Skip to main content

Førsteklasses snerydning i Kolding

Hos Snevagten er vi eksperter i vintertjenester, herunder snerydning og saltning, og vi dækker hele Danmark med vores services. Det betyder, at vi også er klar til at hjælpe med din snerydning og saltning i Kolding. Der er flere måder, du kan få ryddet sne og saltet på dine arealer i Kolding-området, så hjælpen er tæt på. 

Gennem mange år i branchen har vi opbygget en kapacitet og mandskab som få kan matche. Vi råder bl.a. over én af Danmarks største maskinparker og hjælper adskillige store virksomheder i Danmark med snerydningen. Det betyder, at vi helt sikkert også kan hjælpe dig – uanset om du er en institution eller virksomhed og uanset opgavens størrelse eller karakter.

Få et skræddersyet tilbud på snerydning i Kolding – også som abonnementsløsning

Den vigtigste opgave hos Snevagten er at yde god, sikker og effektiv service, så vores kunder føler sig trygge og sikre i vintervejret. Vi tegner dine matrikelkort over luftfoto for at få faktuelle og målbar data af dine arealer, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende og skræddersyet tilbud på snerydning og glatførebekæmpelse af det afmålte område. Det gælder for erhvervskunder. Dermed kan vi vælge den snerydningsmetode, der passer til netop din opgave, så du kan være sikker på, at du ikke betaler for en service, som du ikke har brug for.

Derfor tilbyder vi også abonnementsløsninger på vores snerydning, som betyder, at du er forsikret snerydning hele året, når vintervejret rammer. Det kan nemlig være svært at forberede sig på, hvornår uvejret kommer. Abonnementsløsningerne indeholder forskellige fordele, alt efter hvilket behov du har. Derfor er vi klar til at rådgive dig om hvilken løsning, der passer bedst til dig og din virksomhed, så du kan komme trygt gennem vinteren. 

Når du laver en aftale med os, sørger vi altid for at salte præventivt ved at køre efter DMI’s varsler for glatføre, så vi på den måde sikrer dit område og dine arealer bedst muligt. 

Undgå bekymringer om snerydning med en fast aftale

Når vintervejret rammer, lander et ekstra ansvar på dine skuldre. Der er nemlig regler, når det kommer til snerydning, og disse indebærer, at det er dit ansvar at sørge for, at dine arealer, om det er et fortov foran din butik eller en parkeringsplads foran din virksomhed, er sikker at færdes på. Det betyder, at der skal saltes og sneryddes, når der er sne eller is. Det kan være en større opgave med krav at leve op til. 

Derfor tilbyder vi professionel snerydning til både institutioner og virksomheder i Kolding. Du kan vælge at tegne en fastpris- eller pris pr. gang-aftale med os, afhængigt af jeres behov for vintertjeneste på jeres lokation. Fastprisaftalen en gave til den budgetansvarlige, der ønsker at have snerydningen som en fast post på budgettet på lige fod med rengøring og andre lignende services. En fast aftale med Snevagten om at sørge for snerydningen betyder altså, at du ikke behøver at bekymre dig om at leve op til de krav,  der er til snerydning, fordi vi klarer opgaven for dig. Du skal på den måde ikke bekymre dig om uheld eller lignende kritiske situationer. 

Kontakt os i dag for snerydning i Kolding

Ring til os på tlf. 38 71 17 00 eller kontakt os her. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål, hvad end det handler om en besigtigelse af dine arealer i Kolding, et tilbud på fastpris eller abonnement eller andre spørgsmål. Vi glæder os til at hjælpe dig med din snerydning.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark