Skip to main content

Få professionel snerydning i Silkeborg

Hvis du gerne vil være sikker på at få en grundig snerydning foran din arbejdsplads eller ejendom i Silkeborg, så er Snevagten det helt rigtige sted at kontakte. Med mere end 15 års erfaring inden for området for snerydning og glatførebekæmpelse, har vi arbejdet med mere end 4.000 virksomheder, der har benyttet vores services. Denne erfaring og service vil vi også tilbyde dig, så hvis du har behov for hjælp til snerydning i Silkeborg, er vi klar. 

Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på en snerydning ved din ejendom eller din arbejdsplads i Silkeborg. Ring til os i dag eller send os en mail. Så vender vi hurtigt tilbage til dig og besvarer alle de spørgsmål, du måtte have om snerydning.

Få snerydning på abonnement i Silkeborg

Snerydning er lovpligtigt, og der findes en lang række regler på området. Det betyder, at hvis du er erhvervsdrivende, så er du forpligtet til at leve op til dit ansvar inden for snerydning. Derfor benytter mange virksomheder professionel snerydning, så de ikke skal bekymre sig om dette ansvar og desuden kan tilbyde god sikkerhed for deres gæster, kunder og medarbejdere. 

Med mange års erfaring og tæt samarbejde med vores kunder, har vi dybdegående viden om, hvilke behov vores kunder har inden for saltning og snerydning. Derfor har vi udviklet tre forskellige snerydningspakker, som du kan som abonnementsløsning. Det betyder, at vi står for snerydningen, lige meget hvor meget det sner, og på den måde er du forsikret, at vores professionelle sneryddere kommer til dig og salter og rydder sne, når behovet opstår. Så skal du ikke bekymre dig om vejrudsigter, der måske ikke holder stik. Snevagtens forskellige abonnementløsninger indeholder forskellige fordele. Vi er klar til at rådgive dig om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov, så du får det, du har brug for. 

Vi kan også skræddersy snerydningstilbud til dig

Udover vores abonnementsløsninger, kan vi også skræddersy tilbud til dig, så de matcher dine unikke behov. Kontakt os for at høre mere. 

Vi begrænser mængden af salt

Hos Snevagten gå vi op i at være bevidste om miljøet. Når vi salter, er vi opmærksomme på at begrænse mængden af salt pr. kvm, således salten virker effektivt med de antal gram pr. kvm der bliver smidt. Afhængig af vejrforholdene, belægning og vejtemperaturen salter vi mellem 15-50 g pr kvm. Salt kan give skader på blandt andet beplantning, belægninger, og det kan også give rust på biler.

Hvis du gerne vil begrænse skaderne fra saltspredning så vidt muligt, når du får en snerydning ved din arbejdsplads eller din ejendom i Silkeborg, så er vi et sikkert valg. Vi laver en så skånsom snerydning og saltning på dine veje i Silkeborg, som muligt. Det gør vi blandt andet ved at opløse saltet med vand. Det giver nemlig en langt større effekt, som faktisk betyder, at vi kan begrænse mængden af salt med 40%.

Snevagten har stort fokus på høj service

Hos Snevagten servicerer vi både vi små og store kunder, og alle vores kunder er lige vigtige for os. Vores vigtigste opgave er at yde en service, der gør vores kunder tilfredse med vores arbejde, og som vælger os for deres snerydningsfirma som en selvfølge. Hvis du har en virksomhed, en butik eller du arbejder i en institution i Silkeborg, som du gerne vil garantere en snerydning, når vinteren sætter ind, så er vi et trygt valg.

Kontakt Snevagten for et uforpligtende tilbud

Hvis du gerne vil være garanteret en grundig snerydning omkring din forretning, institution eller virksomhed i Silkeborg, så er du altid velkommen til at kontakte Snevagten. Vi har stor viden og mange års erfaring på området inden for saltning og snerydning, og så er vi bevandte i Silkeborg. Desuden sætter vi en ære i at give dig god service og behandling. Vi tager meget gerne en uforpligtende snak med dig, hvor vi kan høre om dine ønsker og behov for snerydning i Silkeborg, og fortælle dig om det, vi kan tilbyde, så vi matcher dine behov. Ring til os i dag for et uforpligtende tilbud eller en snak. Du kan også sende os en mail, og vi vender hurtigt tilbage til dig. 

 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark