Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I SØBORG


Rent statistisk er der flere børnefamilier i Søborg end de fleste andre steder, og derfor kan man på de kanter ret tydeligt høre børnenes jubel, når årets første sne begynder at falde. Lytter man ekstra godt efter, kan man dog ane en svag utilfreds mumlen hist og her. Det skyldes måske, at også sæsonen for snerydning er startet. Hvis reglerne skal følges, skal man nemlig tidligt op. Allerede klokken 7 skal der være ryddet og saltet – og det kan være et stort arbejde, hvis vejrguderne tager børnenes parti.

Hører du til dem, der har et rigtigt arbejde at passe, og måske også synes, at havearbejde hører til i sommerhalvåret, kan du heldigvis altid tage fat i Snevagten A/S. Vi har beredskabet klar i Søborg, hvor vi har ryddet sne og bekæmpet glatføre i mere end 10 år for både institutioner og virksomheder. Vi tilbyder blandt andet:

 • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
 • Døgnberedskab på både mail og telefon
 • Laveste pris og fuld tilfredshed – vi giver garanti
 • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
 • Fast lav pris på salt – og lagergaranti hele sæsonen
 • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

UBETINGET TILFREDSHEDSGARANTI TIL ALLE KUNDER I SØBORG

Vi har lært søborggenserne at kende som et reelt folkefærd, og derfor er vi ikke bange for at give ubetinget tilfredshedsgaranti. Konceptet er ganske enkelt: Du betaler kun for den udførte opgave, hvis du er tilfreds. Den slags garantier står vi ret alene med i branchen, men vi har så også et hold af dedikerede samvittighedsfulde medarbejdere, som sjældent giver anledning til rynkede bryn.

Hos Snevagten A/S får du også gode priser. Vi er ganske enkelt de billigste i Søborg, og det har vi tænkt os at holde i hævd. Vi er klar til at matche alle tilbud på lige vilkår. Prisen afhænger af mange faktorer, men den er ikke hemmelig som sådan. Tast dine data ind i prisberegneren her på siden, og få med det samme en indikation af, hvad snerydning og saltning kommer til at koste i din specifikke situation. Alternativt kan du også bare ringe ind – så tager vi en snak om mulighederne.

FASTPRISAFTALE ELLER ASSISTANCE AD HOC?

I dag vælger mange at tegne en fastprisaftale, fordi den er let at budgettere med. Du betaler en fast pris, og vi holder dine arealer ryddede, uanset om det bliver en mild vinter, eller der er snestorm på daglig basis fra december til februar. Du kan naturligvis også vælge en tilkaldeløsning, hvor vi kommer, når du har behov for assistance.

Ring allerede nu på tlf.: 38 71 17 00 eller brug kontaktformularen til højre. Så tager vi en snak om muligheder og priser. Vi kommer også gerne ud og besigtiger dine arealer i Søborg og omegn. Servicen er gratis, og så kan vi også bedre give dig et konkret uforpligtende tilbud på opgaven.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD