Skip to main content

Snedrydning i Glostrup

Når det sner i Glostrup, eller minusgraderne gør vejene usikre og glatte, er erhvervslivet og erhvervsdrivende forpligtede i forhold til at rydde sne og glatførebekæmpelse på egne arealer og ansvarsområder. Lovgivningen forlanger, at der skal være sikkert at færdes alle steder, hvor borgerne har den daglige gang. Det indebærer blandt andet snerydning og saltning/grusning fra klokken 7-22.

Hvis du er erhvervsdrivende i Glostrup, er der heldigvis hjælp at hente. Hos Snevagten har vi i mere end 15 år specialiseret os i at yde snerydningsservices for virksomheder over hele landet. Det betyder, at vi også dækker virksomheder i Glostrup, og at hvis du har brug for at uddelegere opgaverne, der hører til snerydning, så står vi klar til at hjælpe dig. I stedet for at du skal holde øje med vejrudsigterne og stå for snerydningsopgaverne selv, klarer vi det hårde arbejde for dig. Læs med her og find ud af, hvad vi kan tilbyde dig af snerydningsservices i Glostrup. Du kan også kontakte os direkte her for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Snerydning er lovpligtigt

Det er ikke kun for farbarhedens skyld, at der skal ryddes sne. Det er lovpligtigt, at virksomheder holder deres arealer sikre. Og er de ikke det, kan man risikere at modtage en bøde og endnu værre et sagsanlæg, hvis nogen kommer til skade. Det  kan blive en dyr affære og en uheldig situation, hvis nogen kommer til skade på et areal, du er ansvarlig for. Derfor kan det give ro at uddelegere opgaven om snerydning og saltning til professionelle. Du kan læse mere om reglerne på området her.

Få snerydning på abonnement

Snerydning kan sjældent sættes i kalenderen og dagsplanen, for sneen kommer nogle gange, når vi mindst har ventet det. Hos Snevagten har vi smarte systemer, der gør, at vi konstant monitorerer og observerer vintervejret, så vi er klar til at rykke ud.

Men i stedet for at du skal holde øje med det til tider utilregnelige vintervejr, har vi den service, at du kan få snerydning på abonnement. Hos Snevagten har vi nemlig altid mandskab og udstyr klar i Glostrup, og kører døgnet rundt, når vejret kalder. Med et abonnement fjerner du bekymringerne og sikrer, at din snerydning kører som smurt, fordi vi tager os af den. Hvis det ikke passer dig at tegne et fast abonnement, kan du altid kontakte os og få os til at varetage enkelte saltninger og snerydninger for dig. Slutteligt kan vi også skræddersy tilbud, så de passer præcist til dine specifikke behov.

Vi rydder og salter for mange af områdets større virksomheder. Ingen opgave er for stor, eller for lille. Vi tilbyder blandt andet:

  • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten og tidligt om morgenen, så effekten varer længst muligt
  • Døgnberedskab på både mail og telefon
  • Hurtig udrykning ved ekstraudkald
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

Få snerydning i Glostrup i dag

Er du klar til at tegne en snerydningsaftale med Snevagten? Eller vil du gerne høre mere? Vi kommer også gerne forbi dine arealer og tager bestik af situationen hos dig. Det er en gratis service, og her har vi mulighed for at give et konkret uforpligtende tilbud. Ring til os allerede i dag på tlf.: 38 71 17 00 eller kontakt os her, og lad os tage en snak om mulighederne, så vi kan tilbyde effektive og professionelle snerydningsservices for dig.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark