Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

FØRSTEKLASSES SNERYDNING I KOLDING


Er sneen faldet over Kolding? Så er hjælpen ikke langt væk – hos Snevagten A/S kan vi nemlig rykke ud inden for 60 minutter ved ekstraudkald og hjælpe dig med snerydningen og glatførebekæmpelsen i Kolding!

Gennem mange år i branchen har vi opbygget en kapacitet og et knowhow, som få kan matche. Vi råder bl.a. over én af Danmarks største maskinparker og har hjulpet adskillige store virksomheder i Danmark med snerydningen, bl.a. Bech-Bruun, Føtex, Shell m.fl. Så vi kan helt sikkert også hjælpe dig – uanset om du er en institution eller virksomhed og uanset din opgaves størrelse eller karakter.

FÅ ET SKRÆDDERSYET TILBUD PÅ SNERYDNING I KOLDING

Du kan altid forvente dig lidt mere og bedre service som kunde hos Snevagten A/S. Vi tilbyder gratis besigtigelse af dine arealer, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende og skræddersyet tilbud på snerydning og glatførebekæmpelse. Det gælder for erhvervskunder. Dermed kan vi vælge den snerydningsmetode, der passer til netop din opgave, så du kan være sikker på, at du ikke betaler for service, du ikke har brug for.

Vi tilbyder bl.a.:

 • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Udrykning indenfor 60 minutter ved ekstraudkald.
 • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
 • Garanti for salt i hele sæsonen til fast lav pris
 • Unik pris- og tilfredshedsgaranti.
 • Dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system. Du modtager data, som klokkeslæt, saltforbrug, gps-koordinater mm., umiddelbart efter udført arbejde.

Når du laver en aftale med os, sørger vi altid for at salte præventivt ved at køre efter DMI’s varsler for glatføre.

UNDGÅ BEKYMRINGER OM SNERYDNING MED EN FASTPRISAFTALE

Nogle gange drømmer man sig tilbage til dengang, man var ung og ikke behøvede tage ansvar for noget. Det gør du i hvert fald uden tvivl, når klokken slår 5.45, og du hundefryser i mørket i Kolding med en sneskovl i hånden. For snerydningen skal jo klares: hvis folk falder og slår sig på din grund, er det dit ansvar.

Derfor tilbyder vi professionel snerydning til både institutioner og virksomheder i Kolding. Du kan vælge at tegne en fastprisaftale med os, så du altid kommer forrest i køen, når der skal ryddes for sne, eller du kan ringe og lave en aftale, når du har brug for det, hvis du ikke vil binde dig for flere sæsoner.

Fastprisaftalen har imidlertid mange fordele. Du slipper for eksempel for at kæmpe med 200 andre virksomheder i Kolding om at få snerydning først, når de pludselig varsler snestorm i vejrudsigten, og vi forpligter os juridisk til at klare din snerydning først – også selvom en stor virksomhed i Kolding pludselig smider et millionbeløb for at få snerydning først. Derudover er fastprisaftalen en gave til budgetansvarlige, der ønsker at have snerydningen som en fast post på budgettet på lige fod med rengøring etc.

DANMARKS BEDSTE GARANTIORDNINGER PÅ SNERYDNING

Hos Snevagten er vi stolte af at kunne tilbyde både pris- og tilfredshedsgaranti på alt snerydning og glatførebekæmpelse i Kolding.

Vores gode priser indebærer, at vi altid matcher og overgår ethvert tilbud, du får fra en konkurrerende snerydningsleverandør i Kolding, der tilbyder de samme eller lignende fordele som os.

Vores tilfredshedsgaranti er helt unik og indebærer, at du intet betaler, hvis vi ikke lever op til aftalen, som den fremgår af kontrakten. Det kan for eksempel være, hvis der er rigtig travlt, og du ikke har fået den snerydning, du havde krav på. Der kan jo ske fejl – vores chauffører er også kun mennesker – men det skal ikke lægge dig til last. Vi sørger for at rette op på fejlene så hurtigt som muligt, og hvis du stadig ikke er tilfreds, krediterer vi dig for arbejdet. Det gælder, uanset om der er tale om et fortov på 10 meter eller en parkeringsplads på 30.000 kvm.

Ring til os på tlf. 38 71 17 00, og bestil en gratis besigtigelse af dine arealer i Kolding. Så giver vi et uforpligtende tilbud – vi garanterer, du ikke finder bedre service til pengene i Kolding. Du kan eventuelt få et estimat på netop din pris vha. vores prisberegner, før du ringer – vi glæder os til at hjælpe!

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD