Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING FREDERIKSBERG


SNEVAGTEN HAR I OVER 10 ÅR TILBUDT SNERYDNING PÅ FREDERIKSBERG

Snevagten har nu i mere end 10 år kørt saltning og snerydning på Frederiksberg. Skal din ejendom også med på vores sne rute fra i år af så tag kontakt til os allerede i dag. Du få Danmarks bedste pris på snerydning og saltning på Frederiksberg. Frederiksberg ligger midt i vores hoved område derfor kan Snevagten være fremme på under 60 min.

Få din pris på snerydning Frederiksberg online her

På under 60 sekunder har du snerydnings prisen i hænde. Du kan her på vores hjemmeside nemlig få din pris på saltning og snerydning på Frederiksberg nemt og hurtigt ved brug af vores unikke prisberegner. Da prisen er en vigtig faktor for vores kunder, er det vigtigt at tilgængeligheden for prisberegning er så stor som muligt, og det kan du hermed benytte dig af. Er du i tvivl om det mindste, er du velkommen til at ringe til os, hvor Snevagten professionelt vil hjælpe dig på vej hvis der skulle være det mindste.

PÅ FREDERIKSBERG TILBYDER GODE PRISER PÅ SNERYDNING OG SALTNING

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på Frederiksberg, så du er sikret mod dyre priser. Hvis du har modtaget en pris, der er billigere end den vi kan tilbyde, så fastsætter vi selvfølgelig prisen herefter, så du er fuld tilfreds med både snerydning og prisen hos os. Snevagten sætter kunden i højsædet, og du bliver tilfreds hos Snevagten da vi er yderst serviceminded.
Snerydning på Frederiksberg med garanteret tilfredshed og bedste pris

Snevagten vil leve op til alles forventninger – små som store kunder. Vi vil gå forrest i udviklingen inden for branchen, og vi mener, at kundernes tilfredshed kommer først. Derfor har vi maskinerne, medarbejderne og erfaringen til at løse netop jeres opgaver. Vi har desuden udviklet vores eget computersystem for at kunne leve op til alles tilfredshed. For at sikre fuld tilfredshed hos vores kunder kan vi på Frederiksberg tilbyde døgnservice. Det betyder, at du altid kan få fat i en ledende medarbejder, der kan svare på netop dit spørgsmål. Tilgængelighed er vigtigt for at tilbyde den bedste kundeservice i branchen. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål. Er du i tvivl om det mindste, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os direkte her på siden.

SNERYDNING PÅ FREDERIKSBERG – PROFESSIONELT OG MED GARANTI

Vores friske personale har mange års erfaring og ekspertise med saltning og snerydning. Derfor rykker vi ud på Frederiksberg og omegn og rydder sneen for dig og mange andre. Vælger du et samarbejde med Snevagten, går du trygt vinteren i møde. Her hos snevagten bestræber vi os på at opnå fuld kunde tilfredshed, derfor har vi det bedste mandskab og maskinel på marked. Snevagten har blandt andet Danmarks største snerydningsplov. Den måler alene 465 cm i bredden. Derfor kan vi gøre det billigere end vores konkurrenter.

VI BEGRÆNSER MÆNGDEN AF SALT

Saltning af veje kan skabe mange skader, som de fleste ikke er bevidst om. Det kan både være ødelæggende for planter, træer og anden beplantning at bruge salt som tømiddel, når vejene er glatte. Der findes andre gode alternativer til tømiddel end salt, men da salt er langt billigere end de andre mulige midler, er det også det, vi tilbyder ligesom andre sneryddere. Det er den eneste måde, hvorpå vi kan holde vores priser gode for vores kunder. Men vi er dog meget bevidste på at begrænse mængden af den salt, vi anvender. Det er vi på flere måder. Hos Snevagten sørger vi blandt andet for at opløse saltet i vand, inden vi anvender det, da det gør saltet i stand til at give en tø-effekt på lavere temperaturer end ellers. Det har en stor effekt, at vi vælger at behandle saltet på den måde, da det faktisk gør det muligt for os at nedsætte vores saltforbrug med 40%. Det har en stor betydning for dig som kunde, da det ikke i nær samme grad vil give skader på for eksempel biler, beplantning og belægning. Det har herudover en stor betydning for miljøet, da den store spredning af salt ikke er god for naturen.

Vi forsøger desuden at begrænse mængden af den salt, vi spreder ved at sætte kameraer på de største af vores sneryddere, så vi kan følge med i, hvor meget salt vi spreder. Det gør os i stand til konstant at tilpasse vores saltmængde, så den begrænses så vidt muligt.

Vi arbejder generelt meget professionelt og seriøst med at rydde sne for vores kunder, og vi har et stort fokus på at udføre vores arbejde så effektfuld og skånsomt som muligt. Der er derfor mange gode grunde til at vælge Snevagten som din professionelle snerydder.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Ring på telefon 3871 1700 eller benyt formularen.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD