Skip to main content

Få professionel snerydning i Hørsholm

Det kolde, glatte vintervejr har ramt Hørsholm. Det betyder en ting. Der skal saltes og sneryddes. Det er en større opgave, og derfor vælger mange virksomhedsejere og erhvervsdrivende at outsource snerydningen. På den måde er de sikre på, at snerydningen bliver klaret, så de lever op til krav om snerydning. 

Hvis du ikke får klaret snerydningen og saltningen, er det nemlig dit ansvar, hvis naboerne, kunderne eller medarbejderne i Hørsholm falder og slår sig. Derfor er Snevagten stolt over at kunne hjælpe med saltning og snerydning, så du ikke behøver at bekymre dig om reglerne på området. Her er vi eksperter og kan hjælpe dig med at klare din snerydning, så den lever op til reglerne på snerydningsområdet

Vi har ryddet sne og saltet for over 4.500 virksomheder i mere end 15 år. Det betyder, at vi tilbyder førsteklasses-snerydning og desuden er erfarne på området. Derfor har vi også udviklet snerydning på abonnement, fordi vi ved hvilke behov, vores kunder har for snerydning i Hørsholm. 

Få Danmarks bedste snerydningsfordele

Gennem mere end et årti har Snevagten været Danmarks førende erhvervs snerydningsselskab, der rydder sne for virksomheder over hele landet. I den tid har vi hjulpet nogle af de største danske virksomheder, som Hofor, McDonalds, Fisketorvet, Circle K og mange flere med at klare den lovpligtige snerydning i Hørsholm. Vi har med andre ord knowhow og erfaring, der kommer vores kunder i Hørsholm til gode, og gør os i stand til at tilbyde end service, der overgår dine forventninger. Nogle af de fordele vi tilbyder er, at vi er til rådighed døgnet rundt, hvis dette er en del af din snerydningsaftale. Desuden foretager vi snerydning og saltning sent på natten og tidligt om morgenen, så effekten varer længst muligt, og vi undgår at forstyrre trafikken mere end højst nødvendigt. 

Vælg den snerydningsaftale, der passer dig bedst

Fleksibilitet og pålidelighed er to af vores nøgleord: vi er nemlig altid klar til at tilbyde dig en skræddersyet løsning på netop din opgave, så du ikke kommer til at betale for mere service, end du har behov for. Vores dygtige medarbejdere hjælper med at optegne de arealer, der skal sneryddes, enten gennem vores avancerede teknologi eller en besigtigelse af dine arealer i Hørsholm. Når vi har den væsentlige information, udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig. Du kan desuden bruge vores smarte prisberegner til at få et estimat over prisen, før du ringer til os.

Udover skræddersyede tilbud, der passer lige til dine behov, tilbyder Snevagten snerydning på abonnement. Her har vi sammensat forskellige pakkeløsninger, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til, hvilken pakke der løser dine behov for snerydning bedst.

Ved at have snerydning på abonnement, kan du fjerne mange bekymringer, for det betyder, at vi altid står for at salte og rydde sne på dine arealer, også selvom vejret er uforudsigeligt, og der kommer sne, selvom det ikke er blevet varslet. Vi sidder klar ved telefonerne døgnet rundt – hele året – så vi kan hjælpe dig, når du har brug for det og vil med glæde besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den løsning for snerydning, som du har brug for.

Glatførebekæmpelse er vigtig

Alt for ofte bliver snerydning til en tillidssag mellem kunde og leverandør. Vi udfører nemlig altid snerydning om natten eller i de tidlige morgentimer, så vi er til mindst mulige gene for vores kunder, men hvis der falder mere sne efter endt arbejde, kan det være svært at se, at vi har gjort vores pligt og ryddet sne. Glatførebekæmpelsen har imidlertid stadig stor betydning, da underlaget under sneen i så fald vil være mere skridsikker, fordi vi har spredt salt tidligere (vi kører altid efter DMI’s varsler om glatføre i Hørsholm).

Få hjælp til saltning og snerydning i dag

Der er mange gode grunde til at vælge snerydning og saltning på abonnement, fordi du kan fjerne bekymringer, sørge for sikkerhed og ikke mindst bruge tid på de opgaver, du er god til, mens du outsourcer de andre opgaver. Vi glæder os til at hjælpe dig med din snerydning. Ring til os allerede i dag på tlf. 38 71 17 00  for at indhente et tilbud om snerydning og saltning af dine arealer i Hørsholm. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark