Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

FÅ FØRSKEKLASSES SNERYDNING I HØRSHOLM


Det er de færreste, der har lyst til at stå op kl. 06.30 i weekenden for at klare den lovpligtige snerydning. Ikke bare fordi det er irriterende at skulle stå tidligt op og iklæde sig flere lag tøj for at kunne holde arbejdet ud, men i lige så høj grad fordi snerydningen er et stort ansvar at løfte.

Hvis du ikke får klaret snerydningen og saltningen, er det nemlig dit ansvar, hvis naboerne, kunderne eller medarbejderne i Hørsholm falder og slår sig. Og selvom der sikkert ikke er nogen, der lægger sag an, kan du være helt sikker på, at det vil skabe en dårlig stemning, hvis én du kender, kommer til skade pga. manglende snerydning. Men det behøver du heldigvis slet ikke bekymre dig om, hvis du tegner en aftale om snerydning af din grund i Hørsholm med Snevagten A/S…

FÅ DANMARKS BEDSTE SNERYDNINGSFORDELE

Gennem mere end et årti har Snevagten A/S været Danmarks førende erhvervs snerydningsselskab. I den tid har vi hjulpet nogle af de største danske virksomheder, som Bech-Bruun, McDonalds, Føtex, Shell m.fl. med at klare den lovpligtige snerydning i Hørsholm. Vi har med andre ord knowhow og erfaring, der kommer vores kunder i Hørsholm til gode, og gør os i stand til at tilbyde lidt bedre service end konkurrenterne. Og skulle du alligevel få et tilbud fra en konkurrent, der tilbyder de samme fordele, som vi gør – ja, så matcher og overgår vi altid deres tilbud. Herunder kan du se nogle af de fordele, vi tilbyder dig som kunde i Hørsholm:

 • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Udrykning indenfor 60 minutter ved ekstraudkald.
 • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt
 • Garanti for salt i hele sæsonen til fast lav pris
 • Unik pris- og tilfredshedsgaranti.
 • Dokumentation for udført arbejde med Skyhost GPS-system. Du modtager data, som klokkeslæt, saltforbrug, gps-koordinater mm., umiddelbart efter udført arbejde.

VÆLG DEN SNERYDNINGSAFTALE, DER PASSER DIG BEDST

Fleksibilitet og pålidelighed er to af vores nøgleord: vi er nemlig altid klar til at tilbyde dig en skræddersyet løsning på netop din opgave, så du ikke kommer til at betale for mere service, end du har behov for. Vi skyder ikke gråspurve med kanoner, men tager udgangspunkt i en gratis besigtigelse af dine arealer i Hørsholm, før vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig. Du kan desuden bruge vores smarte prisberegner til at få et estimat over prisen, før du ringer til os.

Du kan vælge mellem en fastprisaftale, hvor du betaler et fast beløb for et ubegrænset antal udrykninger, eller vælge at betale pr. udrykning. Vi sidder klar ved telefonerne døgnet rundt – hele året – så vi kan hjælpe dig, når du har brug for det.

FULD TILFREDSHEDS PÅ SNERYDNING I HØRSHOLM – ELLER PENGENE TILBAGE

Alt for ofte bliver snerydning til en tillidssag mellem kunde og leverandør. Vi udfører nemlig altid snerydning om natten eller i de tidlige morgentimer, så vi er til mindst mulige gene for vores kunder, men hvis der falder mere sne efter endt arbejde, kan det være svært at se, at vi har gjort vores pligt. Glatførebekæmpelsen har imidlertid stadig stor betydning, da underlaget under sneen i så fald vil være mere skridsikker, fordi vi har spredt salt tidligere (vi kører altid efter DMI’s varsler om glatføre i Hørsholm).

Derfor tilbyder vi et GPS-system fra Skyhost, der opsamler data om snerydningen, som du får tilsendt efter arbejdet. Dermed har du fuld dokumentation for det udførte arbejde. De samme data bruger vores medarbejdere til at salte mest muligt effektivt og økonomisk undervejs – til glæde for både miljøet og din pengepung.

Som en af de eneste leverandører af Snerydning i Danmark og Hørsholm tilbyder vi desudentilfredshedsgaranti. Det betyder kort og godt, at du ikke betaler en krone for snerydningen, hvis du ikke er tilfreds med arbejdet – dvs., hvis vi ikke lever op til forpligtelserne i kontrakten. Selvom vi gør alt, hvad vi kan for at klare din snerydning og glatførebekæmpelse i Hørsholm, er vi også kun mennesker, og vi kan lave fejl. Men tilfredshedsgarantien er altså din garanti for, at vores fejl ikke kommer til at lægge dig til last.

Ring til os allerede i dag på tlf38 71 17 00  for at indhente et tilbud om snerydning og saltning af dine arealer i Hørsholm. Du kan også udfylde kontaktformularen i højre side. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD