Skip to main content

Snerydning på Østerbro

Vidste du, at du som erhvervsdrivende har et lovpligtigt ansvar for, at din matrikel er ryddet for sne og saltet mod glat føre? Det er faktisk sådan, at du som erhvervsdrivende har pligt til at sikre dine arealer i hele vinterhalvåret fra mandag-lørdag i tidsrummet 7-22. Og såfremt du ikke lever op til dette, kan du risikere alt fra bødestraf til erstatningsansvar for dine medarbejdere, kunder eller forbipasserende. 

Hvis snerydning og glatførebekæmpelse ikke er din spidskompetence, kunne du overveje at alliere dig med Snevagten til at rydde sne på Østerbro. Vi dækker i forvejen hele Danmark med vores snerydningsservices. Her rydder vi sne for både små kunder og store multinationale selskaber, og vi tegner også gerne en snerydningsaftale med dig. Vi tilbyder både abonnementsløsninger, skræddersyet løsninger, og så kommer vi dig også til undsætning, hvis behovet er opstået akut. Læs mere om dette her på siden. 

Snerydning i København Ø er billigere, end du tror

Snerydning og glatførebekæmpelse er vores passion. Det er det eneste, vi laver, men til gengæld er det så også noget, vi har god forstand på og kan udføre både hurtigt, effektivt og med omtanke for miljøbelastning. Med en serviceaftale hos os, kan du altid forvente følgende: 

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. 
  • Udrykning hurtigst muligt ved ekstraudkald
  • Snerydning og saltning sent på natten og tidligt om morgenen, så effekten varer længst muligt
  • Dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system.

Hvis du vil have en ide om, hvad servicen vil koste på netop dine arealer, kan du give os et kald eller selv beregne et estimat i prisberegneren her på siden. Vi kommer også gerne ud og ser på den helt konkrete opgave. Så kan du få et fast tilbud – helt uforpligtende, naturligvis. Få en aftale på plads allerede nu. Når først snestormen raser, kan det være for sent.

Abonnementsløsning, skræddersyet løsning eller akut behov? Vi hjælper uanset

Hvis du er til faste aftaler, nem budgettering og struktur, så skal du vælge vores abonnementsløsning. Til den samme faste pris er du nemlig garanteret snerydning og saltning i hele vinterhalvåret. Prisen ændrer sig ikke uanset hvor mange gange vi skal kigge forbi – det er kun vejret, der er herre over dette. Fordi det er en fast pris, kan du nemt sætte det ind i budgettet, så du kan holde styr på dine udgifter, og så kommer du ligeledes forrest i køen, når snevejret kommer. 

Er du ikke helt klar til at binde dig, så anbefaler vi en skræddersyet løsning. På den måde kan vi kombinere vores ydelser med dine behov og sikre os, at du får den aftale, som er bedst for dig. Kontakt os meget gerne for en uforpligtende samtale. 

Har du ikke tænkt snerydning og saltning ind på forhånd, og står du nu med knæhøj sne og glatte arealer, så lander du i vores akutte kategori. Vi er døgnbemandet hele vinterhalvåret, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig. 

Fokus på miljøet

Salt er en nødvendighed for at sikre vejene mod glat føre. Men det er desværre også meget belastende for miljøet, når der i vinterhalvåret skal spredes salt. Det er ligeledes skadeligt for bilerne, da salten kan forårsage rust og på sigt give skader på belægningerne. Hos Snevagten er vi opmærksomme på dette, og vores maskiner er derfor indstillet til kun at sprede den tilstrækkelige mængde salt for et tilfredsstillende resultat.  

Vi er klar til at hjælpe dig

Kontakt os nu på tlf. 38 71 17 00 eller udfyld kontaktformularen, hvis vi skal komme ud og besigtige dine arealer i København Ø. Det koster dig ikke noget, og du får selvfølgelig et uforpligtende tilbud på opgaven. Uanset om du vælger en fastprisaftale eller assistance efter behov, bakker vi dig altid op. Vi ser frem til at hjælpe dig. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark