• Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I AALBORG


img-14

Er du fra Aalborg? Så prøvliåhørhær (før du selv drager ud i kulden):

Snevagten tilbyder nemlig Aalborgs bedste snerydning og saltning!  Undgå derfor frosne tæer og stive fingre, hvis du har virksomhed i det høje (og isnende kolde) nord, og lad Snevagten klare din snerydning i et snuptag!

Med snerydning og saltning i Aalborg fra Snevagten går du og dine omgivelser sikkert den kolde tid i møde! Vi rykker nemlig ud alle dage (også jule- og nytårsaften).

PROFESSIONEL SNERYDNING OG SALTNING I AALBORG

Hos Snevagten får du skarpe priser på snerydning og saltning i Aalborg! Det betyder, at du altid er sikret mod dyre priser på snerydning og saltning, hvis vinteren bliver streng i Aalborg. Vi ved nemlig, at aalborgensere holder godt fast i pengene, og derfor garanterer vi billig snerydning i Aalborg af din virksomhedsgrund, så du ikke løber ind i ubehagelige overraskelser! Vi synes nemlig også, at det er overpris at betale mere end en 20’er for en fadbamse, og derfor leverer vi professionel og miljøvenlig snerydning og saltning i Aalborg, der ikke koster en formue.

Når de billigste leverandører af snerydning og saltning i Aalborg løber tør for salt, får du tit en stor ekstraregning, når de indkøber salt til overpris. Men hos Snevagten er du garanteret en fast pris (fastpriskoncept) uanset hvad! Vi ved nemlig, at et par huneeeere (100) kroner ekstra kan være meget, når der er tale om en uventet (og uvelkommen!) udgift.

HVORFOR SNERYDNING I  AALBORG?

Selvom mange danske vintre er milde og uden særlig meget sne, er det aldrig til at vide, hvornår vi får en vinter med masser af sne, som eksempelvis den i 2020/2021. For at være på forkant med vejrguderne er det en god idé at tegne en abonnementsordning med levering af snerydning i Aalborg. Og hvorfor så det? 

Der er mange regler for snerydning og saltning, og de gælder både for snerydning i Aalborg og resten af landet. Eksempelvis skal du sørge for at have ryddet sne mellem kl. 7 om morgenen og kl. 22 om aftenen. Derudover skal du være opmærksom på at rydde sne alle de steder, som reglementet siger. Det er bl.a. på trapper, indgange, bagindgange, fortove osv. Har du eksempelvis en butik et sted, hvor der færdes mange mennesker om aftenen, skal du yderligere sørge for, at der også er ryddet sne efter 22.

Hvis ikke du klarer din snerydning i Aalborg, kan det komme til at koste dig dyrt. Hvis du eksempelvis har en virksomhedsgrund i Aalborg, hvor medarbejdere eller kunder ofte færdes, kan der ske personskader som følge af sne- og isglatte fortove og andre befærdede udendørsområder. Disse skader kan du ende ud med at hæfte for, og det kan blive en dyr omgang!

ABONNEMENT PÅ SNERYDNING I AALBORG

ABONNEMENT PÅ SNERYDNING I AALBORG

Med en abonnementsordning om snerydning i Aalborg fra Snevagten, sørger vi for at overholde alle reglerne om snerydning og saltning, så du ikke behøver bekymre dig om det. På den måde kan du trygt snooze videre på de snefulde morgener, uden at skulle tænke på at hoppe i vintertøjet og køre tidligt på arbejde for at rydde sne. Når du investerer i en abonnementsordning hos os, kan du vide dig sikker på, at dine fortove og andre befærdede udendørsarealer er sikre at færdes på, så både du, dine medarbejdere og kunder kan komme trygt frem til din virksomhed. Dermed er du også sikret mod potentielle personskader og de store økonomiske omkostninger, det kan bære med sig. 

Selvom Snevagten har kontor i hovedstaden, kan vi levere snerydning til hele landet. Vi samarbejder nemlig med dygtige, lokale snemænd, der kører tidligt ud om morgenen og rydder sne for vores kunder. Fælles for dem alle er, at de deler samme værdier og visioner som Snevagten, og derfor kan vi forsikre dig om, at arbejdet, de udfører, er kompetent, konsistent og veludført. Skal vi også køre ud til din virksomhedsgrund og klare din snerydning i Aalborg? Så tegn et abonnement hos os i dag!

img-15
img-16
img-17
img-18
img-19
img-20
img-21
img-22

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

img-24
img-25
DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk

Karriere hos Snevagten