KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING SILKEBORG


FÅ SNERYDNING VED DIT HJEM ELLER DIN ARBEJDSPLADS I SILKEBORG

Hvis du gerne vil være sikker på at få en grundig snerydning foran din arbejdsplads eller dit hjem i Silkeborg, så er Snevagten det helt rigtige sted at kontakte. Vi har en lang erfaring og stor viden om snerydning, og vi tager os gerne af at snerydningen for dig i Silkeborg.
Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på en snerydning ved dit hjem eller din arbejdsplads ti Silkeborg. Ring til os i dag, eller send os en mail. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

VI BEGRÆNSER MÆNGDEN AF SALT

Hos Snevagten er vi i vores snerydning meget opmærksomme på at begrænse mængden af salt, som vi spreder på dine veje i Silkeborg, så meget som muligt. Salt kan give skader på blandt andet beplantning, belægninger og det kan også give rust på biler. Derfor arbejder vi meget med at begrænse mængden af den salt vi spreder.

Så hvis du gerne vil begrænse skaderne fra saltspredning så vidt muligt, når du får en snerydning ved din arbejdsplads eller dit hjem i Næstved, så er vi et sikkert valg. Vi laver en så skånsom snerydning og saltning på dine veje i Næstved, som muligt. Det gør vi blandt andet ved at opløse saltet med vand. Det giver nemlig en langt større effekt, som faktisk betyder, at vi kan begrænse mængden af salt med 40 %.

STOR KVALITETSSIKRING

Hos Snevagten gør vi meget for at optimere på kvaliteten af vores arbejde, og vi foretager derfor meget kvalitetssikring. Vores medarbejdere sender blandt andet regelmæssigt indrapporteringer fra marken og ind til ledelsen, så de hele tiden er ajourførte og opdaterede.

SNEVAGTEN HAR STORT FOKUS PÅ HØJ SERVICE

Vi har både små og store kunder, og alle er lige vigtige for os. Vi gør meget for at have kunder, som er tilfredse med vores arbejde, og som vælger os for deres snerydningsfirma som en selvfølge. Vi har mange services som for eksempel en fastprisaftale, hvor vores kunder kan sikre sig at få samme, lave pris som altid, også de hårde vintre hvor der falder meget sne og efterspørgslen på snerydningsfirmaer bliver stor.

Hvis du har en virksomhed, en butik eller du arbejder på en institution i Silkeborg, som du gerne vil garantere en snerydning, når vinteren sætter ind, så er vi et trygt valg.

KONTAKT SNEVAGTEN FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Hvis du gerne vil være garanteret en grundig snerydning omkring din forretning, institution, virksomhed eller dit private hjem i Silkeborg, så er du altid meget velkommen til at kontakte Snevagten. Vi har en stor viden og erfaring på området, og vi sætte en ære i at give dig en god service og behandling. Vi tager meget gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi kan høre om dine ønsker og behov for snerydning i Silkeborg, og fortælle dig om det, vi kan tilbyde. Ring til os i dag for et uforpligtende tilbud eller en snak. Du kan også sende os en mail. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Kontakt


Hos Snevagten står vi klar til at imødekomme dine behov – vi tilbyder alle interesseret en god pris.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk