Skip to main content

Snerydning i Roskilde

Når vintervejret rammer Roskilde og området omkring, skal der ryddes sne og saltes. Det er en større opgave, men ikke desto mindre en af de vigtige at prioritere, fordi snerydning er væsentlig for, at dine kunder, gæster og samarbejdspartnere kan komme sikkert rundt – og så er det lovpligtigt. 

Snevagten servicerer mere end 4.500 virksomheder med snerydning og saltning. Det vil glæde os at hjælpe dig med at rydde sne på dine arealer.  

Få snerydning på abonnement 

Fordi vi har ryddet sne for tusindvis af kunder i mere end 15 år, ved vi præcist, hvad vores kunder efterspørger, når det kommer til deres behov for snerydning. Derfor har vi udviklet abonnementsløsninger, hvor du får adgang til snerydning på abonnementsbasis. Vi tilbyder forskellige løsninger alt efter, hvad dine behov og ønsker er for snerydning, og vi er klar til at rådgive dig om, hvilken løsning, der passer bedst til dig. 

med snerydning på abonnement er, at vi aldrig kan vide os fuldstændig sikre på, hvornår minusgraderne kommer, eller hvornår, vi bliver ramt af snevejr. Det ændrer dog ikke på, at det er dit ansvar at rydde sne og salte på de områder, du er ansvarlig for. Derfor kan det være en tryghed at være abonnent hos Snevagten, fordi det indebærer, at vi altid rydder sne, når vintervejret rammer. På den måde kan du trygt stole på, at du lever op til dit ansvar for snerydning. Du kan læse mere om reglerne for snerydning på denne side

Vores vision: altid tilfredse kunder

Hos Snevagten er vores vigtigste opgave, udover selvfølgelig at være eksperter inden for glatførebekæmpelse, at yde den bedste service for vores kunder. Snevagten behandler alle kunder, både de store som små, ens og leverer altid en topprofessionel snerydning og saltning i Roskilde. Derfor arbejder vores dygtige medarbejdere kun med det mest professionelle og moderne udstyr, når de klarer din snerydning og saltning.

Snevagten tilbyder døgnservice i Roskilde, så du altid kan ringe eller skrive til vores dygtige og professionelle team, hvis du har spørgsmål om snerydning og saltning. Vi er klar til at rykke ud døgnet rundt, hvis du skal have sneryddet eller saltet.

Vi prioriterer vores faste kunder først, når snevejret rammer. Vores eksiterende kundemasse bliver nøje placeret på en rute. Det er derfor vigtigt at få lavet en snerydningsaftale i god tid, da vi midt i vintersæsonen har fokus på vores ekisterende kundemasse, og derfor kan vi ikke garantere en snerydningsaftale midt i sæsonen, hvor behovet ellers er størst.

Få snerydning i Roskilde nu

Har du brug for snerydning i Roskilde? Så er Snevagten klar til at hjælpe med vores professionelle sneryddere og effektive maskineri. Du kan kontakte os nu for et uforpligtende tilbud. Vi er klar til at besvare alle dine spørgsmål om snerydning i Roskilde.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark