Skip to main content

Få et skræddersyet tilbud på snerydning i Herning

Snevejr og minusgrader i Herning betyder, at du skal salte og rydde sne, hvis du har ansvaret for en ejendom, en institution eller du er erhvervsdrivende. Men det er ikke noget, du behøver at klare selv. Snevagten er nemlig Danmarks førende snerydningsfirma med mere end 15 års års erfaring i branchen. Vi har serviceret nogle af de største virksomheder i Danmark, herunder Shell, McDonalds, Føtex, Bech-Bruun. Derfor vil vi med glæde også tilbyde dig vores snerydningsservices til din virksomhed, bygning eller institution i Herning. 

Hos Snevagten har vi forskellige løsninger til at hjælpe dig med din saltning og snerydning. Vi kan skræddersy et uforpligtende tilbud, der matcher dine behov og ønsker med udgangspunkt i en grundig besigtigelse af dine arealer. 

Snerydning til erhvervsdrivende i Herning på abonnement

Alle har brug for at få klaret den lovpligtige snerydning, men for nogle er det en større mundfuld end andre. Ifølge loven skal fodgængere nemlig kunne færdes sikkert på fortovet ud for din grund mellem kl. 7 om morgenen og kl. 22 om aftenen. Det kan være en større opgave, særligt hvis vintervejret virkelig har ramt Herning. Det er her, vi kommer ind i billedet og vores professionelle, kompetente sneryddere hjælper dig, så du kan sørge for sikkerhed og være sikker på, at du lever op til dit ansvar om snerydning

Hos Snevagten har vi hjulpet mere end 4.000 kunder med deres snerydning. Gennem en vision om at tilbyde den bedste service og gennem tæt samarbejde i mange år, har vi lært hvilke behov, vores kunder har. Det betyder, at vi har samlet forskellige snerydningsservices i abonnementsløsninger, som du kan få glæde af. 

Løsningerne indeholder forskellige fordele. Eksempler på disse er: 

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail 
  • Hurtig udrykning ved ekstraudkald
  • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
  • Garanti for salt i hele sæsonen til fast lav pris
  • Skræddersyede tilbud der passer til dine unikke behov

I stedet kan du tegne en aftale om snerydning med Snevagten. Så er du forsikret, at vi tager os af snerydningen og saltningen, lige meget hvornår snevejret rammer. På den måde klarer vi de opgaver, vi er bedst til, så du kan bruge dine ressourcer på det, du er bedst til. Vi har altid attraktive tilbud og vælger den bedste og billigste snerydningsløsning til netop dine arealer. Ring til os og få et uforpligtende tilbud på tlf. 38 71 17 00, eller brug vores prisberegner for at få en estimeret pris på opgaven.

Få styr på din snerydning i Herning i dag 

Er du klar til at få styr på din snerydning, eller har du spørgsmål? Vi er altid klar til at hjælpe. Kontakt os på tlf. 38 71 17 00 eller udfyld kontaktformularen og bestil en gratis besigtigelse af dine arealer. Så kommer vi hurtigt med et uforpligtende tilbud på snerydning af dine arealer, fastprisaftale eller ej. Husk, at vi også kan rykke ud og hjælpe dig med snerydning i Herning i akutte tilfælde. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark