Skip to main content
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
 • Snerydning med garanti
  SNERYDNING MED GARANTI
KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD
Ring eller benyt kontaktformen på denne side
3871 1700

SNERYDNING I LYNGBY


Tager man et smut forbi Frilandsmuseet, kan de oplyse, at Lyngby har rødder helt tilbage til stenalderen. Det betyder i praksis, at lyngbygenserne i mere end 8000 år har måttet døje med snerydning hver evig eneste vinter. ”Får det da aldrig en ende?”, kan man måske spørge sig selv. Og jo – det slutter faktisk allerede i år for dit vedkommende, hvis du tegner en snerydningsaftale med Snevagten A/S. Vi tilbyder nemlig snerydning og glatførebekæmpelse til alle i Kongens Lyngby, uanset om du har ansvar for store erhvervsmæssige arealer, eller blot har brug for, at fortov og trappe er ryddet foran din erhvervsgrund.

Vi kan blandt andet tilbyde:

 • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
 • Døgnberedskab på både mail og telefon
 • Udrykning indenfor en time ved ekstraudkald
 • Fast lav pris på salt – og lagergaranti hele sæsonen
 • GPS-dokumentation på det udførte arbejde
 • Laveste pris og fuld tilfredshed – vi giver garanti

LAVESTE PRIS PÅ SNERYDNING I LYNGBY

I dag er alle serviceudbydere efter eget udsagn ”billige”, men der er desværre gået lidt inflation i det adjektiv. Hos Snevagten A/S er det dog ikke øregas – for vi er reelt de billigste. Vi bakker påstanden og matcher enhver konkurrent på sammenlignelige vilkår.

Hvis du vil have en indikation af, hvad ”billigt” er, kan du taste dine data ind i prisberegneren her på siden. Du vil nok blive overrasket. En præcis og bindende pris kan vi dog som regel kun give, hvis vi får lov til at komme ud og besigtige dine arealer. Det skal ikke koste dig noget, og vi giver dig naturligvis et uforpligtende tilbud, du kan forholde dig til.

FULD TILFREDSHED ELLER PENGENE TILBAGE

Hos Snevagten A/S opererer vi desuden med en unik tilfredshedsgaranti, som du ikke finder andre steder. Vi lægger stor vægt på at være ordholdende og omhyggelige, så derfor skal du ikke betale noget, hvis du ikke er tilfreds og føler, at vi ikke opfylder kontrakten til punkt og prikke. Og det gælder i øvrigt uanset om opgaven er lille eller stor. Det tør vi naturligvis kun tilbyde, fordi vi har været i branchen i mere end 10 år og har erfaring for, at vores kunder i Lyngby normalt er fuldt tilfredse.

Vi har gennem årene fået opbygget en stor maskinpark, så alt efter opgavens art kan vi stille med alt fra små fejemaskiner til store sneplove. Vi går heller ikke af vejen for snerydning med håndkraft. Ofte er det hurtigere, hvis der blot er tale om en trappe eller et kort stykke fortov.

Ring nu på tlf.: 38 71 17 00, eller brug kontaktformularen til højre. Så vender vi hurtigt tilbage, så du kan få det hele på plads, inden vinteren igen hærger i Lyngby. Uanset om du vælger en fastprisaftale eller en ad hoc tilknytning, bakker vi dig op. Husk, at vi kan rykke ud inden for 60 minutter, hvis det virkelig er akut.

Bliv ringet op


Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op. Du er naturligvis også velkommen til selv at kontakte os på tlf. 38711700 Udfyld navn og telefonnummer, så ringer vi til dig inden for 24 timer

PRISBEREGNER


BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED
Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Gå til prisberegner

Om Snevagten

Snevagten har eksisteret siden 2010 og er i dag en af Danmarks største snerydningsvirksomheder. Vores grundlæggende firmafilosofi er ordholdenhed og pålidelighed, og vi sætter en ære i at overholde enhver aftale til punkt og prikke – vi vil jo gerne beholde dig som kunde i mange år.

DET SIGER VORES KUNDER OM VORES SNERYDNINGSSERVICE
Se hvorfor vores kunder har valgt Snevagten. Hør bl.a. en kunde fortælle om vores fastpris koncept.
Vi har sneryddet og saltet hos

Kom i kontakt med os


HOS SNEVAGTEN STÅR VI PARAT TIL AT IMØDEKOMME DINE BEHOV – VI TILBYDER ALLE INTERESSERET EN GOD PRIS.

KONTAKT OS I DAG OG FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD