KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING SVENDBORG


Det er afgørende, at du kan regne med hurtig udrykning, når du har behov for snerydning i Svendborg. For ganske vist er det smukt, når det sydfynske landskab er indhyllet i et hvidt tæppe – men knap så praktisk, da sne og is gør veje, indkørsler og parkeringspladser ufremkommelige og er årsag til forsinkelser og trafikalt besvær.

Med Snevagten A/S som din faste snerydningspartner er du garanteret effektiv og professionel is- og snebekæmpelse i hele landet. Derfor kan du også regne med os, når du har behov for professionel snerydning i Svendborg.

PRIS- OG TILFREDSHEDSGARANTI PÅ DIN SNERYDNING I SVENDBORG

Snevagten A/S er et serviceselskab, som udfører snerydning i hele Danmark – herunder Svendborg og omegn. Vi rykker ud til både virksomheder, private og institutioner, og vi hører selvfølgelig også fra dig, hvis du ønsker et tilbud på saltning og snerydning af din virksomhed eller private vej i Svendborg.

Vi tilbyder, som de eneste i Danmark, pris- og tilfredsgaranti på saltning og snebekæmpelse. Prisgarantien betyder, at vi matcher prisen, hvis du finder et billigere tilbud på snerydning hos en anden virksomhed i Svendborg eller resten af Danmark. Tilfredshedsgarantien er samtidig din garanti for, at vi laver det udførte arbejde om, hvis resultatet ikke lever op til dine forventninger. Og hvis du stadig er utilfreds anden gang, krediterer vi dig for det udførte arbejde – helt uden diskussion.

HURTIG OG EFFEKTIV SNERYDNING I SVENDBORG

Tilfredse kunder kommer ikke af sig selv. Det kræver hårdt og målrettet arbejde at positionere sig som den førende udbyder af snerydning i Svendborg og det øvrige Danmark. Derfor har vi altid mandskab klar ved sneplovene, og du er ligeledes sikret, at vi rykker ud, lige så snart de første snefnug har lagt sig. Dermed behøver du ikke at bekymre dig om, hvorvidt dine udendørsarealer er ryddet eller ej, når du vågner op til sne.

Et samarbejde med Snevagten A/S er din garanti for omhyggelig og rask service – uanset om det drejer sig om snerydning af 400 kvm parkeringsplads i din virksomhed i Svendborg, eller om du blot skal have ryddet og saltet 20 m fortov.

Indgår du i et samarbejde, er du sikret

  • Snerydning og saltning inden kl. 7 om morgenen for en langvarig effekt
  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail
  • Udrykning inden for 60 minutter ved ekstraservice
  • Prisgaranti og fuld tilfredshed
  • Fast lav pris på salt hele sæsonen
  • GPS-dokumentation på alt vores udførte arbejde

FÅ ET TILBUD PÅ SNERYDNING

Vil du have et uforpligtende tilbud på snerydning i Svendborg? Så udfyld kontaktformularen, og få en garanteret konkurrencedygtig pris på snerydning og saltning hele vinteren. Snevagten A/S holder til i Rødovre, men vi har mandskab og maskiner i hele landet landet – og vi udfører selvfølgelig også snerydning hos dig i Svendborg.

Kontakt


Hos Snevagten står vi klar til at imødekomme dine behov – vi tilbyder alle interesseret en god pris.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk