KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I LYNGBY


Tager man et smut forbi Frilandsmuseet, kan de oplyse, at Lyngby har rødder helt tilbage til stenalderen. Det betyder i praksis, at lyngbygenserne i mere end 8000 år har måttet døje med snerydning hver evig eneste vinter. ”Får det da aldrig en ende?”, kan man måske spørge sig selv. Og jo – det slutter faktisk allerede i år for dit vedkommende, hvis du tegner en snerydningsaftale med Snevagten A/S. Vi tilbyder nemlig snerydning og glatførebekæmpelse til alle i Kongens Lyngby, uanset om du har ansvar for store erhvervsmæssige arealer, eller blot har brug for, at fortov og trappe er ryddet foran din privatbolig.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
  • Døgnberedskab på både mail og telefon
  • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
  • Fast lav pris på salt – og lagergaranti hele sæsonen
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
  • Laveste pris og fuld tilfredshed – vi giver garanti

LAVESTE PRIS PÅ SNERYDNING I LYNGBY

I dag er alle serviceudbydere efter eget udsagn ”billige”, men der er desværre gået lidt inflation i det adjektiv. Hos Snevagten A/S er det dog ikke øregas – for vi er reelt de billigste. Vi bakker påstanden op med en prisgaranti, og matcher i øvrigt enhver konkurrent på sammenlignelige vilkår.

Hvis du vil have en indikation af, hvad ”billigt” er, kan du taste dine data ind i prisberegneren her på siden. Du vil nok blive overrasket. En præcis og bindende pris kan vi dog som regel kun give, hvis vi får lov til at komme ud og besigtige dine arealer. Det skal ikke koste dig noget, og vi giver dig naturligvis et uforpligtende tilbud, du kan forholde dig til.

FULD TILFREDSHED ELLER PENGENE TILBAGE

Hos Snevagten A/S opererer vi desuden med en unik tilfredshedsgaranti, som du ikke finder andre steder. Vi lægger stor vægt på at være ordholdende og omhyggelige, så derfor skal du ikke betale noget, hvis du ikke er tilfreds og føler, at vi ikke opfylder kontrakten til punkt og prikke. Og det gælder i øvrigt uanset om opgaven er lille eller stor. Det tør vi naturligvis kun tilbyde, fordi vi har været i branchen i mere end 10 år og har erfaring for, at vores kunder i Lyngby normalt er fuldt tilfredse.

Vi har gennem årene fået opbygget en stor maskinpark, så alt efter opgavens art kan vi stille med alt fra små fejemaskiner til store sneplove. Vi går heller ikke af vejen for snerydning med håndkraft. Ofte er det hurtigere, hvis der blot er tale om en trappe eller et kort stykke fortov.

Ring nu på tlf.: 38 71 17 00, eller brug kontaktformularen til højre. Så vender vi hurtigt tilbage, så du kan få det hele på plads, inden vinteren igen hærger i Lyngby. Uanset om du vælger en fastprisaftale eller en ad hoc tilknytning, bakker vi dig op. Husk, at vi kan rykke ud inden for 60 minutter, hvis det virkelig er akut.

Kontakt


Hos Snevagten står vi klar til at imødekomme dine behov – vi tilbyder alle interesseret en god pris.

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

LÆS VORES ANMELDELSER PÅ FACEBOOK


Snevagten A/S har 4.8 ud af 5 stjerner baseret på 21 anmeldelser på Facebook.

Prisgaranti


Vi er det eneste firma i Danmark der tilbyder prisgaranti for saltning og snerydning. Det vil sige, at hvis du modtager et billigere tilbud matcher vi prisen. Denne prisgaranti stiller vi for alle virksomheder i hele Danmark. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker referencepriser på dine eksisterende aftaler.

PRISGARANTI

TILFREDSHEDSGARANTI


Vores kunders tilfredshed betyder alt for os. Derfor tilbyder vi 100% tilfredshedsgaranti på saltning og snerydning. Vi krediterer derfor ydelser vi har leveret utilfredsstillende – uden diskussion.


 

LÆS MERE

EJER CHRISTOFFER GADE PRÆSENTERER SNEVAGTEN

Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning. Kom bag kulissen hos Snevagten. Her fortæller Christoffer bl.a. om Snevagtens landsdækkende snerydning og saltning.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE

Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.

Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Kontakt
Snevagten A/S
Brandstrupvej 10
2610 Rødovre
CVR: 32790291

Tel: 3871 1700

Mail: kundeservice@snevagten.dk