Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNEVAGTEN TILBYDER SNERYDNING I HELLERUP


SNERYDNING OG SALTNING I HELLERUP

Vil du også med på snerydnings ruten fra i år af så kontakt os allerede i dag og få Danmarks bedste pris på glatførebekæmpelse. Hellerup ligger midt i vores hoved område og vi kan derfor tilbyde at være fremme på under 60 min.

Prisberegner: få din pris på snerydning i Hellerup online her

Du kan her på vores hjemmeside få din snerydnings pris Hellerup nemt og hurtigt ved brug af vores unikke prisberegner. På under 2 minutter har du prisen i hænde. Da prisen er en vigtig faktor for vores kunder, er det vigtigt at tilgængeligheden for prisberegning er så stor som muligt, og det kan du hermed benytte dig af. Er du i tvivl om det mindste, er du velkommen til at ringe til os, hvor vi professionelt vil hjælpe dig på vej hvis der skulle være det mindste. Beregn din pris lige her

SNERYDNING OG SALTNING, NU OGSÅ I HELLERUP

Hvis du har modtaget en snerydnings pris, der er billigere end den vi kan tilbyde, så fastsætter vi selvfølgelig prisen herefter, så du er fuld tilfreds med både snerydning og prisen hos os. Vi sætter kunden i højsædet, og du bliver tilfreds hos Snevagten da vi er yderst serviceminded.

VI ARBEJDER OM NATTEN, SÅ SNEEN ER RYDDET OM MORGENEN

Når I møder på arbejdet, er det vigtigt, at vejene er snefri og sikre at gå på, så kunder, medarbejdere og andre ikke falder og kommer til skade på vejen til jer. Derfor arbejder vi primært med at rydde sne om natten, så I kan være sikre på at møde op til sikre, ryddede veje. Hvis det er nødvendigt, kommer vi selvfølgelig også ud og rydder sne i dagtimerne. Vi arbejder døgnet rundt med at fjerne sne hurtigt og effektivt, så vejret ikke skal være en forhindring for jer. Vi har et stort udvalg af de bedste sneryddere og det nyeste udstyr, der sikrer, at vi kan klare selv de største opgaver.

Så hvis I vil være sikre på at møde op til sikre, tilgængelige veje, så er Snevagten et sikkert valg. Vi har altid en løsningsorienteret tilgang til vores arbejde, hvor vi søger at imødekomme alle vores kunders ønsker og behov. Vi tilbyder også en lang række mindre opgaver som for eksempel at rydde lamper for sne.

VORES SERVICES

Vi har en lang række services, der adskiller os fra andre gode sneryddere. Vi tilbyder blandt andet et fastpriskoncept, hvor du sikrer dig samme lave pris for vores ydelser, lige meget hvor stor efterspørgsel, der er på snerydning. Nogle vintre i Danmark er der faldet så meget sne, at snerydningsfirmaer kunne forlange tårnhøje priser, fordi efterspørgslen var så stor. Det betød, at mange virksomheder ikke havde råd til at få ryddet vejene ved deres firma, og det havde store økonomiske konsekvenser, da mange af virksomhederne i de meget sneramte år, måtte lukke og sende medarbejderne på tidlig juleferie.

Med vores fastpriskoncept kan du lave en aftale med os om en fast pris, så du kan få ryddet sne væk for den almindelige, faste pris, lige meget hvor meget sne der falder. Det giver dig en stor sikkerhed og tryghed vinteren over, som kan gøre en stor forskel for virksomhedens økonomi. Med en aftale om en fast pris, har vi bundet os juridisk til at rydde dine veje for sne, uanset om en stor kunde tilbyder et stort beløb for at få sine veje ryddet. Med vores fastpriskoncept er du altid i centrum, og vi garanterer dig at prioritere dig højest med en hurtig service til samme beløb som altid. Det fungerer på den måde som en forsikring for dig, som garderer dig, hvis uheldet er ude.

Tilfredshed og kvalitetssikring på snerydning i Hellerup

Snevagten forsøger at leve op til alles forventninger små som store kunder. Derfor har vi snerydningsmaskinerne, medarbejderne og alsidigheden til at løse netop dine opgaver. Vi vil gå forrest i udviklingen inden for branchen og vi mener at kundernes tilfredshed kommer først. Derfor har vi udviklet vores forretning til at kunne leve op til alles tilfredshed. For at sikre fuld tilfredshed hos vores kunder kan vi i Hellerup tilbyde døgnservice på vores telefon og e-mail så du kan få fat i en ledende medarbejder der kan svare på netop dit spørgsmål. Tilgængelighed er alfa og omega for at yde den bedste kundeservice i branchen. Er du interesseret at få sneryddet og saltning i Hellerup eller er du i tvivl om det mindste så ring eller skriv gerne til os. Vi står klar til at besvare netop dine spørgsmål.

Skab sikkerhed for dig og dine kunder med snerydning og saltning

Med snerydning hos snevagten sikre du dig imod glatte fortove og veje i Hellerup og omegn og dermed skaber tryghed for dig og dine kunder når sneen falder. Vi udfører snerydning både juleaften og nytårsaften og alle dagene imellem. Saltning og glatførebekæmpelse er uundværlig når vinteren indtræder. Ring derfor i god tid for at være på den sikre side så du med fuld tilfredshed kan gå den kolde tid i møde. 

Professionel snerydning i Hellerup

Hos snevagten bestræber vi os på at opnå fuld tilfredshed hos vores kunder og vi har derfor det bedste mandskab på marked. Vores velkvalificeret personale har mange års erfaring og ekspertise med snerydning og saltning, og vi rykker ud i Hellerup og omegn og rydder sneen for dig så du kan gå vinteren i møde med godt humør. Snevagten benytter moderne og professionelle maskiner så vores indsats blive hurtig og effektiv.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Ring på telefon 3871 1700 eller benyt formularen.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD