Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING HEDEHUSENE


Hedehusene, eller ‘Husene på Heden’, som det jo egentlig hedder sig, er en smuk stationsby, særligt om vinteren, når sneen lægger sig over den lille by som en dyne. Men det er også en afgørende transitby ift. trafikken mellem Roskilde og København, og det gør hurtig og kvalitetsbevidst snerydning i Hedehusene til et absolut must.

Sidstnævnte kan du få hos Snevagten A/S. Som Danmarks førende snerydningsfirma kan vi nemlig hurtigt rykke ud og hjælpe dig med glatførebekæmpelse og snerydning i Hedehusene.

Vi tilbyder bl.a.:

 • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Udrykning indenfor 60 minutter til hele landet i tilfælde af ekstra-udkald.
 • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt.
 • Garanti for salt i hele sæsonen.
 • Unik pris- og tilfredshedsgaranti.
 • 10 % rabat, hvis du skaffer os en ny kunde.

Vi er altid det sikre valg til snerydning i Hedehusene. Vores teknologi og beredskab er helt i top, og vi har mange års erfaring med selv de sværeste og største snerydningsopgaver for store danske virksomheder, som McDonalds, Føtex, Bech-Bruun, Shell, Scandic m.fl. Så det skulle med andre ord være underligt, om vi ikke også kunne klare din snerydning i Hedehusene. Uanset, om du bare skal have ryddet et par meter fortov eller klaret den største parkeringsplads.

Du kan ringe til os på tlf. 38 71 17 00, eller udfylde formularen til højre, for at bestille en uforpligtende besigtigelse af dine arealer. Så skræddersyer vi hurtigt et tilbud på snerydning i Hedehusene til dig. Du kan evt. også bruge vores prisberegner til at få et overslag over prisen på din opgave, før du ringer.

DET FÅR DU SOM KUNDE HOS SNEVAGTEN

Vi er ikke blevet Danmarks førende snerydningsfirma uden grund – du får nemlig altid lidt bedre service hos os.

Vi tilbyder bl.a. et GPS-system fra SkyHost, så du kan få 100 pct. dokumentation for udført arbejde. Vi sender data om klokkeslæt, gps-koordinater og saltforbrug til en mail efter dit valg, så du kan være sikker på, at du har fået fuld valuta for pengene. De samme data bruger vi til at optimere vores saltning, så vi kan arbejde hurtigere og mere økonomisk; til glæde for både miljøet og din pengepung.

Vi har desuden tilfredshedsgaranti til alle vores kunder. Det betyder, at vi matcher enhver pris, så længe modparten tilbyder de samme eller lignende fordele som os (dvs. døgnudrykning, saltgaranti mm). Tilfredshedsgarantien indebærer, at vi ikke kræver betaling for utilfredsstillende arbejde. Sidstnævnte er en unik garanti, som vi er det eneste snerydningsfirma i Danmark, der tilbyder. Selvom vi altid gør vores bedste, kan der jo ske menneskelige fejl, og tilfredshedsgarantien er din sikkerhed for, at du ikke kommer til at bøde for eventuelle fejl.

Læs mere om vores services i andre danske byer, fx. HvidovreRødovreRoskildeKøbenhavn m.fl.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD