KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I VIBORG


Flot ser det ud. Når sneen lægger sig som et hvidt tæppe på markerne omkring Viborg. Men glansbilledet splintrer en smule, når bøvlet med snerydning i Viborg pludselig bliver præsent. Med en aftale hos Snevagten har du én bekymring mindre. I stedet for at skovle sne, kan du bruge tiden på alt det, der gør snevejr skønt.

Tilbyder Snevagten også snerydning i Viborg?

Ja. Selvom vi har base lidt uden for København, rydder vi sne alle steder fra Rønne til Skagen. Og selvfølgelig dækker vi også Viborg. Hos Snevagten har vi over 10 års erfaring med at rydde sne og salte alle steder i landet. Med vores moderne maskinpark tilbyder vi derfor en både hurtig, effektiv og billig løsning til snerydning i Viborg.

Vi er glade for at kunne hjælpe uanset, hvor omfangsrig opgaven er. For hos Snevagten er ingen opgave hverken for stor eller lille. Hvis du selv er forhindret eller mangler hjælp til at få ryddet og saltet fortovet langs ligusterhækken, tager vi os af det. Og i den anden ende af skalaen: Hvis I har brug for at få ryddet parkeringspladsen foran kontoret, tager vi også den tørn på os.

GPS-styret snerydning og saltspredning

Som det eneste firma i landet tilbyder Snevagten snerydning med GPS-sporing. GPS hjælper for det første chaufføren med at planlægge den hurtigste snerydning i Viborg. Det er ikke blot effektivt. Det er også den bedste løsning for miljøet. For takket være GPS-systemet udleder vores maskiner mindre CO₂ og bruger mindre salt, som belaster jorden.

For det andet hjælper GPS-systemet dig som kunde med at have overblik over vores snerydning. Når vores snerydning i Viborg er klaret, får du direkte besked. Du får også tilsendt informationer om tidspunkt, GPS-koordinator og saltforbrug. Alt sammen for at sikre at du er 100 % tilfreds med vores service.

Hvorfor bruge Snevagten?

Hos Snevagten stiler vi efter at være en troværdig samarbejdspartner. Derfor er vi stolte af at kunne tilbyde prisgaranti og tilfredshedsgaranti. Det betyder kort sagt, at skulle du finde et tilbud på snerydning i Viborg, som er billigere end vores, så matcher vi prisen. Og er du mod forventning ikke tilfreds med den ydelse, vi leverer, gør vi arbejdet om. Alternativt får du pengene igen.

Kontakt

Når sneen kommer til Viborg, har du brug for at være beredt. Med en aftale hos Snevagten er du helt fri for at tænke mere på bøvlet snerydning. Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt


Hos Snevagten står vi klar til at imødekomme dine behov – vi tilbyder alle interesseret en god pris.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk