Skip to main content

Snerydning i Nordvest

Har det sneet om natten, skal der ifølge lovgivningen være både ryddet og saltet senest kl. 7 om morgenen, og det skal vedligeholdes hele dagen indtil klokken 22, uanset om du er på arbejde, eller har andre presserende opgaver at tage dig til. Gør du ikke det, kan du risikere en bøde, og skvatter en forbipasserende og slår sig, risikerer du også sagsanlæg. 

Løsningen er heldigvis helt simpel: Snevagten beskæftiger sig med snerydning og saltning døgnet rundt, og laver du en aftale med os, kan du trygt regne med, at du altid har ryggen fri. Og det gælder, uanset om du bare har et fortov, der skal holdes, eller om du har brug for mere assistance til større erhvervsarealer. Vi er dygtige til det, vi arbejder med, og med 15 år i branchen og over 4.500 danske virksomheder i kundekredsen er vi den helt ideelle partner til dig, der ønsker en bekymringsfri vinter med tid til dine kerneopgaver.

Snerydning og saltning af høj kvalitet 

Med en serviceaftale hos os, kan du blandt andet forvente:

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. 
  • Udrykning hurtigst muligt ved ekstraudkald
  • Snerydning og saltning sent på natten og tidligt om morgenen, så effekten varer længst muligt
  • Dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system

Vi tilbyder flere forskellige servicepakker

For at imødekomme vores kunders mange forskellige behov tilbyder vi flere forskellige pakker. Du kan enten tegne en abonnementsaftale eller en skræddersyet aftale med os, og så står vi også til rådighed, hvis behovet for snerydning og saltning er opstået akut. Vi rykker ud hurtigst muligt. 

Abonnementsløsning

Mange vælger vores abonnementsaftale, som først og fremmest er nem at budgettere med, når du skal notere virksomhedens faste udgifter . Du betaler helt enkelt en fast pris for, at vi holder dine arealer i tip-top stand døgnet rundt, uanset hvor meget det end sner, og hvornår det sker. Med en abonnementsløsning er du forrest i køen, når snevejret melder sig, og vi sørger altid for dig, før vi sørger for snerydning og saltning hos nye kunder. Du kan trygt stole på, at dine arealer er ryddet og saltet, før du og dine medarbejdere møder ind på arbejde. Vi holder hele tiden skarpt øje med vejrudsigten, så du slipper for at gøre det, og med en fast aftale hos os, skal du ikke bekymre dig om at få snerydning i sidste øjeblik.

Skræddersyet aftale 

Hvis du ønsker en skræddersyet løsning, der fx kombinerer abonnementsløsningen med dine konkrete behov, så kan vi sagtens imødekomme dette. Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om, hvad der vil give bedst mening for dig. 

Akut opstået behov 

Hvis behovet for snerydning og saltning er akut opstået, står vi også til rådighed for at hjælpe dig og dine medarbejdere med ryddede og skridsikre arealer. Vi er døgnbemandede i hele vinterhalvåret, og vi kan derfor sagtens finde tid til dig, når snevejret rammer. 

Hvad koster snerydning og saltning?

Og hvad koster det så? Det kommer naturligvis an på opgaven. Beregn selv et estimat med prisberegneren her på siden, eller kontakt os og få en cirkapris. Vi tager også gerne ud til dig og besigtiger arealerne. Det er naturligvis gratis, og på den baggrund kan vi give dig et konkret uforpligtende tilbud.

Vi er bevidste om miljøet 

Hos Snevagten har vi stort fokus på den miljøbelastning, som vi ved, at saltning forårsager. Derfor er vores maskiner indstillet til kun at strø med den tilstrækkelige mængde salt, der fortsat giver et tilfredsstillende resultat. Desuden er salt også skadeligt for biler, og det kan på sigt give rust og beskadige belægningerne. Vi forsøger derfor at begrænse vores forbrug af saltning, når vi sikrer dine arealer. 

Kontakt os allerede i dag

Det er altid godt at være ude i god tid, og det er ingen undtagelse i forhold til at planlægge snerydning og saltning. Udfyld kontaktformularen her eller ring direkte på tlf.: 38 71 17 00 for en snak om din ejendom og dine behov. Vi rådgiver gerne om hvilken løsning, der er mest optimal i din situation, men det er dig, der bestemmer. Under alle omstændigheder er du i trygge hænder hos os, og vi ser frem til at servicere dig.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark