Skip to main content

Snerydning i Aalborg

Når vintervejret rammer Aalborg, skal der ryddes sne og saltes. Er du fra Aalborg og har du brug for professionel hjælp til saltning og snerydning? Snevagten tilbyder pålidelig og professionel snerydning og saltning i Aalborg. 

Professionel snerydning og saltning i Aalborg 

Hos Snevagten får du pålidelig service og professionalisme af høj kvalitet på snerydning og saltning i Aalborg. Det betyder, at du altid er sikret mod dyre priser på snerydning og saltning, hvis vinteren bliver fyldt med frost, minusgrader og sne. Et af vores vigtige mål er at yde den bedste service inden for snerydning til, og derfor er vi også glade for at yde vores services til mere end 4.500 glade kunder. 

Få snerydning på abonnement i Aalborg

Selvom mange danske vintre er milde og uden særlig meget sne, er vi altid sikre på, at frostvejret indtræffer. For at være på forkant med vintervejret er det en god idé at tegne en abonnementsordning med levering af snerydning og saltning i Aalborg. På den måde er du forsikret, at der bliver ryddet sne og saltet på dine arealer, uden at du skal bekymre dig om at booke sneryddere, når først uvejret har ramt. 

Med en abonnementsordning på snerydning i Aalborg fra Snevagten, sørger vi for at rykke ud og snerydde eller salte dine områder, når der er behov for det. Vi sørger også for at overholde alle regler om snerydning og saltning, så du ikke behøver at bekymre dig om det. 

Når du investerer i en abonnementsordning hos os, er du forsikret, at dine fortove og andre befærdede udendørsarealer er sikre at færdes på, så både du, dine medarbejdere og kunder kan komme trygt frem til din virksomhed. Dermed er du også sikret mod potentielle personskader og de store økonomiske omkostninger, det kan bære med sig. Vi har forskellige abonnementsmuligheder, så vi på den måde kan ramme dine behov bedst muligt. Vi kan også skræddersy løsninger, så du får den service, du ønsker.

Har du spørgsmål til vores abonnementsordning, kan du kontakte os her eller på telefon 38 71 17 00. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål. 

Regler for snerydning og saltning

Der er mange regler for snerydning og saltning, og de gælder både for snerydning i Aalborg og resten af landet. Eksempelvis skal du sørge for at have ryddet sne mellem kl. 7 om morgenen og kl. 22 om aftenen – dog først fra kl. 8 om søndagen. Derudover skal du være opmærksom på at rydde sne alle de steder, som reglementet siger. Det er blandt andet på trapper, ved indgange og bagindgange, på fortove og så videre. 

Har du eksempelvis en butik et sted, hvor der færdes mange mennesker om aftenen, skal du yderligere sørge for, at der også er ryddet sne efter 22, så folk kan færdes sikkert på din grund. Hos Snevagten er vi eksperter i reglerne for snerydning og saltning. Det betyder, at du som kunde hos os er sikker på, at vi overholder reglerne. Du kan læse mere om regler for snerydning her.

Du risikerer at hæfte for manglende snerydning i Aalborg

Hvis du ikke er opmærksom på at klare din snerydning i Aalborg, kan du komme til at hæfte for det. Det kan give bøder, hvis snerydningsreglerne ikke er overholdt på din grund, men manglende snerydning kan også ende ud i personskader. Hvis du eksempelvis har en virksomhedsgrund i Aalborg, hvor medarbejdere eller kunder ofte færdes, kan der ske personskader som følge af sne- og isglatte fortove og andre befærdede udendørsområder. Disse skader kan du ende ud med at hæfte for, og det kan blive en dyr omgang. Derfor er det vigtigt at rydde arealer for sne og huske på saltning. Vil du være helt tryg, kan du indgå i et samarbejde med os. 

Med professionel snerydning i Aalborg øger du sikkerheden og undgår ulykker

Som nævnt er det et lovkrav at rydde sne på visse områder i visse tidsrum, men der er også mange andre gode argumenter for, at du skal holde styr på snemasserne omkring din virksomhed eller organisation. Der er nemlig også store sikkerhedsrisici forbundet med at lade sne ligge på dine arealer – dette kan på sigt volde dig store problemer. 

Sne i sig selv kan være en udfordring for adgangsveje og sikkerheden, men værre er det, hvis sneen komprimeres til is. Sne, der ikke ryddes, vil blive til is, hvis det køres sammen, eller hvis det tør for igen at blive frostvejr. Flere vintre i træk har vi oplevet, at lag af is har været til gene og fare for virksomheder, tankstationer og dagligvarebutikker. Uden en aftale med os inden sæsonstart, har vi desværre ikke kunnet hjælpe. 

Fastfrosset is på dine arealer er det sidste, du ønsker, da is og sne gør det besværligt og farligt for både køretøjer og personale at bevæge sig rundt omkring virksomheden. Glatte adgangsveje og lignende kan lede til kollisioner mellem køretøjer og på bygninger, hvilket både kan lede til dyre skader og udsætte menneskeliv for fare. 

Vær altid et skridt foran vejrudsigterne

Fald og skader er en anden risiko for alle, der bevæger sig rundt på de glatte arealer, og derfor er snerydning og saltning i Aalborg alfa og omega for enhver virksomhed eller anden organisation, der har udendørs arealer, som mennesker og maskiner færdes på i vinterkulden. 

Ved altid at have hurtig adgang til snerydning og saltning i Aalborg er du et skridt foran vintervejret, og du kan på den måde gå vintermånederne i møde med visheden om, at dine arealer altid er sikre og nemme at færdes på, selvom en vintervejret er på vej. 

Det betyder, at produktiviteten i din virksomhed altid kan holdes oppe, og alle kan færdes sikkert på dine arealer, selvom det sner og fryser – alt sammen fordi du har en aftale om snerydning og saltning hos Snevagten. Hvis du har behov for enkelte snerydninger, er vi også klar til at hjælpe.

Få styr på din snerydning i Aalborg i dag

Snevagten er til stede i hele landet, og det betyder, at vi også leverer snerydning til Aalborg. Vi samarbejder med dygtige, lokale professionelle sneryddere, der starter arbejdsdagen tidligt om morgen for at køre ud og rydde sne for vores kunder. Fælles for dem alle er, at de deler samme værdier og visioner som Snevagten. Derved kan vi forsikre dig om, at arbejdet, de udfører, er kompetent, konsistent og veludført. 

Skal vi også køre ud til din virksomhedsgrund og klare din snerydning og saltning i Aalborg? Så tegn et abonnement hos os i dag. Kontakt os her for at komme i gang med sikker og effektiv snerydning i Aalborg. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark