Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I NORDVEST


Når vejrguderne tager vinterkasketten på, er de såmænd ligeglade med, om du kalder det Nordvestkvarteret eller Bispebjerg. Der skal bare sne ud over det hele i København NV. Børnene synes det er en velsignelse, men de bliver nu nok klogere, når de senere i livet selv skal til at skovle sne. Har det sneet om natten, skal der nemlig ifølge lovgivningen være både ryddet og saltet senest kl 7 om morgenen, og det skal vedligeholdes hele dagen indtil klokken 22, uanset om du er på arbejde eller har andre presserende ting at gøre. Gør du ikke det, kan der vanke bøder, og skvatter en forbipasserende og slår sig, risikerer du også sagsanlæg.

Løsningen er heldigvis helt simpel: Snevagten A/S beskæftiger sig nemlig med snerydning døgnet rundt, og laver du en aftale med os, kan du trygt regne med, at du altid har ryggen fri. Og det gælder, uanset om du bare har et fortov, der skal holdes, eller om du har brug for mere massiv assistance til større erhvervsarealer. Som de eneste i branchen tilbyder vi i øvrigt 100% tilfredshedsgaranti. Overholder vi ikke de aftaler, der er indgået, kan regningen betragtes som annulleret. Det tør vi selvfølgelig kun tilbyde, fordi vi er ret dygtige til det, vi arbejder med, og af årelang erfaring ved, at det stort set aldrig bliver aktuelt.

VI ER BILLIGST MED SNERYDNING I NORDVEST

Vores billige priser er din sikkerhed for, at snerydning ikke fås billigere andre steder. Vi matcher ganske enkelt ethvert tilbud på sammenlignelige vilkår. Inkluderet i prisen er blandt andet:

 • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Udrykning indenfor 60 minutter ved ekstraudkald
 • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
 • Garanti for salt i hele sæsonen til fast lav pris
 • Unik pris- og tilfredshedsgaranti
 • Dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system.

Og hvad koster det så? Ja, det kommer naturligvis an på opgaven, men det er sandsynligvis billigere, end du tror. Beregn selv et estimat med prisberegneren her på siden, eller kontakt os og få en cirkapris. Vi tager også gerne ud til dig og besigtiger arealerne. Det er naturligvis gratis, og på den baggrund kan vi give dig et konkret uforpligtende tilbud.

VÆLG MELLEM FLERE FORSKELLIGE SERVICEPAKKER

Du kan hooke up med os på flere forskellige måder, alt efter temperament og behov. Mange vælger vores fastprisaftale, som er utrolig nem at budgettere med. Du betaler helt enkelt en fast pris for, at vi holder dine arealer i tip-top stand døgnet rundt, uanset hvor meget det end sner, og hvornår det sker.

Udfyld kontaktformularen til højre, eller ring direkte på tlf.: 38 71 17 00 for en snak om din ejendom og dine behov. Vi rådgiver gerne om, hvilken løsning der er mest optimal i din situation, men det er dig, der bestemmer. Under alle omstændigheder er du i trygge hænder.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD