KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I AALBORG


Er du fra Aalborg? Så prøvliåhørhær (før du selv drager ud i kulden):

Snevagten tilbyder nemlig Aalborgs bedste snerydning og saltning!  Undgå derfor frosne tæer og stive fingre, hvis du bor i det høje (og isnende kolde) nord og lad Snevagten klare din snerydning i et snuptag!

Med snerydning og saltning fra Snevagten går du og dine omgivelser sikkert den kolde tid i møde! Vi rykker nemlig ud alle dage (også jule- og nytårsaften).

PROFESSIONEL SNERYDNING OG SALTNING I AALBORG

Hos Snevagten får du skarpe priser på snerydning og saltning i Aalborg! Det betyder, at du altid er sikret mod dyre priser på snerydning og saltning, hvis vinteren bliver streng i Aalborg. Vi ved nemlig, at Aalborgensere holder godt fast i pengene, og derfor garanterer vi billig snerydning, så du ikke løber ind i ubehagelige overraskelser! Vi synes nemlig også, at det er overpris at betale mere end en 10’er for en fadbamse, og derfor leverer vi professionel og miljøvenlig snerydning og saltning der ikke koster en formue.

Når de billigste leverandører af snerydning og saltning i Aalborg løber tør for salt, får du tit en stor ekstraregning, når de indkøber salt til overpris. Men hos Snevagten er du garanteret en fast pris(fastpriskoncept) uanset hvad! Vi ved nemlig, at et par huneeeere (100) kroner ekstra kan være meget, når der er tale om en uventet (og uvelkommen!) udgift.


Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700
Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ TRUSTPILOT

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ TRUSTPILOT


Snevagten A/S har 4.3 ud af 5 stjerner baseret på 49 anmeldelser på Trustpiolot

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk

Karriere hos Snevagten