Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I HERFØLGE


Herfølge har meget at byde på, men Boldklubben er nok det, man først tænker på. Superligasejren i 2000 bliver formelig aldrig glemt. Fodboldsæsonen ligger naturligvis i sommerhalvåret, så der er her, der er mest at se på for de trofaste tilskuere. I vinterhalvåret er der knap så meget aktivitet på stadion, for her skal både spillere og tilskuere passe snerydningen derhjemme – superligasejr eller ej. Lovgivningen forlanger nemlig, at alle, høj som lav, skal holde erhvervsgrunde og tilstødende arealer ryddede og saltede fra klokken 7.00 til 22.00.

Hvis du hellere vil bruge din tid på fodbold, job eller andre ting, der giver lidt mere mening end snerydning, står Snevagten A/S altid til tjeneste. Vi har både mandskab og maskinpark klar i Herfølge, og rykker hver vinter ud til både institutioner- og virksomheder i alle størrelser. Ingen opgave er for lille eller for stor – vi hjælper med alt fra trappefejning til rydning af hektarstore parkeringsområder.

HERFØLGES BILLIGSTE SNERYDNING – MED GARANTI

Snevagten A/S tilbyder kommunens billigste snerydning og saltning, og det med garanti. Vi matcher ethvert tilbud på sammenlignelige vilkår. Tegner du kontrakt med os, er der i prisen blandt andet inkluderet:

 • Snerydning og saltning kort før klokken syv, så effekten holder længst muligt
 • Årvågent døgnberedskab, både telefonisk og via mail
 • Udrykning på under 60 minutter ved ekstraudkald
 • Unikke garantier på laveste pris og fuld tilfredshed
 • Fast lav salt-pris med lagergaranti hele sæsonen
 • Fuld GPS-dokumentation på udført arbejde

Derudover tilbyder vi som de eneste i branchen 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder i praksis, at vores service kun koster noget, hvis du er tilfreds med det leverede. Hvis du synes vi er sluppet for let om ved ét eller flere punkter i kontrakten, dropper vi fakturaen – uden diskussion. Den garanti tør vi selvfølgelig kun give, fordi vores medarbejdere gennem årene har vist, at de kan efterleve virksomhedens værdier om redelighed, ordholdenhed og omhyggelighed.

SNERYDNING AD HOC ELLER TIL FAST PRIS?

Når du tegner snerydningsaftale med Snevagten A/S, kan den skrues sammen på flere måder, alt efter ønsker og temperament. Mange kunder vælger i dag fastpriskonceptet, som i al sin enkelthed er bundet op på en fast aftalt pris, uanset hvordan vejret arter sig. Det gør det let at budgettere, og der kommer ingen ubehagelige overraskelser. Hvis du husker vinteren 2010, forstår du sikkert, hvorfor fastprisaftalen er populær.

Og prisen? Du kan få en indikation her og nu, hvis du benytter prisberegneren her på siden. En helt præcis pris forudsætter dog normalt, at vi lige kommer ud og besigtiger området. Det skal ikke koste dig noget, og så er vi også bedre i stand til at skrue det optimale tilbud sammen.

Ring nu på tlf.: 38 71 17 00, og lad os tage en snak om mulighederne. Uanset hvilken samarbejdsform du vælger, kan du være sikker på opbakning fra Snevagten A/S, når vinteren raser.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD