Skip to main content

Snerydning i Gladsaxe

Er du erhvervsdrivende i Gladsaxe? Så kender du sikkert til den ekstra opgave, der bliver dit ansvar, når vintervejret kommer til byen. Her har du nemlig, som erhvervsdrivende, det lovpligtige ansvar for at sørge for, at dine arealer er saltede, ryddede for sne og sikre at færdes på for dine medarbejdere, kunder, og andre, der lægger vejen forbi. 

Heldigvis betyder det ikke, at du selv behøver at varetage det hårde arbejde med snerydning. Hos Snevagten er vi specialiserede i snerydning med mere end 15 års erfaring på området, og vi har ryddet sne for tusindvis af virksomheder, fra helt små butiksejer til store institutioner, kommuner og virksomheder med kæmpe arealer. 

På denne side kan du læse om, hvordan Snevagten kan hjælpe dig med din snerydning i Gladsaxe. 

Snevagten rydder sne for mange kunder i Gladsaxe

Snevagten har mere end 15 års erfaring med snerydning og glatførebekæmpelse i Gladsaxe, og vi udfører arbejdet for alle typer af kunder, lige fra fejning og saltning af trappen eller fortovet foran den lille butik i effektiv snerydning på større erhvervsarealer i hektarstørrelse med vores store sneplov. Vores maskinpark omfatter alle typer af moderne snerydningsmaskiner, såsom store sneplove og mindre fejemaskiner, men vi går heller ikke af vejen for at bruge håndkraft, hvis det er det, der skal til, som er den mest hensigtsmæssige måde at rydde små arealer for sne for.

I alt hvad vi laver, tager vi udgangspunkt i værdier, der afspejler service og loyalitet, som eksempelvis ordholdenhed og omhyggelighed, og det har i tidens løb skaffet os et stort og stabilt kundegrundlag i Gladsaxe. 

Få snerydning på abonnement i Gladsaxe

Gennem vores mange års erfaring med snerydning og som den eneste virksomhed, der arbejder med snerydningsservices året rundt, har vi oprettet forskellige pakkeløsninger, der imødeser vores forskellige kunder og deres behov. Her kan du blandt andet få snerydning på abonnement. Det betyder, at lige meget om der skal ryddes sne hver dag, fordi vintervejret virkelig har ramt os eller blot en eller to gange, så er det inkluderet i aftalen. Det kan give dig sikkerhed, og på den måde ved du, at vi klarer din snerydning og at udgiften desuden ligger fast i dit budget. Der er ingen grimme overraskelser, selv hvis vintervejret viser sig fra sin grimme side i år. 

Hvis du hælder mere til at kontakte os for at få saltet og ryddet sne på dine arealer, når behovet opstår, er vi også klar til at hjælpe dig. Desuden kan du kontakte os og høre mere om vores pakker og tilbud, og vi kan skræddersy et tilbud, der passer til dine specifikke behov for snerydning i Gladsaxe. 

Vælger du at skrive kontrakt med os, tilbyder vi forskellige services, blandt andet:

  • Snerydning og saltning om natten og tidligt om morgenen, så effekten holder længst muligt
  • Årvågent døgnberedskab, både telefonisk og via mail
  • Hurtig udrykning ved ekstraudkald
  • Fuld GPS-dokumentation på udført arbejde

Få snerydning i Gladsaxe i dag

Hos Snevagten sidder vi klar ved telefonerne for at rådgive dig, svare på spørgsmål og tegne unikke, skræddersyede tilbud til dig året rundt. Ring til os på tlf.: 38 71 17 00, og lad os tage en snak om mulighederne. Vi kommer også gerne ud og besigtiger dine arealer uden beregning, så du kan få et konkret uforpligtende tilbud. Du kan også kontakte os her.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark