Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I GLADSAXE


Når sneen tårner sig op ved vejsiderne, kan du glæde dig over, at kommunens folk i Gladsaxe generelt gør et stykke godt arbejde med snerydning. Desværre tager de kun de offentlig veje og områder, så du slipper ikke selv for at svinge kost og skovl, når den lovpligtige rydning skal foretages på dit erhvervs domæne. Har du kun et par meter fortov at komme over, går det nok også, men ikke alle er så heldige.

Hører du til dem, der har mere at gabe over, end godt er, sender Snevagten A/S dog gerne et par mand ud med en hjælpende hånd. Flere og flere gør i dag op med sig selv, at tiden er en vigtig ressource, og at der er andet og mere i livet end snerydning. Og det er billigere end du tror.

Vælger du at skrive kontrakt med os, tilbyder vi forskellige services:

 • Snerydning og saltning kort før klokken syv, så effekten holder længst muligt
 • Årvågent døgnberedskab, både telefonisk og via mail
 • Udrykning på under 60 minutter ved ekstraudkald
 • Unikke garantier på laveste pris og fuld tilfredshed
 • Fast lav salt-pris med lagergaranti hele sæsonen
 • Fuld GPS-dokumentation på udført arbejde

VI RYDDER SNE FOR ERHVERVS KUNDER I GLADSAXE

Snevagten A/S har mere end 10 års erfaring med snerydning og glatførebekæmpelse i Gladsaxe, og vi udfører arbejdet for alle typer af kunder, lige fra fejning og saltning af trappen til Fru Hansens kælder til effektiv snerydning på større erhvervsarealer i hektarstørrelse. Vores maskinpark omfatter alle typer af moderne snerydningsmaskiner, såsom store sneplove og mindre fejemaskiner, men vi går heller ikke af vejen for at bruge håndkraft, hvis det er det, der skal til.

I alt hvad vi laver, tager vi udgangspunkt i gode gamle dyder som eksempelvis ordholdenhed og omhyggelighed, og det har i tidens løb skaffet os et stort og stabilt kundegrundlag i Gladsaxe. Derfor har vi indført en helt unik garanti, som du ikke finder andre steder. Vi kalder den tilfredshedsgaranti, og den går i al sin enkelthed ud på, at du kun betaler, hvis du er tilfreds med det udførte arbejde. Hvis du ikke synes, vi lever op til alle aftalte punkter i kontrakten, skrotter vi regningen – uden diskussion.

SNEVAGTEN A/S ER BILLIGST I HELE KOMMUNEN

De fleste servicevirksomheder annoncerer i dag med at være billige. Hos Snevagten A/S er det ikke bare et smart salgstrick – vi er faktuelt billigst. Derfor matcher vi også gerne ethvert tilbud fra andre snerydningsfirmaer på lige vilkår. Hvis du vil have en ide om prisniveauet for snerydning og saltning på netop dine arealer, kan du allerede nu indtaste dine data i prisberegneren her på siden.

Eller endnu bedre. Ring nu på tlf.: 38 71 17 00, og lad os få en snak om mulighederne. Vi kommer også gerne ud og besigtiger dine arealer uden beregning, så du kan få et konkret uforpligtende tilbud.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.  

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN
Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.
DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD