Skip to main content

Snevagten tilbyder snerydning i Hellerup

Arbejder du i Hellerup, og mangler du professionel hjælp til din snerydning, så du kan sørge for din egen og dine medarbejderes sikkerhed i vinterhalvåret? Så er Snevagten de helt rette samarbejdspartnere for dig. Vi har stået for snerydning i over 15 år og kan derfor kalde os selv for både erfarne og kompetente i markedet. Vi hjælper på nuværende tidspunkt flere mange tusinde virksomheder i hele Danmark. Hellerup ligger midt i vores hovedområde, og vi kan derfor tilbyde at være fremme på meget kort tid, hvis du ønsker akut snerydning. 

Vores vigtigste mål er at yde den bedste service for vores kunder. Dette omfatter både vores kompromisløse mål efter at gøre vores kunder tilfredse, vores altid opdaterede og velholdte maskinpark samt vores professionelle og målrettede tilgang til vores services. 

Prisberegner: få din pris på snerydning i Hellerup online her

Ved hjælp af vores prisberegner kan du her på vores hjemmeside få en estimeret pris på vores snerydningsservice i Hellerup og derfra tage stilling til, hvilken løsning du ønsker. Prisen spiller en afgørende rolle for vores kunder, og det har vi stor forståelse for. Derfor har vi udviklet en prisberegner, så vi fremstår transparente i forhold til prisen på vores services. Hvis du ønsker at drøfte vores priser, er du velkommen til at tage kontakt til os. Her kan vi helt uforpligtende guide dig igennem de forskellige typer af services, som vi tilbyder, og i samråd med dig finder vi sammen den bedste løsning. 

Vi arbejder om natten, så sneen er ryddet om morgenen

Når du møder på arbejdet, er det vigtigt, at vejene er snefri og sikre at gå på, så kunder, medarbejdere og andre ikke falder og kommer til skade på vej til din forretning, institution og arbejdsplads. Derfor arbejder vi primært med at rydde sne om natten og tidligt om morgenen, så du kan være sikker på at møde op til sikre og ryddede veje og arealer. Hvis det er nødvendigt, kommer vi selvfølgelig også ud og rydder sne i dagtimerne. Vi arbejder døgnet rundt med at fjerne sne hurtigt og effektivt, så vejret ikke skal være en forhindring for dig. Vi har et stort udvalg af de bedste sneryddere og det nyeste udstyr, der sikrer, at vi kan klare selv de største opgaver.

Hvis du vil være sikre på at møde op til sikre, tilgængelige veje, så er Snevagten et sikkert valg. Vi har altid en løsningsorienteret tilgang til vores arbejde, hvor vi søger at imødekomme alle vores kunders ønsker og behov. 

Vores snerydningsservices

Vi har en lang række services, der adskiller os fra andre sneryddere. Vi tilbyder blandt andet et fastpriskoncept, hvor du sikrer dig samme lave pris for vores ydelser, lige meget hvor stor efterspørgsel, der er på snerydningen. Nogle vintre i Danmark er der faldet så meget sne, at sneydningsfirmaer kunne forlange tårnhøje priser, fordi efterspørgslen var så stor. Det betød, at mange virksomheder ikke havde råd til at rydde vejene ved deres firma, og det havde store økonomiske konsekvenser, da mange af virksomhederne i de meget sneramte år måtte lukke og sende medarbejderne på tidlig juleferie.

Med vores fastpriskoncept, får du snerydning på abonnement, og du kan lave en aftale med os om en fast pris, så du kan få ryddet sne væk for den almindelige, faste pris lige meget hvor meget sne, der falder. Det giver dig en stor sikkerhed og tryghed vinteren over, som kan gøre en stor forskel for virksomhedens økonomi. Med en aftale om en fast pris, har vi bundet os juridisk til at rydde dine veje for sne, uanset om en anden kunde tilbyder et stort beløb for at få sine veje ryddet. Med vores fastpriskoncept er du altid i centrum, og vi garanterer dig at prioritere dig højest med en hurtig service til samme beløb som altid. Det fungerer på den måde som en forsikring for dig, som garderer dig, hvis uheldet er ude.

Snerydning og saltning som abonnementsløsning 

Derudover tilbyder vi også snerydning og saltning som abonnementsløsning. Gennem en serviceaftale med os, er du sikker på, at vi tager hånd om dig og dine arealer, når snevejret melder sin ankomst. Du skal derfor ikke kontakte os først og kan helt slippe bekymringerne om glatte og tilsneet arealer. 

Og hvis du ikke er klar til fastprisaftalen eller abonnementsløsningen endnu, står vi også til rådighed, hvis problemet er opstået akut. Vi er døgnbemandede i vinterhalvåret, og du kan derfor altid få fat på os. 

Regler om snerydning – du har et ansvar

Du er ansvarlig for snerydning og saltning på dine arealer, så du kan garantere sikker færden for dine medarbejdere, kunder og øvrige besøgende. Vi er eksperter i de gældende regler, og du kan læse mere om snerydningsreglerne her. Vi garanterer dig, at vi lever op til de gældende regler og standarder, men du er velkommen til selv at orientere dig på vores hjemmeside. 

Tilfredshed og kvalitetssikring på snerydning i Hellerup

Snevagten forsøger at leve op til alles forventninger, små som store. Derfor har vi snerydningsmaskinerne, medarbejderne og ekspertisen til at løse netop dine opgaver. Vi vil gå forrest i udviklingen inden for branchen, og vi mener, at kundernes tilfredshed kommer først. Derfor har vi udviklet vores forretning til at kunne leve op til alles tilfredshed. For at sikre fuld tilfredshed hos vores kunder kan vi i Hellerup tilbyde døgnservice på vores telefon og e-mail, så du kan få fat i en ledende medarbejder der kan svare på netop dit spørgsmål. Tilgængelighed er alfa og omega for at yde den bedste kundeservice i branchen. Er du interesseret i at få ryddet sne og saltet dine områder i Hellerup eller er du i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til netop dit behov? Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål – helt uforpligtende. 

Skab sikkerhed for dig og dine kunder med snerydning og saltning

Med snerydning hos Snevagten sikrer du dig imod glatte fortove og veje i Hellerup og omegn, og du skaber dermed tryghed for dig og dine kunder, når sneen falder. Vi udfører snerydning både juleaften og nytårsaften og alle dagene imellem. Saltning og glatførebekæmpelse er uundværligt, når vinteren indtræder. Ring derfor i god tid for at være på den sikre side, så du med fuld tilfredshed kan gå den kolde tid i møde. 

Professionel snerydning i Hellerup

Hos Snevagten bestræber vi os efter at opnå fuld tilfredshed hos vores kunder, og vi har derfor det bedste mandskab på markedet. Vores velkvalificerede personale har mange års erfaring og ekspertise med snerydning og saltning, og vi rykker ud i Hellerup og omegn og rydder sneen for dig, så du kan gå vinteren i møde med ro i sindet. Snevagten benytter moderne og professionelle maskiner og vores indsats er derfor både hurtig, effektiv og skånsom for miljøet. Et af vores fokusområder er at begrænse mængden af salt, når vi sikrer dine arealer. Det nedsætter ikke kvaliteten, men det gør, at naturen og miljøet ikke bliver så belastet i vinterhalvåret. Desuden kan for meget salt give rust på bilerne, og det kan på sigt ødelægge belægningerne. Vi er hos Snevagten opmærksomme på at begrænse vores saltmængde, og det kan du læse mere om her

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på snerydning i Hellerup

Du er velkommen til at kontakte Snevagten med de spørgsmål, du måtte have vedrørende snerydning og saltning i Hellerup. Ring eller skriv til os her. Vi står til rådighed med rådgivning og vejledning, og så er vi klar til at lave en aftale, der er skræddersyet til dig, hvis du ønsker dette. Vores snak er uforpligtende, men jo hurtigere vi kommer i gang, desto hurtigere kan vi rydde og salte dine arealer til fordel for din egen virksomhed, dine medarbejdere og dine kunders sikkerhed. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark