Skip to main content

Snerydning i Lyngby

Som erhvervsdrivende har du ansvar for at sikre dine arealer, så det er trygt at færdes for medarbejdere, kunder eller øvrige forbipasserende. Overholder du ikke denne lovpligt, kan du risikere bødestraf eller erstatninssager, hvis en person kommer til skade på din grund. Det vil du naturligvis undgå, og derfor kan det være en god ide at tegne en aftale med os, der giver dig ekstra overskud i vinterhalvåret. Vi tilbyder snerydning og glatførebekæmpelse til alle i Kongens Lyngby, uanset om du har ansvar for store erhvervsmæssige arealer, eller blot har brug for, at fortov og trappe er ryddet foran din erhvervsgrund.

Få kompetente folk på holdet 

I tidsrummet 7-22 har du pligt til at holde dine arealer ryddet og saltet. Om søndagen gælder det først fra klokken 8, og hvis du vil vide mere om de konkrete regler for snerydning, så kan du følge linket eller ringe til os. Vi er eksperter i snerydning, og har gennem de sidste 15 år hjulpet mere end 4.500 danske virksomheder med snerydning og saltning. Vi tager højde for miljøbelastningen og sparer ligeledes bilerne på vejene for rust. Det gør vi ved at minimere mængden af salt på vejene, og det kan du læse mere om her på siden.

Forskellige løsninger sikrer forskellige resultater

For at vi kan garantere snerydning og saltning af høj kvalitet til nuværende og nye kunder, tilbyder vi flere forskellige løsninger, hvor vi bestræber os på at indfri alle slags behov. Med en serviceaftale hos os kan vi blandt andet tilbyde: 

  • Snerydning og glatførebekæmpelse sidst på natten, så effekten varer længst muligt
  • Døgnberedskab på både mail og telefon
  • Udrykning hurtigst muligt ved ekstraudkald
  • GPS-dokumentation på det udførte arbejde

Abonnementsløsning

Med vores abonnementsløsning er du garanteret snerydning og saltning, når snevejret melder sin ankomst. Vi holder øje med vejrudsigterne, og du skal derfor ikke bekymre dig om at bestille snerydning og saltning i sidste øjeblik. Derudover er abonnementsløsningen let at budgettere med, og du har hele tiden et klar overblik over, hvor meget du skal bruge for at få ryddet sneen og saltet dine arealer. Med en abonnementsløsning er du desuden vores første prioritet, og vi garanterer derfor altid snerydning og saltning hos dig først, uanset hvor mange henvendelser vi får fra øvrige kunder. 

Skræddersyet løsning 

Matcher en abonnementsløsning ikke dit konkrete behov, kan vi sagtens skræddersy en løsning. Mange af vores kunder har skiftende behov, og det ønsker vi selvfølgelig at imødekomme. Kontakt os derfor meget gerne og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan sammensætte den bedste løsning til dig og din virksomhed. 

Akut opstået behov

Skal du bruge snerydning akut, er du også velkommen til at kontakte os. Vi er døgnbemandede i hele vinterhalvåret og kan derfor rykke ud hurtigst muligt. Med vores snerydningsmaskiner kan vi imødekomme behovet for hurtig snerydning, og du kan derfor hurtigt åbne op igen for medarbejdere og kunder, når vi har været på besøg. Vi har gennem årene fået opbygget en stor maskinpark, så alt efter opgavens art, kan vi stille op med alt fra små fejemaskiner til store sneplove. Vi går heller ikke af vejen for snerydning med håndkraft. Ofte er det hurtigere, hvis der blot er tale om en trappe eller et kort stykke fortov.

Få en indikation med vores prisberegner 

Hvis du vil have en indikation af, hvad snerydning og saltning hos os skal koste, så kan du taste dine data ind i prisberegneren her på siden. En præcis og bindende pris kan vi som regel kun give, hvis vi får lov til at komme ud og besigtige dine arealer. Det skal ikke koste dig noget, og vi giver dig naturligvis et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til.

Kontakt os allerede i dag

Det er godt at være ude i god tid, og vi opfordrer derfor til, at du allerede nu får en aftale i hus med os. På den måde kan du gå vinteren i møde helt bekymringsfrit. 

Ring nu på tlf.: 38 71 17 00, eller brug kontaktformularen til højre. Så vender vi hurtigt tilbage, så du kan få det hele på plads, inden vinteren igen hærger i Lyngby. Uanset om du vælger en fastprisaftale eller en ad hoc tilknytning, bakker vi dig op. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning? Udfyld formularen eller ring os på tlf. 38711700. Vi ringer til dig inden for 24 timer.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Vores miljøpolitik

Hos Snevagten A/S prioriterer vi kvalitet, sikkerhed og miljøansvar i vores serviceydelser og stræber efter miljøbevidsthed i vores branche.

Vores prisberegner

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. 

Bliv ringet op

Har du spørgsmål om snerydning eller saltning af din virksomheds, boligforenings eller grundejerforenings udenomsarealer? Udfyld blot formularen med navn og telefonnummer – så ringer vi dig op.

Byer vi rydder sne i

Snevagten sikrer snefri zoner i hele nationen

Stødte du på udfordringer med at finde din by? Klik på vores interaktive landkort, udforsk præcis den by, der har din interesse, og lad os guide dig gennem vores omfattende dækning. 

Prisberegner

BEREGN EN PRIS PÅ SNERYDNING FOR DIN VIRKSOMHED

Gå til prisberegneren og indtast de nødvendige oplysninger og tryk beregn. Dette giver dig en indikation omkring prisen for snerydning af din virksomhed. Den præcise pris kræver en grundig besigtigelse af arealet omkring din ejendom. Kontakt os for et tilbud på snerydning.

Nysgerrig på Snevagten? – Læs mere om os

Nysgerrig på Snevagten? Tag et kig bag kulissen og opdag, hvordan vi holder sneen i skak. Udforsk vores passion for pålidelig snerydning og dedikation til at sikre tryghed og fremkommelighed.

Vi har ryddet sne og saltet hos

fisketorvet-danmark
fisketorvet-danmark