Skip to main content

Snerydning i Herlev

Når det sner eller fryser i Herlev, skal der saltes og ryddes sne. Selv få centimeter sne kan hurtigt dække fortove, erhvervsmæssige parkeringsarealer og andre områder, hvor mennesker færdes. Og er du erhvervsdrivende, er du ansvarlig for, at disse områder er ryddet for sne. Ifølge lovgivningen skal du nemlig sørge for, at sådanne arealer er ryddede, saltede og i det hele taget forsvarligt farbare dagen igennem fra klokken 7.00 til 22.00. Ellers kan der i teorien vente en bødestraf eller i værste fald sagsanlæg, hvis nogen skulle komme galt afsted.

Der er heldigvis hjælp at hente til snerydningen. Hos Snevagten har vi nemlig sat os for at være kundernes forlængede arm, når det kommer til snerydning. Vi har arbejdet med dette speciale i mere end 15 år, og servicerer i dag en bred vifte af professionelle kunder i forskellige størrelser overalt i Herlev. Vi kan også sagtens klare opgaven for dig, om der er tale om et lille fortov foran en butik, en skolegård, en kæmpe parkeringsplads eller noget helt fjerde. 

Professionel snerydning i Herlev

Hos Snevagten har vi gennem snart to årtier opbygget en velsmurt organisation, bestående af kompetente medarbejdere, en velassorteret maskinpark og et stort kundegrundlag. Det giver os mulighed for både at yde professionelle, kompetente services men også at være helt skarpe på prisen. 

Gennem vores snerydningsløsninger tilbyder vi forskellige services: 

  • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
  • Døgnberedskab på både mail og telefon
  • Hurtig udrykningved ekstraudkald
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

Hos Snevagten tilbyder vi forskellige løsninger til snerydning i Herlev. Du kan få snerydning på abonnement, så du er sikret, at vi rydder sne for dig hele vinteren igennem til en fast pris, enkelte snerydninger ved behov eller skræddersyede løsninger, hvis du har specifikke krav, der skal opfyldes. 

Vores prismodeller og løsninger er skabt, så vi kan tilpasse vores services til enhver organisationsform og størrelse. Vi ved, at alle vores kunder har forskellige behov, så om du foretrækker at betale med en pris per gang- eller fastpris-løsning, kan vi imødekomme det. Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om de forskellige løsninger.

Snevagten tilbyder længerevarende samarbejder

Hos Snevagten er vi glade for tætte, længerevarende samarbejde med virksomheder. Gennem vores mangeårige erfaring har vi kunder, vi har leveret snerydningsservices for i alle årene. Derudover byder vi glædeligt nye kunder velkomne, og vores vigtigste opgave er at gøre vores kunder tilfredse. Det lykkes rigtig godt, og det hænger sikkert sammen med, at vi lægger stor vægt på omhyggelighed, pålidelighed og ordholdenhed. Vi holder, hvad vi lover, og vil altid leve op til de forventninger, vores kunder har til os og til deres snerydning. 

Udover vores fokus på at yde tilfredsstillende services, går vi også op i at prissætte os på et fair niveau. Du kan få en ide om prisniveauet med det samme, hvis du taster dine data ind i prisberegneren her på siden eller kontakter os.

Få snerydning i Herlev i dag

Ring allerede i dag på tlf.: 38 71 17 00 eller brug kontaktformularen. Så kan vi få en snak om dine behov og drøfte løsningsmulighederne og hvordan vi kan hjælpe dig med din snerydning. Vi kommer også gerne ud og besigtiger dine arealer uden beregning. På den baggrund kan vi give dig et konkret tilbud på opgaven – naturligvis helt uforpligtende.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark