KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING HEDEHUSENE


Hedehusene, eller ‘Husene på Heden’, som det jo egentlig hedder sig, er en smuk stationsby, særligt om vinteren, når sneen lægger sig over den lille by som en dyne. Men det er også en afgørende transitby ift. trafikken mellem Roskilde og København, og det gør hurtig og kvalitetsbevidst snerydning i Hedehusene til et absolut must.

Sidstnævnte kan du få hos Snevagten A/S. Som Danmarks førende snerydningsfirma kan vi nemlig hurtigt rykke ud og hjælpe dig med glatførebekæmpelse og snerydning i Hedehusene.

Vi tilbyder bl.a.:

  • Døgnberedskab både pr. telefon og mail. Udrykning indenfor 60 minutter til hele landet i tilfælde af ekstra-udkald.
  • Snerydning og saltning sent på natten, så effekten varer længst muligt.
  • Garanti for salt i hele sæsonen.
  • Unik pris- og tilfredshedsgaranti.
  • 10 % rabat, hvis du skaffer os en ny kunde.

Vi er altid det sikre valg til snerydning i Hedehusene. Vores teknologi og beredskab er helt i top, og vi har mange års erfaring med selv de sværeste og største snerydningsopgaver for store danske virksomheder, som McDonalds, Føtex, Bech-Bruun, Shell, Scandic m.fl. Så det skulle med andre ord være underligt, om vi ikke også kunne klare din snerydning i Hedehusene. Uanset, om du bare skal have ryddet et par meter fortov eller klaret den største parkeringsplads.

Du kan ringe til os på tlf. 38 71 17 00, eller udfylde formularen til højre, for at bestille en uforpligtende besigtigelse af dine arealer. Så skræddersyer vi hurtigt et tilbud på snerydning i Hedehusene til dig. Du kan evt. også bruge vores prisberegner til at få et overslag over prisen på din opgave, før du ringer.

DET FÅR DU SOM KUNDE HOS SNEVAGTEN

Vi er ikke blevet Danmarks førende snerydningsfirma uden grund – du får nemlig altid lidt bedre service hos os.

Vi bruger bl.a. et GPS-system fra SkyHost, så du kan få 100 pct. dokumentation for udført arbejde. Vi sender data om klokkeslæt, gps-koordinater og saltforbrug til en mail efter dit valg, så du kan være sikker på, at du har fået fuld valuta for pengene. De samme data bruger vi til at optimere vores saltning, så vi kan arbejde hurtigere og mere økonomisk; til glæde for både miljøet og din pengepung.

Vi har desuden både pris- og tilfredshedsgaranti til alle vores kunder. Prisgarantien betyder, at vi matcher enhver pris, så længe modparten tilbyder de samme eller lignende fordele som os (dvs. døgnudrykning, saltgaranti mm). Tilfredshedsgarantien indebærer, at vi ikke kræver betaling for utilfredsstillende arbejde. Sidstnævnte er en unik garanti, som vi er det eneste snerydningsfirma i Danmark, der tilbyder. Selvom vi altid gør vores bedste, kan der jo ske menneskelige fejl, og tilfredshedsgarantien er din sikkerhed for, at du ikke kommer til at bøde for eventuelle fejl.

Læs mere om vores services i andre danske byer, fx. HvidovreRødovreRoskildeKøbenhavn m.fl.

Kontakt


Hos Snevagten står vi klar til at imødekomme dine behov – vi tilbyder alle interesseret en god pris.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk