Skip to main content

Snerydning i Birkerød

Når snevejret rammer Storkøbenhavn og Birkerød, så betyder det, at der skal saltes og ryddes sne. Særligt hvis du er erhvervsdrivende står du med en større opgave, for det er dit lovpligtige ansvar at sørge for, at medarbejdere, kunder og andre besøgende trygt og sikkert kan færdes på dine arealer fra klokken syv om morgenen til klokken 22 om aftenen, om det er en trappe, et fortorv, en parkeringsplads eller flere beliggenheder. Synes du, at snerydningen virker uoverskuelig og tidskrævende, kan Snevagten komme dig til undsætning. 

Vi rydder nemlig sne for virksomheder i hele Danmark og derfor også i Birkerød. Og vi kommer gerne forbi og sørger for at sikre dine områder, når vintervejret har ramt. Alt efter hvor stort et område, vi skal rydde sne på, medbringer vi de relevante maskiner, fra en stor sneplov til kost og skovl på gammeldags maner. Hos Snevagten har vi mere end 15 års erfaring med glatførebekæmpelse, og derfor ved vores dygtige medarbejdere præcist, hvordan opgaven løses mest effektivt i de forskellige situationer.

Professionel snerydning med Svevagten

Med vores erfaring med snerydning, der bygger på mere end 15 års arbejde, kompetente medarbejdere og en velassorteret maskinpark, gør det, at vi er i stand til at udføre snerydning og saltning på en kosteffektiv måde. Vi samarbejder med tusindvis af kunder, fra kommuner og institutioner til små butiksejere eller virksomheder, der har adskillige beliggenheder. Fælles for dem er, at de får arealer der er sikrede og ryddede for sne og desuden ekstraordinær service. Hos Snevagten bestræber vi os efter at rydde sne om natten og tidligt om morgenen, så vores kunder møder ind til arealer, der netop er blevet ryddet for sne. Desuden er vores telefoner åbne, så du altid kan komme i kontakt med os

Få en snerydningsaftale og undgå bøder og sagsanlæg

Lovgivningen er helt klar, og i princippet kan der være bødestraf for ikke at holde dit areal ryddet og sikret for glatføre, hvor mennesker færdes. Langt værre er det dog, hvis nogen rent faktisk skulle komme til skade. Du risikerer sagsanlæg, og det kan blive en dyr affære. For at undgå et sådant scenarie og desuden yde services, der gør det nemt for dig at overholde lovgivningen, tilbyder Snevagten forskellige løsninger og pakker inden for snerydning. 

Her kan blandt andet nævnes snerydning på abonnement. Her tilbyder vi forskellige pakker, men fælles for dem er, at du får snerydning til én pris, og på den måde er du forsikret, at vi rydder sne for dig, når vintervejret rammer, om det bliver en mild vinter eller en vinter med meget snevejr og frostgrader. 

På den måde kan det skabe noget sikkerhed og vished i budgettet, hvis du vælger at tegne en snerydningsaftale med Snevagten. Vi tilbyder både faste abonnementsmodeller, og derudover kan vi også skræddersy tilbud, så de passer præcist til dine unikke behov. En aftale kan udformes på flere måder, alt efter dine ønsker. En mulighed er for eksempel fastprisaftalen, som koster et fast beløb uanset vejrforholdene.

Få snerydning i Birkerød nu

Det vil glæde os at varetage dine snerydningsbehov i Birkerød. Du er velkommen til at ring til os allerede i dag på tlf.: 38 71 17 00 eller du kan kontakte os her. Så kan vi tage en snak om dine specifikke behov og på den måde skræddersy et tilbud, der passer til dig.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark