammen af opgavens art. Er der blot tale om en trappe eller et kort stykke fortov, griber vi også gerne til håndkraft. Det vigtigste for os er, at du får ryddet og saltet dine ønskede arealer, så de er sikre at færdes på for kunder og medarbejdere.

Hvad koster snerydning for dig? 

Prisen afhænger selvfølgelig både af areal og serviceniveau, men du kan med det samme få en prisindikation, hvis du benytter prisberegneren her på siden. Alternativt kan du kontakte os for en pris. Før et endeligt tilbud kommer på bordet, vil vi gerne komme ud og besigtige dine arealer. Det er en gratis service, og du er ikke forpligtet på noget.

Hos Snevagten kan vi være skarpe på prisen, fordi vi har været i branchen gennem mere end 15 år. Det har givet os masser af erfaring og mulighed for at få opbygget en stor og alsidig maskinpark og et godt medarbejderteam. Det effektiviserer arbejdet og kommer dig til gode i form af en rimelig og konkurrencedygtig pris. 

Det er en fordel af være ude i god tid – kontakt os i dag

Få styr på dit sneberedskab allerede i dag. Det kan godt betale sig at være i god tid, og vi sidder allerede klar til at servicere dig. Ring på tlf.: 38 71 17 00, og lad os få en snak om, hvordan det bedst kan og skal gribes an for at imødekomme dine behov.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark