KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I NORDVEST


Når vejrguderne tager vinterkasketten på, er de såmænd ligeglade med, om du kalder det Nordvestkvarteret eller Bispebjerg. Der skal bare sne ud over det hele i København NV. Børnene synes det er en velsignelse, men de bliver nu nok klogere, når de senere i livet selv skal til at skovle sne. Har det sneet om natten, skal der nemlig ifølge lovgivningen være både ryddet og saltet senest kl 7 om morgenen, og det skal vedligeholdes hele dagen indtil klokken 22, uanset om du er på arbejde eller har andre presserende ting at gøre. Gør du ikke det, kan der vanke bøder, og skvatter en forbipasserende og slår sig, risikerer du også sagsanlæg.

Løsningen er heldigvis helt simpel: Snevagten A/S beskæftiger sig nemlig med snerydning døgnet rundt, og laver du en aftale med os, kan du trygt regne med, at du altid har ryggen fri. Og det gælder, uanset om du bare har et privat fortov, der skal holdes, eller om du har brug for mere massiv assistance til større erhvervsarealer. Som de eneste i branchen tilbyder vi i øvrigt 100% tilfredshedsgaranti. Overholder vi ikke de aftaler, der er indgået, kan regningen betragtes som annulleret. Det tør vi selvfølgelig kun tilbyde, fordi vi er ret dygtige til det, vi arbejder med, og af årelang erfaring ved, at det stort set aldrig bliver aktuelt.

VI ER BILLIGST MED SNERYDNING I NORDVEST

Vores prisgaranti er din sikkerhed for, at snerydning ikke fås billigere andre steder. Vi matcher ganske enkelt ethvert tilbud på sammenlignelige vilkår. Inkluderet i prisen er blandt andet:

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Udrykning indenfor 60 minutter ved ekstraudkald
  • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
  • Garanti for salt i hele sæsonen til fast lav pris
  • Unik pris- og tilfredshedsgaranti
  • Dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system.

Og hvad koster det så? Ja, det kommer naturligvis an på opgaven, men det er sandsynligvis billigere, end du tror. Beregn selv et estimat med prisberegneren her på siden, eller kontakt os og få en cirkapris. Vi tager også gerne ud til dig og besigtiger arealerne. Det er naturligvis gratis, og på den baggrund kan vi give dig et konkret uforpligtende tilbud.

VÆLG MELLEM FLERE FORSKELLIGE SERVICEPAKKER

Du kan hooke up med os på flere forskellige måder, alt efter temperament og behov. Mange vælger vores fastprisaftale, som er utrolig nem at budgettere med. Du betaler helt enkelt en fast pris for, at vi holder dine arealer i tip-top stand døgnet rundt, uanset hvor meget det end sner, og hvornår det sker.

Udfyld kontaktformularen til højre, eller ring direkte på tlf.: 38 71 17 00 for en snak om din ejendom og dine behov. Vi rådgiver gerne om, hvilken løsning der er mest optimal i din situation, men det er dig, der bestemmer. Under alle omstændigheder er du i trygge hænder.

Kontakt


Hos Snevagten står vi klar til at imødekomme dine behov – vi tilbyder alle interesseret en god pris.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk