Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING HILLERØD


Snevagten er et professionelt snerydningsfirma, som rykker hurtigt ud til virksomheder og institutioner i Hillerød. Så hvis du bor eller arbejder i Hillerød, og du gerne vil have et professionelt firma til at stå for din snerydning, er vi de helt rette at kontakte. VI rykker hurtigt ud til din forretning, virksomhed, plejehjem, børnehave i Hillerød og meget mere, hvis der er behov for snerydning. Vi har en lang erfaring og viden om snerydning, og vi har et stort fokus på at give vores kunder en serviceminded behandling.

FÅ BEREGNET DIN PRIS PÅ SNERYDNING I HILLERØD MED VORES PRISBEREGNER

Hos Snevagten har vi som en af vores services en prisberegner, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over, hvad det vil koste at lade os stå for snerydning og saltning. Her på hjemmesiden kan du ved hjælp af vores prisberegner få din pris på få minutter. Du er også altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller en snak om dine behov.

BILLIGER PRISER PÅ DIN SNERYDNING I HILLERØD

Det er din garanti for en god aftale, hvis du gerne vil have varetaget din snerydning i Hillerød af professionelle samarbejdspartnere.

EFFEKTIV SNERYDNING FOR VORES KUNDER I HILLERØD

Hos Snevagten har vi både store og små kunder, og vi varetager snerydning i Hillerød for virksomheder og institutioner. Vi har et effektivt system, hvor vi hele tiden kan følge med i nedbørsmængden i alle vores kunders områder. Så hvis der falder sne i Hillerød, rykker ud om natten og rydder sne ved vores kunders veje, så de kan komme sikkert ind på arbejdspladsen eller til og fra deres hjem.

I vinterhalvåret sørger vi for hele tiden at følge med i vejret, så vi ved præcis hvor, der er brug for snerydning i Hillerød. Vores dygtige medarbejdere tager med det samme ud i de sneramte områder og rydder vejene for sne og salter. På den måde kan du være sikker på, at der er ryddet sne ude foran din butik, så dine kunder kan komme ind, din virksomhed, så dine medarbejdere kan komme sikkert ind, eller din institution, så børn eller gamle kan komme tryg inden for.

img-14
img-15
img-16
img-17
img-18
img-19
img-20
img-21

KONTAKT SNEVAGTEN

Hvis du bor eller arbejde i Hillerød, og du er interesseret i at bestille en professionel snerydning, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi giver dig en serviceminded og professionel behandling, så din snerydning i Hillerød bliver en nem og god oplevelse. Vi står altid klar til at rydde dine veje for sne, så du kan vågne op til tilgængelige, sikre veje om morgenen.

Ring til os i dag for en uforpligtende snak om dine behov for snerydning i Hillerød. Vi fortæller gerne mere om alle vores services og hvad vi kan gøre for dig. Du er også velkommen til at sende os en mail. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi glæder os til at høre fra dig og til at stå for din snerydning i Hillerød.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

img-23
img-24
DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD